Edek24 27.06.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Mam do sprzedania stemple sosnowe po 3,99 PLN/szt. długość 230-280cm, ilość 150 szt, do odbioru natychmiast z Halinowa. Tel. 607305505 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 28.06.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Do yarosz: my materiały bierzemy ze StalBudu II w Sulejówku na Piłsudskiego 71 (tel. 783-31-21). Ceny lepsze niż u chwalonych tu , na naszym forum, Śledziewskich z Konika Nowego, dają upusty dla stałych kientów, no i na telefon załatwiam wszystko od ręki. Zawożą niemal natychmiast. Polecam. Bloczki tez brałam u nich, bo dostałam upust, ale ceny najniższe na bloczki miał Korzeniak na Drobiarskiej z Sulejówka. Dla porównania (ceny sprzed trzech tygodni) u Korzeniaka 4,03 brutto z transportem, w StalBudzie 4,10 (ale tu jako się rzekło dostałam rabat za duże zamówienia). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 29.06.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 A ja z kolei szukam piachu do zasypania fundamentów, w rozsądnej cenie. Pozdrawiam,Kuzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 29.06.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Darku Matuszu i zono Hefalumpa, macie juz jakiegos dobrego szklarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekko 30.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam,pozostalo mi po budowie 1,5 palety cegly czerwonej oraz ok 1 palety bloczkow z gazobetonu 24. Jesli ktos bylby zainteresowany - tanio odstapie.Odbior wlasny - Dluga Koscielna. PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziunia20 30.06.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam serdecznie Co prawda będę się budowała w Sulejówku,ale zawzięcie śledzę forum sąsiedzkie .Niedługo mam zamiar mieć w ręku pozwolenie na budowę i poszukuję ekipy budowlanej.Termin sierpień-wrzesień.Może ktoś z was mógłby mi kogos polecić.Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich serdecznie Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekko 30.06.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam serdecznie Co prawda będę się budowała w Sulejówku,ale zawzięcie śledzę forum sąsiedzkie .Niedługo mam zamiar mieć w ręku pozwolenie na budowę i poszukuję ekipy budowlanej.Termin sierpień-wrzesień.Może ktoś z was mógłby mi kogos polecić.Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich serdecznie Iwona Wydaje mi sie, ze zbyt pozno zaczynasz szukac. Dobre ekipy w wiekszosci przypadkow maja juz budowy na ten a nawet na przyszly rok. Pozdrawiam i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziunia20 30.06.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Na szczęście dosłownie przed chwiląokazało się,że moja polecona dawniej ekipa ma wolny termin ...bo ktoś zrezygnował z budowy...kredyty bardzo zdrozały i ekipa została porzucona...za budowę stanu surowego z połozeniem blachodachówki i orynnowaniem cena 50 000...dom 150 metrów z dachem dwuspadowym,bez zadnych udziwnień...dodam,zę budować będę z gazobetonu i nie wiem czy to dużo,czy ok...zwracam się do bardziej doswiadczonych ode mnie z tym pytankiem :)ale jakby ktos miał jakieś namiary to dalej pozostaję chętna na namiary.Pozdrawiam-Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 30.06.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam. Barakowóz sprzedam (do odbioru 29 lipca z Halinowa), ocieplony z dyszlem i na kółkach - najtańszy transport. Posiada instalację wodną - zlew oraz zewnętrzny prysznic podłączone do termy elektrycznej. Oprócz tego lodówkę, 2 źródła światła wewnątrz, światło zew. z czujką ruchu, wyłożony gumoleum, 6 szafek na ubrania, malowany wewnątrz w zeszłym roku. Oprócz tego mam stemple sosnowe 230-280cm w cenie 3,99 za sztukę około 150szt. do odbioru każda ilość. Jak ktoś potrzebuje to 607305505. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekko 30.06.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 dziunia20, wydaje mi sie, ze cena na dzisiejsze czasy przyzwoita.Jedynie, pytanie jak im wychodzi ten dach, gdyz nie kazda ekipa zarowno dobrze robi fundamenty jak i uklada dachowke, czy wykonuje obrobki blacharskie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziunia20 30.06.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Widziałam jak zrobili juz 2 domki moim znajomym,mieszkaja i mówią,że rewelacja,dlatego chciałam koniecznie,żeby i u mnie murowali.Mąż twierdzi,że chłopaki znają sie na swojej robocie ,no cóż pożyjemy -zobaczymy mam już umówione spotkanie z nimi,wtedy będę wiedziała wszystko.Co za ile i jaka suma wyjdzie z tego na koniec napiszę o szczegółach po randce z majstrem.mam nadzieję ,że nic nie wymyślą do piątku.... pozdrawiam serdecznie-Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 30.06.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Mam do polecenia jak ktoś chce ekipę do tynków zewnętrznych i ocieplenia. Co do terminów chyba najbliższe wrzesień , ale może coś im wypadnie. To trzecia ekipa, która robiła u mnie ocieplenie. Dwie poprzednie wyrzuciłem bo straszni byli partacze. Także jeśli ktoś chce naprawdę ekipę solidną i szybką polecę na priva. Robią bardzo dobrze. Tak naprawdę jak bym ich wziął odrazu moja alewacja kosztowała by ponad dwa razy mniej. Nie warto łaszczyć się na kilka groszy i brać partaczy. Wychodzi wtedy sporo więcej pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 30.06.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Do Dziunia20: to naprawdę bardzo dobra cena. Sama miałam wycenę nawet na 80 tys. za dom o porównywalnych rozmiarach. Zrezygnowałam z tamtych od razu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 30.06.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 słuchajcie jak sądzicie lepiej kostkę krawężnikować czy nie . Są dwie szkoły . Jedni boki cementują inni krawężnikują . Moja jest drobną kostką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 30.06.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 A ja z kolei szukam piachu do zasypania fundamentów, w rozsądnej cenie. Pozdrawiam, Kuzyn Ja biorę po 350 wyjątkowo dobry, z wyładunkiem tel. 605 524 007. Też mi tu polecili na naszym forum. Szybko i pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziunia20 30.06.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 -------------------------------------------------------------------------------- Do Dziunia20: to naprawdę bardzo dobra cena. Sama miałam wycenę nawet na 80 tys. za dom o porównywalnych rozmiarach. Zrezygnowałam z tamtych od razu. Pozdrawiam Dzięki serdecznie za opinię,jak sobie to wszystko policzyłam to rzeczywiscie suma jakby mniej przeraża ale 80 tys no to chyba lekka przesada...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 30.06.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam ! Czy ma ktos moze na zbyciu kilkanascie bloczkow Ytong ,Solbet albo cos w tym rodzaju o grubosci 36 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 30.06.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam,poszukuję rur betonowych na wjazd, mogą być lekko uszkodzone, w rozsądnej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.07.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A szambo to skąd??? Macie jakieś namiary??? I czy z kopaniem usługa czy, nie?proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 02.07.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Mam namiar na firme z Radomia (tam jest takie zaglebie szambiarskie ). Moge dac namiar na priva. Koparka platna dodatkowo - rzad wielkosci to ok. 500 zl. Generalnie drogo... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts