EwaLip 05.10.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Witam w poniedziałek ruszam z budową w halinowie mogę prosić o namiary gdzie zakupić: Bloczki betonowe, Deski, Stal Może ma też ktoś namiar do osób które mogą przewieść blaszany garaż? Witam Ja buduję w Okuniewie mam już stan surowy zakończony teraz okna i dachówkajeszcze w pażdzierniku. Deski z Pustelnika były ładne bloczki z Sulejówka pustaki majster załatwiał.Gdyby potrzebne były stęple to mam ok.80szt.od 2.8-do 3m dł. po 4zł.szt. Jakby trzeba było innych info to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swemi01 05.10.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 mogę prosić o namiar na te deski z pustelnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena08 05.10.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Witam,Dziekuję za odpowiedz w sprawie desek na więźbę dachowa ale może ma ktoś aktualne namiary na niedrogie deski z tartaku lub skladu.Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swemi01 06.10.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 czy mogę prosić na szybko namiar na hydraulika do rozprowadzenia kanalizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaLip 07.10.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 mogę prosić o namiar na te deski z pustelnika? .W czerwcu za deski płaciłam powyżej 3mdł.570zł do 3mdł.520zł.transport 40zł za 10km.Pustelnik 601-23-13-75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swemi01 07.10.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 dziękuje za namiar, ja będę musiał dobrać trochę desek do stropu ale to dopiero za ok 2tyg, a większe ilości na dach to pewnie za ok 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 08.10.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Potrzebuje kilkunastu metrow biezacych welny mineralnej, najlepiej o grubosci 5 cm, ale moze byc tez 10. Gdyby komus zostalo pol rolki lub ew. cala to jestem zainteresowany. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 09.10.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Witammam do odsprzedania stemple długości 3-3,10 m ok. 500 szt. oraz 3,40 - około 40 szt. Stemple kupowałam nowe. Kontakt na priv.Ewentualny odbiór we własnym zakresie w Duchnowie k. Wiązownej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena08 14.10.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Witajcie,Zwracam sie do was z prośbą, ponieważ moja ekipa budowlana nie jest w stanie dalej kontynuowac u mnie budowy,stracilismy przez nich tyle nerwów ze w końcu z mężem powiedzielismy dość, prosze was moze macie sprawdzona ekipę z której byliscie zadowoleni i która nie jest droga.Mamy wylany strop i chcielibysmy w tym roku zadaszyc nasz domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swemi01 17.10.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Czy mógłbym prosić o namiary na dobrych cieśli do wykonania wieźby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 17.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Czy mógłbym prosić o namiary na dobrych cieśli do wykonania wieźby? Pan Wacek z okolic Halinowa: 660 981 889 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena08 18.10.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 witam, Dziekuje wszystkim za namiary na budowlańców. Mam do sprzedania ok. 100 sztuk pustaków stropowych TERIVA cena 4 zł za sztukę.Odbiór osobisty w Wielgolasie Brzezińskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swemi01 18.10.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A co do terivy to gdzie kupiliście? Wiem że mają u Śledziewskich, na Drobiarskiej w Sulejówku ale gdzie jeszcze? gdzie polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkwb 18.10.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ciąg dalszy wietrzenia garażu Mam do sprzedania (za grosze) styropian 15 cm - Austrotherm fasadowy 040 (taki: http://www.austrotherm.pl/front_content.php?idart=738), zostało mi po budowie 7 paczek w znośnym stanie (lekko pocharatne brzegi) i 2 w gorszym, w każdej paczce chyba 2m2 (albo 3?). Jak ktoś zainteresowany - proszę pisać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Oddam 2 łóżka, nadają się do spania na budowę. Nie jest to luksus, ale jak ktoś potrzebuje to proszę bardzo.kontakt na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena08 19.10.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 A co do terivy to gdzie kupiliście? Wiem że mają u Śledziewskich, na Drobiarskiej w Sulejówku ale gdzie jeszcze? gdzie polecacie? Terive kupowalismy u śledziewskich, jakby pan potrzbował to chetnie sprzedamy panu te okolo 100 sztuk. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundrala 19.10.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Witam,małe pytanie do fachowców, czy mogę brać się za budowę własnego domu, jak nie rozumiem o jakich błędach tu mowa. Sąsiad też nie wie, a postawił dom i chlew i wszystko stoi i tylko ma czasem po ulewie wodę w piwnicy, ale to można przeżyć, bo rzadko. http://www.sprawdzamy.com.pl/page4.php Ja też płot postawiłem murowany i bez książek i inżynierów i stoi.Proszę o info. Dziękuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkwb 19.10.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Witam, małe pytanie do fachowców, czy mogę brać się za budowę własnego domu, jak nie rozumiem o jakich błędach tu mowa. Sąsiad też nie wie, a postawił dom i chlew i wszystko stoi i tylko ma czasem po ulewie wodę w piwnicy, ale to można przeżyć, bo rzadko. http://www.sprawdzamy.com.pl/page4.php Ja też płot postawiłem murowany i bez książek i inżynierów i stoi. Proszę o info. Dziękuję. Pozdrawiam Płot jak Ci się przewróci, pomurujesz drugi, stracisz tysiąc, pięć, dziesięć tysięcy - zależnie od standardu. Jak źle w domu zrobisz wentylację, a masz połączenie między kotłownią, a domem - to się możesz któregoś zimowego ranka nie obudzić. Sąsiadowi dom stoi, mimo że zalewany... bo to tak jest w budowlance, że jak prosto postawisz, to trudno przewrócić... ale jak za 20-30 lat na skutek osiadania zaczną mu się ściany rozjeżdżać, to może nie być innego wyjścia, niż rozebrać i zaorać... Ja bym jednak postudiował te usterki, albo zlecił fachowcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 21.10.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Czy możecie polecić mi architekta, który ma uprawnienia do wykonywania przepustów drogowych! Najlepiej jak będzie z naszego powiatu. Wiem, że architekt z uprawnieniami do budynków mieszkalnych nie nie może zaprojektować mostka z drogi na działkę. Będę Wam wdzięczna za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur429 22.10.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Witamza 150 zł oddam 10 paczek styropianu "15" fasadowego, frezowanego w sumie 2.8 m3. Do tego dorzucę dwie rolki wełny mineralnej. Odbiór osobisty w Józefinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts