panicz 27.12.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 PRZESTRZEGAM!!!Przestrzegam wszystkich przed "firmą" EUROPLEX MARCIN URBANEK z Cegłowa. Oszust, kłamca i z całą odpowiedzialnością to mówię ZWYKŁY ZŁODZIEJ!!! Zamówiłem okna w wakacje do mojego domu. W październiku przyjechały ale nie wszystkie (brakowało 2 najdroższych), miały dojechać w ciągu tygodnia. Koleś wysępił kasę za całość zlecenia (tu był mój największy błąd) i od tamtej pory go nie widziałem!!! Co więcej, podczas montażu (montowałem sam) okazało się że jedno okno jest uszkodzone, kolejne zaś ma inny wymiar niż zamawiałem. Od 3 miesięcy człowiek ten obiecuje mi dostawę co poniedziałek. Składa fałszywe obietnice że okna już są, tylko trzeba je przywieść. Tak co tydzień, od początku października.Dwa tygodnie temu oznajmił mi żebym zamówił sobie okna gdzie indziej, a on jutro odda mi pieniądze. Wspomniane jutro trwa do dzisiaj. Człowiek ma wyłączony telefon.Dziś nie wytrzymałem. Złożyłem zeznania na policji w Mińsku Mazowieckim. Przygotowuję też odpowiednie pismo do prokuratury. Nie spocznę dopóki ów "firemka" nie skończy na bruku.Najlepsze jest to, że jak już się do Pana Marcina dodzwonię, mówi bezczelnie że nie ma sobie nic do zarzucenia. Jeśli są inne osoby oszukane to proszę o kontakt. MARCIN URBANEK, CEGŁÓW KOLEJOWA 6, 796819089, 796 819 089, 796-819-089, EUROPLEX PozdrawiamŁukasz Chmielewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 28.12.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Czy jesteście w stanie polecić sprawdzonego architekta, który rzuci okiem na projekt i zajmie się jego adaptacją? Budowa będzie w Hipolitowie więc może być jakiś miejscowy;) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 29.12.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Czy jesteście w stanie polecić sprawdzonego architekta, który rzuci okiem na projekt i zajmie się jego adaptacją? Budowa będzie w Hipolitowie więc może być jakiś miejscowy;) pozdrawiam. Artur Czyżewski 05-074 Halinów Cicha 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 29.12.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Czy jesteście w stanie polecić sprawdzonego architekta, który rzuci okiem na projekt i zajmie się jego adaptacją? Budowa będzie w Hipolitowie więc może być jakiś miejscowy;) pozdrawiam. http://www.profihouse.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 05.01.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Szukam fachowca do wykonania luster na wymiar i szyby pod kabinę prysznicową. Macie kogoś takiego pod ręką godnego polecenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majkunia 05.01.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Czy jesteście w stanie polecić sprawdzonego architekta, który rzuci okiem na projekt i zajmie się jego adaptacją? Budowa będzie w Hipolitowie więc może być jakiś miejscowy;) pozdrawiam. Bakuła Jacek 608505345 z Mińska - robił nam cały projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majkunia 05.01.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Witam, Czy może mi ktoś uprzejmy polecić projektanta przyłącza gazowego - i ew. także wykonawcę - od sieci przyłącze i po domu. Z góry dziękuję maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duszek76 06.01.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Szukam fachowca do wykonania luster na wymiar i szyby pod kabinę prysznicową. Macie kogoś takiego pod ręką godnego polecenia. Pozdrawiam. Pan Stanisław 605 440 337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 06.01.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witam, Czy może mi ktoś uprzejmy polecić projektanta przyłącza gazowego - i ew. także wykonawcę - od sieci przyłącze i po domu. Z góry dziękuję maja Projekt przyłącza zazwyczaj jest po stronie PGNIG. Mogę pomóc w obu sprawach. Zapraszam do kontaktu na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 07.01.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Witam, odsprzedam stemple drewniane, wycinane w grudniu, użyte jeden raz, stan idealny, właśnie będzie rozbierany szalunek. 15 sztuk długość 230 cm40 sztuk długość 320 cm190 sztuk długość 300 cm Do odbioru na terenie gminy Halinów. Sprzedaż całości. Odbiór osobisty. Mam tez ok. 4 m3 deski szalunkowej w dobrej cenie. Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 09.01.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witam,szukam magika, który mi szybko, sprawnie i w przystępnej cenie zamontuje napęd do bramy przesuwnej. Będę wdzięczny za namiary. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 09.01.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Kontaktuj się z panem Pawełem, tel. 503 779 111, gosc zna sie na robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backspace13 10.01.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Witam Wszystkich. Ja też planowałem budowę w Halinowie i dziś mogę się pochwalić stanem surowym zamkniętym W końcu po trzech miesiącach jest. Jeszcze tylko przyłącze wody i prądu i można zacząć wykańczać. Pozdrawiam Halinów, Hipolitów i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swemi01 11.01.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 W końcu po 3 miesiącach stan surowy zamknięty? U nas już 4 miesiące a dopiero dach robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 12.01.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stafu 13.01.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Bezgotówkowo odstąpię paletę Ytonga 24cm + część palety 12 cm. Odbiór własny w Długiej Szlacheckiej, szczegóły 600-056-829 Jeśli ktoś zainteresowany - mam 2-3m3 kartonów i tektury po etapie wykańczania. zanim zrobię mega-ognisko mogę odstąpić dobrą rozpałkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 25.01.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Szukam firmy specjalizującej się w sprzedaży/produkcji stacji uzdatniających wodę. Macie może jakiś namiar na konkretnych ludzi? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 26.01.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Szukam firmy specjalizującej się w sprzedaży/produkcji stacji uzdatniających wodę. Macie może jakiś namiar na konkretnych ludzi? Pozdrawiam. Witam, my wcześniej korzystaliśmy z tej firmy http://www.aquadrop.com.pl/ Mają sporo instalacji w tej okolicy a siedzibe przy ul Kajki na pradze (przy drodze z mińska do wawy. Fachowo doradzają a ceny przyziemne a nie kosmiczne jak porównywaliśmy kiedys oferty konkurencji. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toper 03.02.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witam,zdecydowałem się na okna Oknoplast, czy ktoś ma doświadczenie z TREND z Mińska, albo GRETO z Sulejówka jako sprzedawcami i monterami Oknoplastu? PozdrawiamToper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 20.02.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Szukam chętnych do hurtowego zakupu peletu - całosamochodowego. Jeśli uzbieram się w sumie >20T to warto będzie kupić certyfikowany pelet z dobrą ceną. Zakup na przyszły sezon. Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o sygnał na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts