darekmatusz 18.06.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witam chciałbym zapytać czy Ktoś z Was mógłby polecić: 1) szklarza z naszych okolic - wykonanie i wstawienie dużego lustra w łazience2) fachowca do wykonania/zakupu poręczy metalowej do schodów wewnętrznych Będę wdzięczny za namiary. PozdrDarek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 18.06.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 A ten pan robił u mnie w domu i jest ok. Dobiesz 601-742-347 Witka Dobiesza polecam jestem z niego bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 18.06.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Kochani, poradźcie proszę, gdzie w okolicy można wynając zagęszczarkę do grunyu pod fundament. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona hefalumpa 19.06.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Witam chciałbym zapytać czy Ktoś z Was mógłby polecić: 1) szklarza z naszych okolic - wykonanie i wstawienie dużego lustra w łazience 2) fachowca do wykonania/zakupu poręczy metalowej do schodów wewnętrznych Będę wdzięczny za namiary. Pozdr Darek M. Coż szkalrza sama szukam w tym samym celu, bo goła ściana pomiędzy płytkami nie potrafi prawidłowo odpowiedzieć na pytanie "Kto jest najpiękniejszy w świecie?" Co do poręczy to mogę polecić Pana Grzegorza Fijałkowskiego 0 606 238 199 Jedyny z naszych wykonawców, do którego pracy nie mam żadnych uwag i jestem zachwycona efektem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 19.06.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Co do poręczy to mogę polecić Pana Grzegorza Fijałkowskiego 0 606 238 199 Jedyny z naszych wykonawców, do którego pracy nie mam żadnych uwag i jestem zachwycona efektem. Pozdrawiam Bardzo dziekuje za namiary. Zadzwonię do tego Pana. Pozdr Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivek 23.06.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 poszukuję spawacza do wykonania stalowych ram konstrukcji dachu. może ktoś dysponuje namiarami lub mógłby polecić... pozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 23.06.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Witam, chciałem zapytać, kogo byście polecili (oczywiście relatywnie niedrogo) do dostarczenia i montażu szamba? dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik_2 24.06.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 PROŚBA O POMOC --- TYNKI Witam Waszą Grupę !!! Jestem z grupy, Tłuszcz, Wołominpilnie poszukuję namiarów na sprawdzone ekipy od tynków,nasi tynkarze mieli wypadek i musimy szukać nowej ekipy.Praca od zaraz .... Będę wdzięczna za przesłanie mi namiarów na priv. z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 24.06.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Poszukuję dostawcy i wykonawcy szamba szczelnego (Halinów) - mam gościa za 4600 Pln za zbiornik 10m3.. z kompletnym montażem ale nie wiem czy to drogo ...no i gościa nie znam.... Kolejna sprawa - elektryk z uprawnieniami - chodzi o sprawdzenie instalacji (robiłem sam), uzupełnienie skrzynki bezpiecznikowej (wewnatrz budynku) - różnicówki itd ... no i wpis w dziennik budowy... Proszę o ewnentualne namiary na maila [email protected] PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 24.06.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam, chciałem zapytać, kogo byście polecili (oczywiście relatywnie niedrogo) do dostarczenia i montażu szamba? dziękuje i pozdrawiam no to ja też podciągam przy wjeździe do Józefina mają szamba 9,5 m3, 10 lat gwarancji producenta (firma Bratek z Radomia) - z dostawą i wkopaniem - 4 tyś zł netto znalazłem jeszcze w necie: Eko-trans: 12 m3 - 3000 netto 10 m3 - 2500 netto 8 m3 - 2300 netto ale to chyba ceny wyłącznie zbiorników i trzeba pewnie doliczyć jeszcze coś (http://www.szambo.go3.pl/oferta.html) Macie jakieś lepsze oferty? A może w hurcie będzie taniej? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 24.06.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Kochani, poradźcie proszę, gdzie w okolicy można wynając zagęszczarkę do grunyu pod fundament. Pozdrawiam Może znajdziesz gdzieś bliżej ...jest wypożyczalnia m.in takiego sprzętu w sklepie JARTON w Wiązownej... namiary znajdziesz sobie na necie.. Pzdr Piotrek PS Cholerka...ja już "prawie" konczę budowę a dopiero dziś przypadkiem znalazłem to zajefajne forum.... Pozdrawim wszystkich budowniczych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasina 24.06.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witajcie sąsiedzi, ja podobnie jak większość potrzebuję skorzystać z kontaków.Mam dwie prośby:1/ czy znacie może kogoś do wycinki drzew i usunięcia korzeni?2/ może ma ktoś sprzedać garaż blaszany na budowę?Z góry dziekuję.Pozdrawiamjasina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 25.06.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Kochani, poradźcie proszę, gdzie w okolicy można wynając zagęszczarkę do grunyu pod fundament. Pozdrawiam Może znajdziesz gdzieś bliżej ...jest wypożyczalnia m.in takiego sprzętu w sklepie JARTON w Wiązownej... namiary znajdziesz sobie na necie.. Pzdr Piotrek PS Cholerka...ja już "prawie" konczę budowę a dopiero dziś przypadkiem znalazłem to zajefajne forum.... Pozdrawim wszystkich budowniczych... ZAGĘSZCZARKA _WYPOŻYCZALNIA W SULEJÓWKU NA DOBĘ 80 zł 22-7835113 ul Mickiewicza 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 25.06.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Kochani, poradźcie proszę, gdzie w okolicy można wynając zagęszczarkę do grunyu pod fundament. Pozdrawiam http://www.ramirent.pl/oferta/1/41/213/Zageszczarki - na ulicy Ostrobramskiej w Warszawie jest Oddział firmy Ramirent - Oddział Warszawa ul. Ostrobramska 38 tel. 022 815-20-26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 25.06.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Forumowicze jak zawsze niezawodni. Dobrze, ze mogę na Was liczyć. No i mogę się pochwalić, że prace stanu zero dośc zaawansowane. Pozdraiwiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozniak28 26.06.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Oddam szary suporex. W większej części jest to praktycznie gruz ale może komuś się przyda.Kontakt na priva.Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarosz 26.06.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam Podpinam sie pod Wasza grupe budujaca bo w sumie Krzewina to jak Halinow Zamierzam najpozniej w polowie lipca ruszyc z budowa - czy macie moze namiary na jakas solidna i sensowna oraz nie zabijajaca cenowo ekipe do wykonania fundamentow. Oczywiscie jesli ktos posiada dobra mete z pretami zbrojeniowymi, piachem, cementem, bloczkami fundamentowymi to rowniez prosze o podzielenie sie namiarami. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 26.06.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam Podpinam sie pod Wasza grupe budujaca bo w sumie Krzewina to jak Halinow Zamierzam najpozniej w polowie lipca ruszyc z budowa - czy macie moze namiary na jakas solidna i sensowna oraz nie zabijajaca cenowo ekipe do wykonania fundamentow. Oczywiscie jesli ktos posiada dobra mete z pretami zbrojeniowymi, piachem, cementem, bloczkami fundamentowymi to rowniez prosze o podzielenie sie namiarami. pzdr hej my większość materiałów zamawiamy w Replinie w Choszczówce Stojeckiej tel. 025 758 60 79, ceny dosyć atrakcyjne (zwłaszcza stali), jak coś jest potrzebne to dzwonimy do nich i dostawa na plac budowy w ciągu 1 - 2 godzin od telefonu, bloczki betonowe braliśmy w Makrobecie Mrozy - miałam z nimi spięcie więc nie polecam, za to mogę polecić bloczki z Sulejówka z Drobiarskiej (tel. 022 783 25 68 ) - zadzwoniłam do nich po 2 godzinach bloczki były na placu budowy, dobrej jakości i za rozsądną cenę, robią też stropy terriva pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 26.06.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja z kolei poszukuję w okolicach Halinowa Wesołej Sulejówka (i dalej:)) SIDINGU na podbitkę z zewnątz w dobrej cenie... może ktoś pomoże... PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_bthd 26.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 witam wszytkichposzukuję wykonawcy do remontu lazienki i ulozenia plytek w kuchni i przedpokojubede bardzo wdzieczny za pomoc nie stety nie mam szczescia do solidnych wykonawcow i szukam pomocy robota jest w Starej milosnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts