hefalump 14.08.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 A po ile to drewno o jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legia1916 14.08.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Drewno dębowe i brzozowe,tzw. papierówka - dł. ok 1.2 - 1.3 mCena ok. 70-75 zł/m3 ( bez transportu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 14.08.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Hej sąsiedzi! Gdzie kupię kręgi betonowe z transportem? Kręgi betonowe z transportem dostaniesz ul Drobiarska 33 Sulejówek Korzeniak Arkadiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 16.08.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Planuję na zimę zakup drewna do kominka, ponieważ mam znajomego leśnika w okolicach białegostoku chcę kupić drewno własnie od niego. Transport z tamtych stron jest dosyć drogi a na samochód można załadować ok. 40 m3 drewna, więc szukam chętnych, którzy chcieliby skorzystać z takiej oferty, ja planuję zakup ok. 15 m3 w połowie września ( musi troszkę przeschnąć) Drewno głównie dąb i brzoza, cena atrakcyjna. Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o kontaktakt na priv. Jesteśmy zainteresowani tez ok 15 m3 prosze o info nt ceny transportu. Długa Szlachecka po sąsiedzku Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 16.08.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Dopiero co przyjechałem z urlopu a tu takie nowinki http://www.halinow.pl/135-40dabc6dc2597-6687.htm Nie ciesz się. U Ciebie nie działa. Sprawdzałem. Pozdrawiam To nie oto chodzi czy działa, czy nie. taki internet to i tak pupa Chodzi że wioska i istnieje opcja skorzystania Halinów to miasto. Dlaczego masz nie zakryte dziury w dachu? Nie przeszkadza Ci, że podczas deszczów leje się Ci woda do środka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 17.08.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Hello! Czy możecie podesłać namiary na jakiegoś kierownika budowy? Może być taki który profesjonalnie i aktywnie pomaga w budowie a może być też inny... Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 19.08.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Halinów to miasto. Dlaczego masz nie zakryte dziury w dachu? Nie przeszkadza Ci, że podczas deszczów leje się Ci woda do środka? Pozdrawiam Tak zgadza się ma status miasta. Nie dziury tylko otwory, nie nie przeszkadza bo tyle tej wody co by kot napłakał, a widzisz gdzieś w budynku jakieś okna? No to już wiesz dlaczego tam są"dziury" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 19.08.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Halinów to miasto. Dlaczego masz nie zakryte dziury w dachu? Nie przeszkadza Ci, że podczas deszczów leje się Ci woda do środka? Pozdrawiam Tak zgadza się ma status miasta. Nie dziury tylko otwory, nie nie przeszkadza bo tyle tej wody co by kot napłakał, a widzisz gdzieś w budynku jakieś okna? No to już wiesz dlaczego tam są"dziury" Nie no jasne otwory - dziury to są w du..szy. Pytając miałem na myśli, czy nie lepiej zakryć otwory folią, co by nie padało do wewnątrz, ale skoro piszesz, że są to znikome ilości wody no to chyba nie ma sensu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julagov 20.08.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Jestem beznadziejna, otworzyłam nowy temat zamiast kontynuować to forum. No nic, ale na przyszłość bedę pamietać.Poniżej mój mail: "Jeśli chodzi o bloczki fundamentowe, to mam trochę pozostałych na swojej budowie (Halinów). Bedzie tego jakieś 6,5 palety po 72 sztuki. Bloczki są równe i nie pękają. Są pospinane jakimiś białymi taśmami, ale bez palet. Generalnie są ok. Kupowaliśmy po 2,90 (chyba u Śledziewskich). Toteż po tyle moge odsprzedać. Tylko transport trzeba sobie załatwić. A na terenie Halinowa przy odrobinie chęci to nie problem:) Kontakt na priv." Pozdrawiam walczących budujących:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaZ 21.08.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Hejka! Niezly cyrk z tymi wykonawcami.Mam nadzieje ze moja brygada bedzie ok. Gdzie mozna kupic niedrogo dobre bloczki fundamentowe i piasek do zasypywania fundamentow?Moze ktos ma dobre namiary? Pozdro! cześć, odpisałam Ci na pw - mam nadzieję, że nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrzębie 22.08.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Gdzieś za 2 tygodnie będę oddawał barak jaki wynajmowałem na czas prac u mnie ekipy od stanu surowego. Kosztował 350 zl za miesiąc. Jest na kółkach i można go przeciągnąć - jesli ktoś chciałby przejąć piszcie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 22.08.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Pytanie:Czy lepiej zamawiać stod desek do szalowania stropu czy lepiej wynająć zestaw szalunków na jakiś miesiąc. Stemple to wiadomo używane, ale deski to już jest problem.Poproszę o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 22.08.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Mam pytanie odnośnie styropianu: jaki i gdzie kupowaliście styropian do fundamentów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 22.08.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Mam pytanie odnośnie styropianu: jaki i gdzie kupowaliście styropian do fundamentów? Pozdrawiam Ja się długo wahałem między styrodurem i tańszym. W końcu mam 8 cm EPS 100 + folia. Ale niestety dalej nie jestem całkowicie przekonany co do wyboru.... Kupowałem w Eurobudzie w Sulejówku jak większość materiałów. Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.08.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Pytanie: Czy lepiej zamawiać stod desek do szalowania stropu czy lepiej wynająć zestaw szalunków na jakiś miesiąc. Stemple to wiadomo używane, ale deski to już jest problem. Poproszę o rady. Oblicz przecieżto czyta matma, z tym ze deski od szaluków jak dobra ekipa to jeszcze wykorzystasz do szalunku w ieńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 22.08.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam! Moja ekipa zrezygnowala wlasnie z wylania fundamentu!Chcieli sie uwinac i zrobic go w tempie ekspresowym.Chcialem zeby bylo jak wedlug projektu,czyli szalowana lawa fundamentowa na chudziaku ,przerwa kilka dni,sciany murowane z blioczkow betonowych ,znowu kiludniowa przerwa,zeby wszystko dobrze przeschlo i dopiero izolacja przeciw wodna i chudziak.Chyba stawialem za duze wymagania!Stwierdzili ze maja tyle roboty ze im sie nie oplaca tak bawic!Moze macie jakis namiar na kogos kto mialby jeszcze ochote za rozsadne pieniadze podjac sie wybudowania na jesien fundamentu? ( fundament prosty ,36 m ) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 22.08.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Mam pytanie odnośnie styropianu: jaki i gdzie kupowaliście styropian do fundamentów? Pozdrawiam XPS 30 (Ursa chyba to byl)- styrodur kupowany w firmie Kenpol na Bartyckiej 21 tel 22 841-05-74 a wyżej Knauf Fasada 1000 - znaczy sie 10 cm kupowany w Eurobudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 22.08.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam!Poszukuję:dobrego sdostawcy betonu B-15 plus pompa, wskazane, żeby zabrał ewentualną nadwyżkętransportu 2 ton długiej stali w prętach 12mb, oraz stępli do szalunku.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.08.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam! Poszukuję: dobrego sdostawcy betonu B-15 plus pompa, wskazane, żeby zabrał ewentualną nadwyżkę transportu 2 ton długiej stali w prętach 12mb, oraz stępli do szalunku. PZDR Nie rozumiem, betoniarka ma zabrać stal???????????????? chyba nie da rady a polecam Thomasa, jak brałam B 15 to dali B20, bo nie chcą zaniżać produktów. Czysto, dobry materiał polecam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 23.08.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam! Poszukuję: dobrego sdostawcy betonu B-15 plus pompa, wskazane, żeby zabrał ewentualną nadwyżkę transportu 2 ton długiej stali w prętach 12mb, oraz stępli do szalunku. PZDR Nie rozumiem, betoniarka ma zabrać stal???????????????? chyba nie da rady a polecam Thomasa, jak brałam B 15 to dali B20, bo nie chcą zaniżać produktów. Czysto, dobry materiał polecam, Po ile płaciłaś B20? Ja zamawiam w Pawbudzie . Ceny mało atrakcyjne bo B20 295 zl, ale jeszcze nie zawiedli jakością . Znajomi raz zaryzykowali tańszy i odbiło się na jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts