justo 12.06.2017 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Poszukuję sprawdzonej, dobrej ekipy od zabudowy poddasza - płyty gk, ocieplenie wełną itd. Pomożecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 13.06.2017 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Witam wszystkich, Może ktoś podać namiary na jakiegoś sprawdzonego elektryka w Halinowie? Robię ogrodzenie i potrzebowałbym dopytać się w sprawie przyszłego podłączenia domofonu, napędu bramy itp. Dzięki wielkie. Polecam kontakt do pana Pawła, tel.503-779-111, doradzał mi właśnie w tych sprawach, a za miesiąc będzie montował ogrodzenie i napęd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 14.07.2017 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Witam wszystkich, Może ktoś podać namiary na jakiegoś sprawdzonego elektryka w Halinowie? Robię ogrodzenie i potrzebowałbym dopytać się w sprawie przyszłego podłączenia domofonu, napędu bramy itp. Dzięki wielkie. domofon i napęd bramy sam mogę Ci założyć, ew. doradzić. dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 14.07.2017 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 okolice Halinowa i Sulejówka. czy ktoś jest chętny do zatankowania płynnego gazu do własnej butli? w tym tyg cena 1,18zł ale jak się łącznie zbierze od 4 tys litrów to będzie po 1,15zł/l - jeśli w naszej okolicy rozładujemy samochód to jeszcze taniej. chętni? tel.579637676 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 07.08.2017 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Hej, znacie jakąś rzetelną firmę, która robi studnie? Od marca nie możemy się dogadać z Wodexem, panowie na działce pojawili się raz, wywiercili 0,5m dziurę i powiedzieli, że nie da się wiercić. Najpierw ziemia była za mokra(wiosna), teraz jest za twarda... Pomocy. Musimy mieć studnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 07.08.2017 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Hej, znacie jakąś rzetelną firmę, która robi studnie? Od marca nie możemy się dogadać z Wodexem, panowie na działce pojawili się raz, wywiercili 0,5m dziurę i powiedzieli, że nie da się wiercić. Najpierw ziemia była za mokra(wiosna), teraz jest za twarda... Pomocy. Musimy mieć studnię jasne 604315823 Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 30.08.2017 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Podrzucicie jakiś kontakt do sprawdzonej osoby od gładzi szpachlowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 05.09.2017 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Podrzucicie jakiś kontakt do sprawdzonej osoby od gładzi szpachlowej? Piotr- 691 590 811 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 21.10.2017 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Potrzebuję*fachowca do wykonania podbudowy z klinkieru do ogrodzenia. Słupki będą*metalowe. Ok. 25mb. Macie kogoś godnego polecenia? Nie chcę*przypadkowych wykonawców od wszystkiego, potrzebuję*prawdziwego fachowca z doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobmir 23.05.2018 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Witam,Jakoś forum przycichlo a fachowcy ciągle poszukiwani. Może może ktoś polecić sprawdzoną ekipę do wykonania tarasu , glazurnika i ekipy do ogodzenia murowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 23.05.2018 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Witam, Jakoś forum przycichlo a fachowcy ciągle poszukiwani. Może może ktoś polecić sprawdzoną ekipę do wykonania tarasu , glazurnika i ekipy do ogodzenia murowanego glazurnik? dzwoń do mnie lub pisz na priv, taras to z drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 23.05.2018 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Dysponuję numerem do dobrego i bardzo dokładnego glazurnika. Nie wiem tylko, jak u niego z terminami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobmir 24.05.2018 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 glazurnik? dzwoń do mnie lub pisz na priv, taras to z drewna? Taras deską kompozytowa W kwestii kontaktu to proszę o numer telefonu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobmir 24.05.2018 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Dysponuję numerem do dobrego i bardzo dokładnego glazurnika. Nie wiem tylko, jak u niego z terminami. Proszę o namiary na tego glazurnika, może się dogadamy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 08.06.2018 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 Proszę o namiary na tego glazurnika, może się dogadamy Pozdrawiam Poszedł na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts