Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Do yarosz:

my materiały bierzemy ze StalBudu II w Sulejówku na Piłsudskiego 71 (tel. 783-31-21). Ceny lepsze niż u chwalonych tu , na naszym forum, Śledziewskich z Konika Nowego, dają upusty dla stałych kientów, no i na telefon załatwiam wszystko od ręki. Zawożą niemal natychmiast. Polecam.

Bloczki tez brałam u nich, bo dostałam upust, ale ceny najniższe na bloczki miał Korzeniak na Drobiarskiej z Sulejówka.

Dla porównania (ceny sprzed trzech tygodni) u Korzeniaka 4,03 brutto z transportem, w StalBudzie 4,10 (ale tu jako się rzekło dostałam rabat za duże zamówienia). Pozdrawiam

Witam serdecznie

Co prawda będę się budowała w Sulejówku,ale zawzięcie śledzę forum sąsiedzkie .Niedługo mam zamiar mieć w ręku pozwolenie na budowę i poszukuję ekipy budowlanej.Termin sierpień-wrzesień.Może ktoś z was mógłby mi kogos polecić.Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich serdecznie Iwona

Witam serdecznie

Co prawda będę się budowała w Sulejówku,ale zawzięcie śledzę forum sąsiedzkie .Niedługo mam zamiar mieć w ręku pozwolenie na budowę i poszukuję ekipy budowlanej.Termin sierpień-wrzesień.Może ktoś z was mógłby mi kogos polecić.Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich serdecznie Iwona

Wydaje mi sie, ze zbyt pozno zaczynasz szukac.

Dobre ekipy w wiekszosci przypadkow maja juz budowy na ten a nawet na przyszly rok.

Pozdrawiam i powodzenia!

Na szczęście dosłownie przed chwiląokazało się,że moja polecona dawniej ekipa ma wolny termin :o ...bo ktoś zrezygnował z budowy...kredyty bardzo zdrozały i ekipa została porzucona...za budowę stanu surowego z połozeniem blachodachówki i orynnowaniem cena 50 000...dom 150 metrów z dachem dwuspadowym,bez zadnych udziwnień...dodam,zę budować będę z gazobetonu i nie wiem czy to dużo,czy ok...zwracam się do bardziej doswiadczonych ode mnie z tym pytankiem :)ale jakby ktos miał jakieś namiary to dalej pozostaję chętna na namiary.Pozdrawiam-Iwona

Witam.

Barakowóz sprzedam (do odbioru 29 lipca z Halinowa), ocieplony z dyszlem i na kółkach - najtańszy transport. Posiada instalację wodną - zlew oraz zewnętrzny prysznic podłączone do termy elektrycznej. Oprócz tego lodówkę, 2 źródła światła wewnątrz, światło zew. z czujką ruchu, wyłożony gumoleum, 6 szafek na ubrania, malowany wewnątrz w zeszłym roku. Oprócz tego mam stemple sosnowe 230-280cm w cenie 3,99 za sztukę około 150szt. do odbioru każda ilość. Jak ktoś potrzebuje to 607305505.

Widziałam jak zrobili juz 2 domki moim znajomym,mieszkaja i mówią,że rewelacja,dlatego chciałam koniecznie,żeby i u mnie murowali.Mąż twierdzi,że chłopaki znają sie na swojej robocie ,no cóż pożyjemy -zobaczymy :D mam już umówione spotkanie z nimi,wtedy będę wiedziała wszystko.Co za ile i jaka suma wyjdzie z tego na koniec :o napiszę o szczegółach po randce z majstrem.mam nadzieję ,że nic nie wymyślą do piątku....

pozdrawiam serdecznie-Iwona

Mam do polecenia jak ktoś chce ekipę do tynków zewnętrznych i ocieplenia. Co do terminów chyba najbliższe wrzesień , ale może coś im wypadnie. To trzecia ekipa, która robiła u mnie ocieplenie. Dwie poprzednie wyrzuciłem bo straszni byli partacze. Także jeśli ktoś chce naprawdę ekipę solidną i szybką polecę na priva. Robią bardzo dobrze. Tak naprawdę jak bym ich wziął odrazu moja alewacja kosztowała by ponad dwa razy mniej. Nie warto łaszczyć się na kilka groszy i brać partaczy. Wychodzi wtedy sporo więcej :)

pzdr

--------------------------------------------------------------------------------

Do Dziunia20: to naprawdę bardzo dobra cena. Sama miałam wycenę nawet na 80 tys. za dom o porównywalnych rozmiarach. Zrezygnowałam z tamtych od razu. Pozdrawiam

Dzięki serdecznie za opinię,jak sobie to wszystko policzyłam to rzeczywiscie suma jakby mniej przeraża :) ale 80 tys no to chyba lekka przesada...pozdrawiam