Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam wielka prośbę o namiary na hydraulików, elektryków i tynkarzy (sprawdzonych i rozsądnych cenowo).!!!!!!

Agawa, mam namiar na wszystkich wymienionych, ale nie wiem, czy spełnią Twoje wyszukane kryteria... :-)

Sprawdzeni są, ale z tym cenowo...?

Jak chcesz to daj znać - poślę na priva

pozdrawiam

Sprzedam pozostałości po budowie:

Porotherm 25 p-w ok 130 szt (2 palety + górka) porothermu 25 p+w w cenie 5 zł/szt

Cegła k3 1760 szt - 8 palet w cenie 2 zł/szt

pustak wentylacyjno-kominowy 79 szt w cenie 2,5 zł/szt

Stemple ok. 100 szt długość 2,8 m w cenie 4,50zł/szt

Zainteresowanych proszę o kontakt 512-490-533 Paweł

Szukam jeszcze namiarów na sprawdzonego kierownika budowy. Słyszałem dużo dobrego o panu Ryszardzie Gniado. Może ktoś ma do niego numer telefonu?

I jeszcze pytanie, czy przy odbiorze jest duży problem, jak wprowadzę jakieś zmiany podczas budowy?

Pozdrawiam,

GT

Polecam pana Bednarskiego Marka

jego siedziba jest w Halinowie po stronie biblioteki ale troszkę dalej oddalając się od kasy biletowej PKP. Na ogrodzeniu jest szyld: kierownik budowy, usługi geodezyjne. Ja tym panem jestem zachwycona.

Szukam jeszcze namiarów na sprawdzonego kierownika budowy. Słyszałem dużo dobrego o panu Ryszardzie Gniado. Może ktoś ma do niego numer telefonu?

I jeszcze pytanie, czy przy odbiorze jest duży problem, jak wprowadzę jakieś zmiany podczas budowy?

Pozdrawiam,

GT

Polecam pana Bednarskiego Marka

jego siedziba jest w Halinowie po stronie biblioteki ale troszkę dalej oddalając się od kasy biletowej PKP. Na ogrodzeniu jest szyld: kierownik budowy, usługi geodezyjne. Ja tym panem jestem zachwycona.

Co do pana Bednarskiego to różne opinie chodziły. Nie zawsze przyjezdzał kiedy potrzeba. Ja dlatego nie zdecydowałam się na niego.

• 2 weeks później...