darekmatusz 05.03.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam:) Ponieważ coraz częściej czytam posty dotyczące tego że tynki gipsowe nie spełniają oczekiwań inwestorów, prawie 100% zdecydowałem się na tynk klasyczny Czy ma ktoś może namiary na sprawdzoną, porządną ekipę do tynków cementowo-wapiennych ? Ja wlasnie zakonczylem tynki. Cementowo-wapienne maszynowe, zacierane recznie piaskiem kwarcowy,. Tynkarze naprawde byli OK, dzialali szybko i posprzatali po sobie. Wysylam namiary na priv. Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kingama 06.03.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam! Przekopałam forum i nic Może ktoś podeśle mi kontakt na koparke do zdjęcia humusu z okolic Halinowa. Niestety prace na mojej budowie spowolnione z winy opieszałych ,,majstrów,, ale licze że to normalne w branży budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 06.03.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam! Przekopałam forum i nic Może ktoś podeśle mi kontakt na koparke do zdjęcia humusu z okolic Halinowa. Niestety prace na mojej budowie spowolnione z winy opieszałych ,,majstrów,, ale licze że to normalne w branży budowlanej. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2379174#2379174 na Debskim forum znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.03.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Sąsiedzi, szukam namiarów na dobry piasek do tynkowania Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 08.03.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Sąsiedzi, szukam namiarów na dobry piasek do tynkowania Monika Podjedź na rampę w Rembertowie . Jak znajdę kontakt do gościa co mi przywoził to podrzucę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 10.03.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Pobno jest w Halinowie jakaś taksówka. Pilnie potrzebuję namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 10.03.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam.Mam pytanie.Po ile płaciliście za robociznę za sufity podwieszane chodzi mi o położenie: stelaż, płyta, gipsowanie i obróbka na biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 14.03.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 --> Monia77w1dobry piasek do tynkowania 0-1 można kupić w hurtowni Stalbud II w Sulejówku na ul. Piłsudskiego 71. Należy skontaktować się z Panem Darkiem. Ja remontuję dom w Sulejówku i poszukuję tynkarza do tynków wewnętrznych. Czy możesz polecić kogoś kto nie sknoci roboty ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 14.03.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam! Wiem, że gdzieś to było ale poszukuję w okilcach Halinowa niedrogiego i solidnego dostawcy piasku np wiślaka sianego do tynków i gorszego na podniesienie terenu. Znam Mar-Kop solidny ale drogi i wiślaka szukam lepszego. PZDR Właśnie korzystam z jego usług i nie powiem by był dorgi a nawet jak na jakość usług jakie wykonują jego chłopcy to uważam że naprawdę jest ok : u mnie : -zdejmowanie humusu , w warunkach trudnych bo wiadomo jaka teraz ziemia mokra i jaka jest w okolicach po wsch czesci warszawy , a pan koparkowy sobie nieźle poradził , nawet maż który lubi solidność był pod wrażeniem.Poza tym otrzymałam porady na temat robienia wjazdu i uważam że jest ok Co do cen piasku to usłyszałam ,że 14m3 za 360 zł takiego już fajnego do fundamentów , gdzie indziej usłyszałam 400 zł za 12 m3 więc jak widać nie jest za drogo a czasem się człowiek połaszczy na tańsze a potem dopłaca bo albo ekipa do dupy coś popsuje ( wbrew pozorom na zgarnianiu humusu trzeba się też znać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 15.03.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 A ja w zupelnie innej sprawie pisze.... QRNA...! Ktos mi wlasnie z podworza za#$@%&*lił dwa kosze na smieci..... Niby nic.... a jednak.... wrrr.... Dla zainteresowanych dodam, ze.... z zawartoscia.... Jakis porzadny ten zlodziej... Coz.... Chociaz zapoznalem sie z naszym dzielnicowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 15.03.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Mala porada w wyzej poruszonej kwestii rzeczy ktore dostaja nog... ZNACZCIE SWOJE, PERSONALIZUJCIE, MALUJCIE NA NICH ADRESY, PODPISUJCIE....ALBO KROTKO: S I K A J C I EN A S W O J E.... inaczej znajda sie chetni na wasza wlasnosc.... pzdrH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyz10 15.03.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Witam, szukam dobrej ekipy do tynkow klasycznych, w zamian sluze namiarami na godna polecenia ekipe do dachu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 17.03.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam! Wiem, że gdzieś to było ale poszukuję w okilcach Halinowa niedrogiego i solidnego dostawcy piasku np wiślaka sianego do tynków i gorszego na podniesienie terenu. Znam Mar-Kop solidny ale drogi i wiślaka szukam lepszego. PZDR Właśnie korzystam z jego usług i nie powiem by był dorgi a nawet jak na jakość usług jakie wykonują jego chłopcy to uważam że naprawdę jest ok : u mnie : -zdejmowanie humusu , w warunkach trudnych bo wiadomo jaka teraz ziemia mokra i jaka jest w okolicach po wsch czesci warszawy , a pan koparkowy sobie nieźle poradził , nawet maż który lubi solidność był pod wrażeniem.Poza tym otrzymałam porady na temat robienia wjazdu i uważam że jest ok Co do cen piasku to usłyszałam ,że 14m3 za 360 zł takiego już fajnego do fundamentów , gdzie indziej usłyszałam 400 zł za 12 m3 więc jak widać nie jest za drogo a czasem się człowiek połaszczy na tańsze a potem dopłaca bo albo ekipa do dupy coś popsuje ( wbrew pozorom na zgarnianiu humusu trzeba się też znać) Kiedyś brałem od nich ziemię. Drugi raz bym nie wziął bo byli najdrożsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 17.03.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 nom zobaczymy ... narazie wjazd nie wyszedł tak jak miał ... tzn przywieźli mi tłuczęń kolejowy z czymś tam - Pan Marek twierdzi, że to pospółka , inni mówią że to bład bo to tylko się zrobiła ciapa zamiast suchego wjazdu .. narazie kazał poczekać 2 dni aż to stwardnie... że pod drogi takie coś kładą i jest ok , ...trochę mam żal bo mogłam poprosić od razu o krusieć betonowy albo tak jak ustalaliśmy kolejowy ale bez mieszanki z tym czymś ....sama nie wiem teraz co robić ...zobaczymy czy będzie tak jak mówi czy z wjazdu dupa i kasa wywalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 18.03.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Oddam za darmo 9 rur do kozy jak ktoś potrzebuje oraz odsprzedam kozę za symboliczną kwotę 50 zł. Idealna do suszenia tynków na deszczowe dni. Sprawdziła się.wiad na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 18.03.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Akcja z wjazdem nie zamknięta, czekamy na wizytę Pana Marka i większego wozu , 26 marca mają dostarczyć nam bloczki betonowe , ...... .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 19.03.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Witam, czy Ktoś mógłby mi polecić wykonawcę do ogrodzenia z cegły klinkierowej? Z góry dziękuję. PozdrowieniaDarek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 19.03.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Czesc, U mnie ogrodzenie, jak i caly dom budowala jedna z ekip Stanislawa Curzydlo.Moge podac namiary na priva, ale obawiam sie, ze do samego ogrodzenia ich nie sciagniesz... pozdrawiamH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 20.03.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Słuchajcie mam do odsprzedania tanio nowy zestaw szamotowy do komina. Wkład ten idealny jest do wyprowadzenia z kominka do komina. Kupiony u Śledziewskich nie został wykorzystanywiad na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 20.03.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Mi ktoś inny kiedyś takiego żótawego cuda nawiózł i powiem tak, jak jest sucho to może i jest twarde ale jak to coś wody dostanie to nie za ciekawie się robi. nom zobaczymy ... narazie wjazd nie wyszedł tak jak miał ... tzn przywieźli mi tłuczęń kolejowy z czymś tam - Pan Marek twierdzi, że to pospółka , inni mówią że to bład bo to tylko się zrobiła ciapa zamiast suchego wjazdu .. narazie kazał poczekać 2 dni aż to stwardnie... że pod drogi takie coś kładą i jest ok , ...trochę mam żal bo mogłam poprosić od razu o krusieć betonowy albo tak jak ustalaliśmy kolejowy ale bez mieszanki z tym czymś ....sama nie wiem teraz co robić ...zobaczymy czy będzie tak jak mówi czy z wjazdu pupa i kasa wywalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts