VIC 01.08.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam,Mam do sprzedania ok150 stempli budowlanych. Obecnie trzymaja strop w Sygneczowie, do oddania beda za ok tydzien lub 2.Cena do ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIC 01.08.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam,Moze zostalo komus z budowy? Odkupilbym kilka palet pustaka Wienenberg'a 38 i/lub 44.Prosze o info na priva.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 01.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Tyle ogłoszeń to też dołączę ...Mam te silikaty nadal. Około 10 palet po 64 szt na palecie.Może ktoś reflektuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 04.08.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 hejka mam jeszcze do zbycia 2 palety cegły modularnej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 04.08.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 A ja za to potrzebuję ze dwie wywrotki ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla2003 04.08.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Też dołączę do tego koncertu życzeń...A ja potrzebuję garażu blaszaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.08.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Będę miała do sprzedania blaszak po 1 września B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 04.08.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam,w niedługim czasie zamieram związać się umową z jakąś firmą ochroniarską działającą na terenie Niepołomic. Ze wstępnego rozeznania znalazłem dwie:- firma Vip Security- firma Kontakt BisCzy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia we współpracy z tymi firmami i zechciałby się podzielić?Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 05.08.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Mam pytanie do kogoś z okolic Niepołomic chyba a sprawa wygląda tak: podawałem komuś numer telefonu do kolesia co budował mi dom i ta osoba dzwoniła do tego kolesia i przypominała się, a wczoraj dostałem telefon od budowlańca i pyta sie mnie czy mam numer do tej osoby bo mają wolny termin i mogliby przyjść wybudować dom, a nie zapisał sobie koleś numeru telefonu tej osoby i nie ma się jak z nią skontaktować wie tylko, że to z okolic Niepołomic czy z Niepołomic osoba. więc jeśli ktoś brał numer odemnie do Górskiego i kontaktował się z nim to niech przedzowni sobie do niego (miło by było jakby mi napisał na PW, że już się skontaktował) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 05.08.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Mam prozbe .Powiedzcie gdzie warto zamówić wieżbe dachową ?Mozecie polecić jakiś solidny, terminowy tartak ?Bardzo proszę o namiar Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 05.08.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Mam pytanie do kogoś z okolic Niepołomic chyba a sprawa wygląda tak: podawałem komuś numer telefonu do kolesia co budował mi dom i ta osoba dzwoniła do tego kolesia i przypominała się, a wczoraj dostałem telefon od budowlańca i pyta sie mnie czy mam numer do tej osoby bo mają wolny termin i mogliby przyjść wybudować dom, a nie zapisał sobie koleś numeru telefonu tej osoby i nie ma się jak z nią skontaktować wie tylko, że to z okolic Niepołomic czy z Niepołomic osoba. więc jeśli ktoś brał numer odemnie do Górskiego i kontaktował się z nim to niech przedzowni sobie do niego (miło by było jakby mi napisał na PW, że już się skontaktował) Pieknie budowlancy prosza sie o prace. Wrocila normalnosc ? pzdr dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 06.08.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Mam pytanie do kogoś z okolic Niepołomic chyba a sprawa wygląda tak: podawałem komuś numer telefonu do kolesia co budował mi dom i ta osoba dzwoniła do tego kolesia i przypominała się, a wczoraj dostałem telefon od budowlańca i pyta sie mnie czy mam numer do tej osoby bo mają wolny termin i mogliby przyjść wybudować dom, a nie zapisał sobie koleś numeru telefonu tej osoby i nie ma się jak z nią skontaktować wie tylko, że to z okolic Niepołomic czy z Niepołomic osoba. więc jeśli ktoś brał numer odemnie do Górskiego i kontaktował się z nim to niech przedzowni sobie do niego (miło by było jakby mi napisał na PW, że już się skontaktował) Pieknie budowlancy prosza sie o prace. Wrocila normalnosc ? pzdr dada_krk no powoli chyba wraca normalność, ale co z tego skoro teraz wykończeniówka będzie droga bo wszyscy będą w środku działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 06.08.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Pieknie budowlancy prosza sie o prace. Wrocila normalnosc ? pzdr dada_krk no powoli chyba wraca normalność, ale co z tego skoro teraz wykończeniówka będzie droga bo wszyscy będą w środku działać Ale to tylko chyba chwilowy zastój, wczoraj już czytałem, że w okolicach Q2 2009 znowu czeka nas niekontrolowany boom w budownictwie.... Na razie mam nadzieję, że buduje w dołku cenowym A co do postawienia domu, mam bardzo dobrą ekipę, która będzie wolna od września, chłopakom naprawdę robota pali się w rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 06.08.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Co zrobić - wykończeniówkę czas zacząć A u mnie w końcu odebrane przyłącze wody i kanał i zaczyna się ruszać przyłącze gazowe - znaczy podpisałem umowę i do 6 miechów ma być podłączone. Czekam tylko na koniec prac z instalacją elektr. i mozna zaczynać z tynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milkco 06.08.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witajcie my startujemy z budowa pod Choragwica... a raczej zatrzymalismy sie na ekipie od fundamentow, ktora umowiona na start robot wczoraj, wczoraj zrezygnowala z prac...... Pomozcie, szukam pilnie ekipy, ktora zrobi fundamenty wraz z piwnicami... Mam miesiac na to, od poczatku wrzesnia wchodzi ekipa,ktora stawia dom drewniany.... Za kazdy kontakt bede wdzieczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 07.08.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Pieknie budowlancy prosza sie o prace. Wrocila normalnosc ? pzdr dada_krk no powoli chyba wraca normalność, ale co z tego skoro teraz wykończeniówka będzie droga bo wszyscy będą w środku działać Ale juz tak mowia od roku ze wykonczeniowka bedzie drozsza, a my i tak musimy robic swoje, brac tych ktorzy nie szaleja z cenami a robia dobrze. Mysle ze boom w budownctwie trwa tak dlugo ze powstalo duzo nowych firm ktore spowoduja jezeli nie spadek to zatrzymanie sie cen. Ja zauwazam ze wybudowane domy w stanie surowym ktore mialy szybko sie sprzedac wciaz czekaja na klienta. Rynek zareagowal. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daat 07.08.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam wszystkich seredcznie - to jest moja pierwsza wiadomość wysłana na tą listę. Mam nadzieję, że w tym roku rozpocznę budowę w Pawlikowicach, więc będę sąsiadem wielu tu bywających osób.Ze względu na kiepskie narządzie do zarządzania listą, bardzo trudno jest przeszukać całą grupę, więc bardzo proszę o pomoc:SZUKAM DOBREJ EKIPY a równocześniej taniej. Chcę postawić stan surowy ... Może ktoś mógłby polecić. Z góry dziękuję i pozdrawiam,daat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacurek 08.08.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich. Jestem na kupnie stempli i desek szalunkowych na płytę o powierzchni stropu10m*14m. Proszę o kontakt Witam, jezeli jest ktos zinteresowany jeszcze stęplami to chetnie odsprzedam - jest ich ok. 200 szt. , można przyjechac , wybrać , ogladnąć , zapraszam (budowa w Wieliczce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacurek 08.08.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam wszystkich seredcznie - to jest moja pierwsza wiadomość wysłana na tą listę. Mam nadzieję, że w tym roku rozpocznę budowę w Pawlikowicach, więc będę sąsiadem wielu tu bywających osób. Ze względu na kiepskie narządzie do zarządzania listą, bardzo trudno jest przeszukać całą grupę, więc bardzo proszę o pomoc: SZUKAM DOBREJ EKIPY a równocześniej taniej. Chcę postawić stan surowy ... Może ktoś mógłby polecić. Z góry dziękuję i pozdrawiam, daat Ja moge polecić swoja, u mnie juz prawie skonczyli, wiem ze maja nastepne roboty wiec nie wiem jak z czasem. Ale mozna przyjechac pogadac z nimi i ew. moge pokazac efekt ich pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacurek 08.08.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam, czy moze sie kotos podzielic namiarami na ekipe od elewacji. Potrzebuje zrobic ocieplenie ze styropianu i ewentualnie wytynowac dom. Moze u kogoś robila ocieplenie jakas ekipa i bedzie mogl ja polecic. Z gory wielkie dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts