Lukaszbud 25.07.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 wysłałem namiar na dobrego geodete z Halinowa na priv, wiecej nie znam to ja tez w razie czego poproszę o namiary do geodetów. będe wdzęczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydrygydry 25.07.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam Poszukuję dobrego geodety w Halinowie, będę wdzięczna za jakiś dobry cynk. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydrygydry 25.07.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 czy ktoś z was załatwiał może przesuwanie rur melioracyjnych na swojej działce?? Ja muszę się za to zabrac bo mnie ostrzeżono że to nie jest prosta sprawa byłabym wdzięczna za wszelkie wskazówki. Pozdrawiam kt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lczar 25.07.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ja znam tylko dwóch elektryków: Wyczółkowski i Kudliński. Z wypowiedzi na forum, obydwaj robią wszystko 3 x dłużej niż miało być. Chciałbym przestrzec jeszcze przed jednym - HENRYK PAZIO. Projekt przyłącza kablowego robił mi 2,5 miesiąca (jak się okazało zrobił go ktoś inny ponieważ on nie miał odpowiednich uprawnień). Potem 3 tygodnie składał dokumentacje w gminie. Człowiek o bardzo niskim poziomie kultury - odkłada słuchawkę w trakcie rozmowy. Trzymajcie się od niego z daleka. Przez niego będe musiał rozpocząć budowę z agregatem prądotwórczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 25.07.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Chciałbym przestrzec jeszcze przed jednym - HENRYK PAZIO.... No to może wszyscy elektrycy tacy są "powolni". Albo załatwienie tego wszystkiego faktycznie trwa całe wieki. Czyli nie ma co na nich psioczyć, tylko przygotować się na lata oczekiwania. Szkoda tylko, że od razu nie uprzedzają o jakim terminie mowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 25.07.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 dzieki za namiary na geodetę, ja nie mam jeszcze do Orzelskiej ale skądś sie weźmie:) A tak w ogóle to znalazłam na forum mojego sąsiada lczar Normalnie mamy działki obok siebie A z elektrykami to faktycznie cięzko, najgorsze jest to że to ZE wymaga żeby elektryk który robi to przyłącze miał u nich w zakładzie akredytacje ( taką dostaliśmy informację) a tu kurna mój narzeczony i mój teścio sa elektrykami ale akredytacji nie mają... głupia ta biurokracja i jakies dziwne zasady- prąd byśmy pewnie mieli z głowy z tu kurna same przeszkody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 25.07.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 głupia ta biurokracja i jakies dziwne zasady- prąd byśmy pewnie mieli z głowy z tu kurna same przeszkody Spokojnie, każdy musi swoje odczekać. Ja dokładnie po 7 miesiącach mam zrobiony przepust pod jezdnią. Jeszcze ze 3 miechy i prąd będzie. Jak masz chłopa elektryka, to już pare tysięcy oszczędności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 25.07.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 a kto mi powie jak załączyc domek żeby się wyświetlał przy moim nicku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 25.07.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 a kto mi powie jak załączyc domek żeby się wyświetlał przy moim nicku?? Wszystko masz dokładnie opisane w poradach informatyków (na samym dole wyboru forum ) Tam zresztą jest mnóstwo innych ciekawych informacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 25.07.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 kanalizacja to niewiadomo ale koszt podobno to 3300 ale jak to z tym będzie to sie okaże bo na razie budują przez główną ulicę.. Madziunia dowiedz sie dokladnie odnosnie kanlaizacji w gminie czy jestescie ujeci w projekcie !!! Jesli poprzedni wlasciciel dzialki nie zglosil checi wziecia udzialu w inwestycji to musze cie zmartwic ale koszt podlaczenia sie do kanalizacji wyniesie was ok 12000 zl (tyle kosztuje studzienka zaworowa, projekt i kawalek przykanalika podcisnieniowego). Podjedzcie koniecznie do gminy (pokoj 28.) i zapytajcie sie czy zdarzycie jeszcze podlaczyc sie do inwestycji jesli zrobicie we wlasnym zakresie projekt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 25.07.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Dzieki bardzo za informacje, nam podali taką wersję w gminie ze do końca roku 2007 czy tez 2008 kanalizacja ma być pociągnieta ale tylko głowną drogą ul. Stołeczną w Józefinie a jak ktoś będzie chciał pociągnąć sobie w bok kanalizacje to już tylko na własny koszt, tzn na wspólny koszt sasiadów mieszkających przy odnodze. Jak dla mnie to i szambo możemy mieć, jakoś to strasznie nie przeszkadza... Moi rodzice mają szambo i żyją normalnie, tylko chyba jak jest kanalizacja to chyba jest obowiązek podpięcia się do niej. Z drugiej strony mój brat zakupił działkę w Michałowicach w strone Pruszkowa, jest tam wszedzie kanalizacja a ludzie maja i wolą szamba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 25.07.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 ochhh matko teraz nie wiem jak miniaturke zrobić mam taki wielki dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 25.07.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 madziunia85 - z tego co pamiętam to trzeba zmienić wielkość zdjęcia .Chyba prawą myszą i właściwości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.07.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 madziunia85b,pozwoliłem sobie pobawić się trochę Twoim domkiem i zmniejszyłem go, jeśli masz życzenie użyć tych mniejszyć obrazków, otwórz jeden z poniższych adresów:http://republika.pl/kucis/madziunia85.jpghttp://republika.pl/kucis/madziunia85b.jpgzapisz sobie na dysku (prawy klawisz na obrazku, potem save as) a następnie umieść na swoim koncie w internecie zamiast obrazka, który masz teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 26.07.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 kraftz dzięki bardzo za zrobienie mi mniejszego obrazka, przekształcaliśmy to w paintcie ale niestety zapisywało to w formaciexxx.jpg.bmp a mój album zdjęciowy nie przyjmował tego formatu a nie wiedziałam jak to zrobić No ale dobra dzięki bardzo za pomoc juz mam mniejszy do m na szczescie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 26.07.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 powinnam jeszcze uciąć tą nazwe Archon ale jak to zrobie w paintcie to wtedy zmienia sie rozszerzenie i mój album tego nie przyjmuje:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.07.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 W pakiecie offica jest jeszcze taki prosty edytor Photo Editor, zapisuje gif i jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 26.07.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 niestety w pracy mam chyba za stara wersje offica sle dobra dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 26.07.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Ja znam tylko dwóch elektryków: Wyczółkowski i Kudliński. Z wypowiedzi na forum, obydwaj robią wszystko 3 x dłużej niż miało być. tylko nie KUDLIŃSKI !!! miałem (i kilku sąsiadów) watpliwą przyjemność załatwiac z Tym Panem zmianę przyłącza z napowietrznego na ziemne. poprostu tragedia!!! Gość nie odbiera telefonów a jak się dodzwpnisz z takiego którego numeru nie zna to i tak na wymysla tysiac wymówek. Ale za to szybko przyjeżdża po kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 26.07.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 a zna ktoś kogoś takiego jak elektryk "pan Ćwiek " ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts