madziunia85 06.04.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 P.S. Jakby do kogos jeszcze ta nowina nie dotarla, informuje, ze minister Szyszko zostal odsuniety od decydowania na temat przebiegu obwodnicy Warszawy... pozdrawiam moja modlitwa została spełniona teraz jeszcze niech sie druga spełni to bedzie dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 10.04.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam! Ruszam z budową, jutro zdejmują humus, wyznaczaja budynek. Działamy, działamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.04.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam! Ruszam z budową, jutro zdejmują humus, wyznaczaja budynek. Działamy, działamy! trzymamy kciuki i czekamy na foto reportarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.04.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam! Ruszam z budową, jutro zdejmują humus, wyznaczaja budynek. Działamy, działamy! Super, trochę Ci zazdroszczę. Ja muszę czekać jeszcze 5 tygodni. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 11.04.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 @Edek24: no gratulacje! czekamy na fotki gumofilce masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 12.04.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam, mam 2 sprawy: 1 chcę postawić blaszak na działce i szukam w związku z tym podkładów betonowych pod ten garaż np. płyty chodnikowe lub coś podobnego. Może ktoś wie skąd można coś takiego wyrwać? 2 muszę w końcu zrobić projekt zjazdu z drogi powiatowej na moją działkę, dzwoniłem do Mińska i dali mi namiar na człowieka z uprawnieniami ale on chce 1000 zł za tą przyjemność Może ktoś to robił za mniejszą kwotę?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 12.04.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam!Jakieś fajne-tanie namiary na blaszaki/baraki w dobrej cenie w naszej okolicy. A nie słyszał ktoś o jakiejś zużytej i niepotrzebnej izoternie z samochodu? Zaizolowane, metalowe, z drziwami w sam raz na barak, czyż nie?? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 13.04.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 muszę w końcu zrobić projekt zjazdu z drogi powiatowej na moją działkę, dzwoniłem do Mińska i dali mi namiar na człowieka z uprawnieniami ale on chce 1000 zł za tą przyjemność Może ktoś to robił za mniejszą kwotę?? Ja miałem oferty na 1000 i 1500 zł. Wziąłem tego za 1000 zł (pewnie ten sam). Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 14.04.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 muszę w końcu zrobić projekt zjazdu z drogi powiatowej na moją działkę, dzwoniłem do Mińska i dali mi namiar na człowieka z uprawnieniami ale on chce 1000 zł za tą przyjemność Może ktoś to robił za mniejszą kwotę?? Ja miałem oferty na 1000 i 1500 zł. Wziąłem tego za 1000 zł (pewnie ten sam). Q. Ja zapłaciłem 900 PLN miesiąc temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 15.04.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witajcie wszyscy! Czy ktos moze slyszal cos o kostce brukowej (cementowej). Szukam dostawcy, dobrej oferty... Jakies firmy godne polecenia? Wdzieczny bede za wszystkie sygestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 15.04.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witajce!Pytanie: Czy to są dobre ceny??http://www.garaze.az.pl/cennik_hal.htmPZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.04.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witajce! Pytanie: Czy to są dobre ceny?? http://www.garaze.az.pl/cennik_hal.htm PZDR Edek, zobacz tutaj http://www.allegro.pl/item183919192_garaze_blaszane_ocynk_w_i_gat_3x5_najtaniej_.html dzwoniłam do nich i dowóz i montaż w nasze okolice jest w cenie Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 16.04.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 A ja nadal poszukuję ludzi do tynków cementowo/wapiennych , filcowanych .Za wszelkie namiary z góry dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 18.04.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witajcie Przyglądam się Waszemu wątkowi, ale sam będę się budował w Dębe Wielkim. Czy macie może namiar na tani żwir w okolicy? Muszę zrobić drogę dojazdową do działki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 18.04.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witajcie Przyglądam się Waszemu wątkowi, ale sam będę się budował w Dębe Wielkim. Czy macie może namiar na tani żwir w okolicy? Muszę zrobić drogę dojazdową do działki. pozdrawiam Żwirem nie utwardzaj-jest bardzo drogi . Poszukaj gdzieś rozbiórki - najlepiej jakiejś starej fabryki . Oni tam kruszą to na kawałki i to się nadaje na utwardzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 19.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 skoro mowa o żwirze.. to gdzie kupić go ?? macie jakies namiary w przystępnej cenie?? a jak macie to za ile metrów?? Potrzebujemy bo chudziaka będziemy mieli kręconego ręcznie jednak... teraz uparcie szukamy dachówki i nei wiemy czy cementowa czy ceramiczna.. cementowa tańsza i tylko to najbardziej przemawia dla mnie w tej chwili.. Czy oprócz Dachluxu i Zapolski dachy macie jakies inne namiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 19.04.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dzięki Wicekk. Raczej żwiru będę unikał. Co do namiarów na kruszywa to znalazłem na forum poniższy link, ceny są nieaktualne, ale ludzie wożą i piach i żwir cały czas. Tylko podzwoń po wszystkich bo rozpiętość cen jest faktem i warto pamiętać o to, aby zapytać jakiej wielkości jest wywrotka. http://kucis.republika.pl/piach.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 19.04.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 skoro mowa o żwirze.. to gdzie kupić go ?? macie jakies namiary w przystępnej cenie?? a jak macie to za ile metrów?? Potrzebujemy bo chudziaka będziemy mieli kręconego ręcznie jednak... teraz uparcie szukamy dachówki i nei wiemy czy cementowa czy ceramiczna.. cementowa tańsza i tylko to najbardziej przemawia dla mnie w tej chwili.. Czy oprócz Dachluxu i Zapolski dachy macie jakies inne namiary?? Mi ostatnio przywoził gość 15 T piachu z wykopu ( prawie jak drobny żwir) za jedyne 250 zł . Ten sam gość ma żwir - ale uwaga za 15 T trzeba zapłacić 1350 zł . Namiary wysyłam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.04.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 skoro mowa o żwirze.. to gdzie kupić go ?? macie jakies namiary w przystępnej cenie?? a jak macie to za ile metrów?? Potrzebujemy bo chudziaka będziemy mieli kręconego ręcznie jednak... teraz uparcie szukamy dachówki i nei wiemy czy cementowa czy ceramiczna.. cementowa tańsza i tylko to najbardziej przemawia dla mnie w tej chwili.. Czy oprócz Dachluxu i Zapolski dachy macie jakies inne namiary?? Mi ostatnio przywoził gość 15 T piachu z wykopu ( prawie jak drobny żwir) za jedyne 250 zł . Ten sam gość ma żwir - ale uwaga za 15 T trzeba zapłacić 1350 zł . Namiary wysyłam na prv Ja też poproszę Dzięki Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpl 19.04.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam,Mam pytanie .W jaki sposób elektryk obliczał u was ilość tzw punktów elektrycznych i ile płaciliście za tzw punkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts