mika31 28.03.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Essa daj się wykorzystać i podrzuć nazwy jakiś krzewów czy drzew liściastych zimozielonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 28.03.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Essa daj się wykorzystać i podrzuć nazwy jakiś krzewów czy drzew liściastych zimozielonych. Bez sensu nosic drzewo do lasu - polecam katalog Pinusa. Na pierwszy rzut oka jest swietny. Jak chcesz miec jakies dwie wspolne cechy, to sobie wydrukuj dwie listy i poszukaj odmian wspolnych dla obu. http://www.pinus.net.pl/p.php?p=katalog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 28.03.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Skad wieje i gdzie beda zaspy to akurat da sie przewidziec. Podobnie z naslonecznieniem. Przydomowe place zabaw tez maja okreslona lokalizacje - zwykle powinny byc bardzo dobrze widoczne z pomieszczenia, w ktorym sie najwiecej przebywa w ciagu dnia. Tego mniej wiecej ucza na studiach. Nadal uwazam, ze zaprojektowanie efektownego, funkcjonalnego ogrodu, jest duzo trudniejsze niz zaprojektowanie najbardziej wymyslnego budynku. Pozdr. a. chętnie skorzystam z Twoich porad Essa co do Twojego zapytania apropo płyt odezwij się na priva, może coś wymyślimy pozatym co Ci napisałem. no jest trochę możliwości pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 29.03.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Witam, szukam dobrej ekipy do tynkow klasycznych, w zamian sluze namiarami na godna polecenia ekipe do dachu pzdr Czesc Tommy, Niestety nie mam kontaktu do zadnej ekipy od tynkow ale bardzo byl bym Ci wdzieczny za namiar do ekipy do dachu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasina 30.03.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Witam wszystkich Nazywam się ...jasina Od kilku tygodni czytam wszystkie fora związane z Halinowem, budową domów i przyszłymi sąsiadami. Już za kilka tygodni będę pełnoprawnym posiadaczem działki w Halinowie. Obecnie jestem na etapie finalizowania transakcji. Czekałem na ten moment 10 lat. Mam nadzieję, że kolejne etapy pójda mi znacznie szybciej Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 30.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Mam pytanie ankietowe, poniewaz usilnie namawiam kolezanke z bardzo dobrymi kwalifikacjami do zalozenia zlobka w naszej okolicy. Czy ktos z Was bylby czyms takim zainteresowany. Prosze o info na priva. Zbieram osoby wstepnie chetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyz10 30.03.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 poszlo na priva Witam, szukam dobrej ekipy do tynkow klasycznych, w zamian sluze namiarami na godna polecenia ekipe do dachu pzdr Czesc Tommy, Niestety nie mam kontaktu do zadnej ekipy od tynkow ale bardzo byl bym Ci wdzieczny za namiar do ekipy do dachu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 31.03.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam wszystkich Nazywam się ...jasina Od kilku tygodni czytam wszystkie fora związane z Halinowem, budową domów i przyszłymi sąsiadami. Już za kilka tygodni będę pełnoprawnym posiadaczem działki w Halinowie. Obecnie jestem na etapie finalizowania transakcji. Czekałem na ten moment 10 lat. Mam nadzieję, że kolejne etapy pójda mi znacznie szybciej Pozdrawiam wszystkich Witaj!!! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 01.04.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 W październiku, ekipa spod Radomia. Same wylewki 11 zł (układaliśmy sami folie i styropian na górze, a na dole pod folie jeszcze papę), a z układaniem folii i styropianu i tasmy 13 zł. Tylko że to troche po znajomosci było... ale chyba cena nie byłaby o wiele wieksze... Tylko że my bez faktur.. A ja bylam dzisiaj u sasiada, zeby zapytac czy mi zrobia wylewke w garazu. Oni chetnie i ze przyjda obejrzec. Po 3 godzinach przyszedl mily pan, powiedzial, ze gadal z szefem i ze nie ma sprawy - jutro mi zrobia wylewke, za 1000 pln. I ze musze mu dac odpowiedz natychmiast, nie moze byc dzisiaj wieczorem, nie moze byc inny termin, bo pozniej to oni sa bardzo zajeci. Ze na jutro rano maja byc wszytskie materialy - piasek, cement, zbrojenie... Dodam, ze moj garaz ma az 24,63 m2. Pozdrawiam wszystkich z wesolego kosmosu, albo on byl z ksiezyca albo ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 01.04.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Monika!Piasek z Góry Kalwarii: 501511719 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.04.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Monika! Piasek z Góry Kalwarii: 501511719 Dzięki śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 01.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ma ma pytanie (ale nie wiem czy już była o tym mowa). Ile płaciliście za elewację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 02.04.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Pozdrawiam wszystkich z wesolego kosmosu, albo on byl z ksiezyca albo ja może nie poznałaś się na żartach? w końcu wczoraj był 1 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 04.04.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 W październiku, ekipa spod Radomia. Same wylewki 11 zł (układaliśmy sami folie i styropian na górze, a na dole pod folie jeszcze papę), a z układaniem folii i styropianu i tasmy 13 zł. Tylko że to troche po znajomosci było... ale chyba cena nie byłaby o wiele wieksze... Tylko że my bez faktur.. A ja bylam dzisiaj u sasiada, zeby zapytac czy mi zrobia wylewke w garazu. Oni chetnie i ze przyjda obejrzec. Po 3 godzinach przyszedl mily pan, powiedzial, ze gadal z szefem i ze nie ma sprawy - jutro mi zrobia wylewke, za 1000 pln. I ze musze mu dac odpowiedz natychmiast, nie moze byc dzisiaj wieczorem, nie moze byc inny termin, bo pozniej to oni sa bardzo zajeci. Ze na jutro rano maja byc wszytskie materialy - piasek, cement, zbrojenie... Dodam, ze moj garaz ma az 24,63 m2. Pozdrawiam wszystkich z wesolego kosmosu, albo on byl z ksiezyca albo ja To z materiałem czy bez? jakaś kosmiczna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 04.04.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Jak najbardziej sama robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyz10 05.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Podciagam pytanie o tynki tradycyjne - poszukuje ekipy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 05.04.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 aaa... podobno moi gorale sie rozpadli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej973 11.04.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich, Jeżeli jesteście zainteresowani podłączeniem do mediów (telefonu, internetu, kablówki) z Telekomunikacji Polskiej, to na stronie internetowej naszej gminy jest wzór wniosku. Im więcej nas będzie tym lepiej. Podaję link, gdzie jest więcej informacji: http://www.halinow.pl/135-47d903a99daaf.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej973 11.04.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Sprawa kolejna. Czy ktoś jest zainteresowany doprowadzenie gazu ziemnego do Kazimierowa? Z tego co widzę w naszej miejscowości, to sporo ludzi ma butlę na gaz płynny i powinni być potencjalnie zainteresowani. Cena ogrzewnia gazem płynnym jest około 2,5 raza droższe od gazu ziemnego. Zatem gra warta jest świeczki. Ja osobiście złożyłem wniosek o wydanie warunków technicznych do przyłączenia gazu w oddziale mazowieckim PGNIG, na ulicy Kruczkowskiego w Warszawie. Z tego co się tam nieoficjalnie dowiedziałem, gazownia wydała niektórym mieszkańcom Kazimierowa warunki na przyłączenie i w 3 kwartale 2007 r. Jak to zwykle bywa nie jest im śpieszno z budową. Na pewno można by przyśpieszyć te sprawę, gdyby więcej osób złożyło tam właśnie wnioski o wydanie warunków przyłączenia. poniżej podaję link do wniosku:http://www.msgaz.pl/dladomu/przylaczenie/mapka/?r,main,activeId=3757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 13.04.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Czy 10 tys za całość robocizny hydraulika to dużo?? 120 m podłogówki, kotłowni i 8 kaloryferów???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts