ksieciu 17.10.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Tosiu chyba naprawde jestes dzisiaj roztrzepana Tosinek a nie myslalas o bloczkach silikatowych zamiast Silki ? My budujemy z silikatow z Niemiec (k/Lublina) nie ma problemu z zakupem a sa tansze niz silka. Zamawiam na 3 dni przed dostawa i zawsze sa na czas. Ich jakosc bardzo dobra, wg mnie rowniutkie (dla nas to wazne bo kleimy klejem a nie na zaprawę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 17.10.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nie nadarmo mam ksywę Madmelle Catastrophe!! Ja myślałam, że to Niemcy w sensie German mam w końcu blond włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 17.10.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 tosinek pytałeś tu o sillkę?:http://www.bist.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 17.10.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 A ty tam kupujesz??? I co satysfakcja klienta gewarantowana???dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 18.10.2006 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Nie. Jeszcze nie, ale mój fachowiec od ścian mi ją polecał, że oni zawsze mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 18.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam, jezeli moge wtracic swoje trzy grosze. 1. Potwierdzam - bloczki u Ksiecia sa rowne i bez zastrzezen. Ogladalem wlasnoocznie. 2. Przeliczalem rozne silikaty i wlasnie z Niemcow wychodza najtaniej. Silka to to samo co silikaty: Niemce, Bialystok, Lezajsk, Ludynia czy inne Teodory czy Jedlanka. Plusem Silki jest to, ze maja pelen asortyment a np. w Niemcach brak kanalow wentylacyjnych czy bloczkow wyrownawczych ( o wysokosci 100 mm). Ale mozna je dokupic z grupy Silikaty. 3. Firma Bist handluje Silka i Ytongiem ale nie zachwycila mnie ich oferta. Jezeli mika31 chcesz koniecznie Silke to spytaj w hurtowni Polonez na Ursynowie - od nich mialem nalepsza oferte. Z tym ze, jak mowie, narazie Niemce sa cenowo the best. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 18.10.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Drodzy Sasiedzi, poszukuje do odkupienia desek szalunkowych 25 i 32.Hefalump - Ty miales wielkie nadproze nad garazem. Moze masz na zbyciu jakies 32?Wszelakie info prosze na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 18.10.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Bonzo czy ten Polonez handluje też ytongiem?Ja buduję z BK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 18.10.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Bonzo czy ten Polonez handluje też ytongiem? Ja buduję z BK. Mika31. Bije sie w piersi. Nic dzis nie pilem a miesza mi sie w glowie. Chyba od tej budowy. Firma nazywa sie Comex a miesci sie na ulicy Poloneza. Zgoogluj i ja znajdziesz ale nie wiem czy handluje Ytongiem, bo ja pytalem o Silke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 19.10.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 No własnie. Poloneza nie mogłam znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 19.10.2006 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A to ja tak przy okazji się zapytam czy znacie może jakiś normalny skład z Porothermer, lub Thermoporem Leiera bo ja zaczynam mieć wrażenieże wszytskich się im we łbach nasra... bo nie wiem z jakiego powodu są tak wysokie ceny a cena wyjściowa często jest znacznie droższa od cen katalogowych producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 20.10.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Marcin prawo rynku - malo materiału + duzy popyt = ogromny zarobek Tak samo jest z kazdym popularnym materiałem typu BK czy Silka Xelli. Tak wiec twoj porotherm nie jest tu wyjatkiem. We wszystkich skladach materialow maja deficyt materialow do scian. Brakuje porothermu, U220, silki, betonu komorkowego, suporeksu ect.... Trzeba albo zagryźć zęby i kupowac po takich cenach jakie daja (bo zbyt maja i material im nie zalega na skladzie) albo sie wstrzymac i liczyc na to ze w zime ceny materialu znormalnieja Jest jeszcze jedno rozwiazanie mozna zmienic technologie ścian na bloczki silikatowe. Z ich dostepnością nie ma problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.10.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Dzieki Ksieciu za dobry pomysl. Rzeczywiscie przeciez to, ze jest na mapie, nie musi znaczyc ze jest tam w realu. Na razie wyslalem im mape 1:500 i niech rysuja. Jak juz otrzymam mapke z powrotem to wezme lopate i troche pokopie, jak nic nie znajde to mam argument, zeby dali mi spokoj. P.S. Ladna dzialka. Gdzie budujesz ? Tommy! Dziś kopaliśmy swoje sączki. Nie ma ich . W poniedziałek zadzwonię do melioracji co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 23.10.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 A to ja tak przy okazji się zapytam czy znacie może jakiś normalny skład z Porothermer, lub Thermoporem Leiera bo ja zaczynam mieć wrażenieże wszytskich się im we łbach nasra... bo nie wiem z jakiego powodu są tak wysokie ceny a cena wyjściowa często jest znacznie droższa od cen katalogowych producenta ja niedawno kupowałam, wysłałam Ci info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 23.10.2006 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 26.10.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A u mnie powoli konczy sie tynkowanie srodka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 26.10.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 a ja mam pytanie również o materiał budowlany ale suporex czy też jak to zwą bęton komórkowy ale nie Ytong, macie może jakieś namiary?? ceny raczja wszędzie cholernie rosną!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozioma 26.10.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 suporex jest w miarę tani na składzie przy szosie Lubelskiej po lewej stronie jadąc w stronę Wiązownej. Nadaje sie do kleju. wW porównaniu z okolicznymi składami cena konkurencyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 26.10.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 dzięki pozioma za odpowiedz a swoja drogą jest jakaś różnica między betonem komórkowym a suporexem?? bo na beton komórkowy też mówią suporex i na odwrót.... na pewno są 2 rodzaje suporexu-biały i szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozioma 27.10.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 oglądałam ten JEST BIAŁy z Solbudu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts