Pitekk 07.06.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Hej sąsiedzi Macie jakieś namiary na kogoś z Halinowa kto ma suche drewno kominkowe? lepiej zamówić grab czy dąb? I ile płacicliście za m? pzdr Wczoraj kupowałam dębinę i owocowe za 130 zł/m przestrzenny, pocięte na wymiar kominkowy, taniej nigdzie nie udało mi się znaleźć. Z tym suchym to teraz raczej będzie ci trudno, ale do jesieni na bank sie porządnie wysuszy. Taniej to tylko można prosto z lasu kupić, ale nie pocięte i z własnym transportem, wychodzi ciut taniej (ok 100 zł/m) ale trzeba jeszcze samemu pociąć i porąbać (piła spalinowa i mega wypasiona siekiera się przydadzą). Jeśli jesteś zainteresowany to na jutro mogę wyszukać numeru telefonu. Pozdrawiam Aga. Cena dobra. Daj namiar. Ja zastanawiam się zawsze jak liczą metr przestrzenny. Bo znalazłem faceta z dębem za 145 zł. Tylko powiedział, że metr przestrzenny to jest metr sześcienny nie ułożonego drzewa. Znajomy natomiast zamówił po 150 zł . I facet mu po prostu przywiózł furę, sam sobie ułożył , zmierzył i zapłacił za metr przestrzenny ułożonego drzewa. A to spora różnica. Podobno dąb musi być super wysuszony min 2 lata. Jak ktoś tyle nie suszy nie warto tym palić. Po prostu trzeba wysuszyć samemu. Mój znajomy, który pali od lat powiedział że najbardziej sprawdza mu się grab i brzoza. Podobno w ogóle szyba mu nie zachodzi. Ja myślę że jednak to zależy od wysuszenia. Wiesz co Aga? ten gościu to totalna przewałka. Zamówiłem u niego 7 metrów brzozy . podałem mu jak ma dojechać do Halinowa tak, że dziecko trafi, a ten jechał z rembertowa przez Pacanów. Facet przyjechał ciężarówką z flagą narodową na dachu i mówi. O przepraszam, ale mam połowę brzozy, a połowę drzew owowych. Pomyśłałem, że debil. Ale zlitowałem się i kazałem mu zostawić. Po ułożeniu drewna z 7 metrów przestrzenntych wyszłio.... 4 dosłownie. No więć dzwonię do gościa wieczorem . A ten mi bełkocze w totalnym amoku pijackim. Powiedział tylko tyle "nie to nie mozliwe i dziękuję Panu za rozmowę" Ja więc poczekam,aż wytrzeźwieje i grzecznie dowiezie te brakujące metry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 10.06.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Potrzebuję 3 tafli styroduru FS 200 o grubości 5 cm. Jeżeli ktoś ma namiar na miejsce, gdzie nie trzeba kupić całej paczki to poproszę o namiar. Również mogę odkupić od kogoś rzeczoną ilość tegoż towaru. Pozdrawiam Jezeli to nadal aktualne i mowimy o poliestyrenie ekstrudowanym (popularnie styrodurze) to plyty na sztuki sprzedaje Eurobud w Sulejowku na ul. Pilsudzkiego. Oni akurat handluja Ursa XPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 10.06.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Witam forumowiczów, Czy wiecie gdzie w okolicy mają cement w rozsądnej cenie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.06.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Witam forumowiczów, Czy wiecie gdzie w okolicy mają cement w rozsądnej cenie? Pozdrawiam Ostatnio kupowałam cement I w Eurobudzie po 510 pln z dostawą w cenie. W Replinie 508 pln ale trzeba było dopłacić za transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 12.06.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Potrzebuję 3 tafli styroduru FS 200 o grubości 5 cm. Jeżeli ktoś ma namiar na miejsce, gdzie nie trzeba kupić całej paczki to poproszę o namiar. Również mogę odkupić od kogoś rzeczoną ilość tegoż towaru. Pozdrawiam Jezeli to nadal aktualne i mowimy o poliestyrenie ekstrudowanym (popularnie styrodurze) to plyty na sztuki sprzedaje Eurobud w Sulejowku na ul. Pilsudzkiego. Oni akurat handluja Ursa XPS. Dzięki, dzięki. Już kupiłem ale mają także Yetico. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 12.06.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Witam ponownie i ponawiam ogłoszenie! Mam do odsprzedania używane stemple sosnowe 220-280 cm w ilości około 170 szt (3,99 PLN /sztuka, te krótsze taniej) oraz belki stropowe 33 szt o długości 4,2 metra oraz 12 szt. o długości 4,8 metra (20% upustu). Belki są od Korzeniaka, do obejrzenia w Halinowie. Ceny i namiar 607305505. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 12.06.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Witam, czy ktoś z Was robił przydomową oczyszczalnię ścieków?czy da się to zrobić w takim podmokłym terenie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.06.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja właśnie sie przymierzam ale u mnie wody gruntowe są na głębokości 1,20 m więc nie jest tak tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 14.06.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Witam,sprzedam pustaki wentylacyjne szt. jakieś 25, w bliskiej okolicy Cisia mogę dowieźć, cena niewygórowana, nie podaję teraz bo nie wiem ile kosztują na składzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 16.06.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Potrzebuję 3 tafli styroduru FS 200 o grubości 5 cm. Jeżeli ktoś ma namiar na miejsce, gdzie nie trzeba kupić całej paczki to poproszę o namiar. Również mogę odkupić od kogoś rzeczoną ilość tegoż towaru. Pozdrawiam Jezeli to nadal aktualne i mowimy o poliestyrenie ekstrudowanym (popularnie styrodurze) to plyty na sztuki sprzedaje Eurobud w Sulejowku na ul. Pilsudzkiego. Oni akurat handluja Ursa XPS. Dzięki, dzięki. Już kupiłem ale mają także Yetico. PZDR To chyba Ci chodzilo o styropian, bo wg mojej wiedzy Yetico nie robi poliestyrenu ekstrudowanego. Jezeli FS 200 - to obecny EPS 200 styropian parkingowy a to nie to samo co styrodur=poliestyren ekstrudowany. No ale dobrze, ze udalo Ci sie nabyc to co potrzebowales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.06.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ponawiam prośbę o namiary na sprawdzonego stolarze do drzwi zewnętrznych. A może korzystał ktoś z usług stolarza Witolda Madziara z Sulejówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 17.06.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Potrzebuję 3 tafli styroduru FS 200 o grubości 5 cm. Jeżeli ktoś ma namiar na miejsce, gdzie nie trzeba kupić całej paczki to poproszę o namiar. Również mogę odkupić od kogoś rzeczoną ilość tegoż towaru. Pozdrawiam Jezeli to nadal aktualne i mowimy o poliestyrenie ekstrudowanym (popularnie styrodurze) to plyty na sztuki sprzedaje Eurobud w Sulejowku na ul. Pilsudzkiego. Oni akurat handluja Ursa XPS. Dzięki, dzięki. Już kupiłem ale mają także Yetico. PZDR To chyba Ci chodzilo o styropian, bo wg mojej wiedzy Yetico nie robi poliestyrenu ekstrudowanego. Jezeli FS 200 - to obecny EPS 200 styropian parkingowy a to nie to samo co styrodur=poliestyren ekstrudowany. No ale dobrze, ze udalo Ci sie nabyc to co potrzebowales. Ok, dzięki za info. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 17.06.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witam. Czy ktoś wie gdzie można w okolicy dostać bale (wałki) o średnicy 10 cm? Może posiada telefon? Byłem już w składzie koło Zakrętu (po prawej jadąc do Warszawy) ale nie maja takich.. Witaj, to miejsce, o którym piszesz to jeden z najdroższych składów jakie znam. Popatrz na to forumhttp://forum.muratordom.pl/budujacy-w-okolicach-minska-mazowieckiego,t66128-840.htm Jest chyba ze dwa namiary na tartaki, może tam coś znajdziesz. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekko 17.06.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witajcie,buduje w Dlugiej Koscielnej i aktualnie rozgladam sie za sprawdzonym elektrykiem z terenu do wykonania instalacji w naszym domku. Czy mozecie kogos polecic? Prosze o namiary. Z gory dziekuje i pozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 17.06.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witajcie, buduje w Dlugiej Koscielnej i aktualnie rozgladam sie za sprawdzonym elektrykiem z terenu do wykonania instalacji w naszym domku. Czy mozecie kogos polecic? Prosze o namiary. Z gory dziekuje i pozdrawiam Darek Ten był u mnie i zakładał prowizorkę i wszystko OK : komórka 514244332 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.06.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A ten pan robił u mnie w domu i jest ok. Dobiesz 601-742-347 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 17.06.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A ja dalej szukam TYNKARZY Do cement-wapienne Czekam na Wasze wsparcie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia trąbicka 17.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 witam szokam chydraulika z uprawnieniami oprucz pana Lesińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.06.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 witam szokam chydraulika z uprawnieniami oprucz pana Lesińskiego Tomek Witkowski 605-115-039 robił u mnie przyłącze wody i jestem z niego bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 18.06.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Pozdrawiam wszystkich budujących.Po ostatniej rejteradzie mojego tynkarza, który na dwa dni przed umówionym terminem wejścia na budynek „się rozmyślił” znalazłem nową ekipę od tynków. Nauczony jednak doświadczeniem proszę o pomoc w zweryfikowaniu wykonawcy „Maxgips”Monika Sławomir Walczewski ul. Modzelewskiego 81/52WarszawaNIP-521-2151-226 Może ktoś coś wie o firmie i jakości świadczonych przez nią usług i będzie chciał się podzielić doświadczeniami. Nie ukrywam że nie chcę po raz kolejny zbędnie tracić nerwów.Jeżeli uda sie podać szczegóły na priv. będe zobowiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts