Madziorkaa 02.07.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 SPRZEDAM STEMPLE DERWNIANE, około 320 szt - 2,80 długości, bez transportu, cena 4 zł za sztukę. zainteresowanych zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 03.07.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A szambo to skąd??? Macie jakieś namiary??? I czy z kopaniem usługa czy, nie? proszę o info Pan Władek Rogala z Halinowa. Szybko, sprawnie, ma swój sprzęt do kopania i przywozu szamba, terminowo. Cena za szambo 10m3 prostopadłościenne wraz z wkopaniem 4000zł. Tel. 602 653 921 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 03.07.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A szambo to skąd??? Macie jakieś namiary??? I czy z kopaniem usługa czy, nie? proszę o info Pan Władek Rogala z Halinowa. Szybko, sprawnie, ma swój sprzęt do kopania i przywozu szamba, terminowo. Cena za szambo 10m3 prostopadłościenne wraz z wkopaniem 4000zł. Tel. 602 653 921 Pozdrawiam Pytaj też u p. Jackiewicza z Sulejówka tel. 605 524 007 Cena ok.3800 za szambo 10 m3 (z wkopaniem)_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 03.07.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 no to ja znalazlem za jakies 3.300 zl z Radomia (10m3)(w tym 2800 za pudlo i 500 zl za lokalnego koparkowego) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.07.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Lolec 70, Tessa, Markiz, jesteście boscy ale proszę o brakujące namiary. Powiedźcie mi proszę, czy na 3 lata to kupować 10 m3 czy, mniejsze? Poradźcie proszę, kanalizę na 100 % mam mieć w 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 03.07.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Podaję namiary na szambo z Radomia 502-037-636; jesbet.pl; a co do doboru szamba to zależy od zużycia wody w rodzinie. My też mamy wizję kanalizacji (już podobno projekt jest), ale patrząc na nasze zużycie wody teraz bierzemy 10m3, żeby szmbiarki co tydzień nie wołać... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk72 03.07.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam sąsiadówMam do sprzedania po budowie ok 200 szt. długich (ok. 3m i dłuższe), solidnych, grubych stempli budowlanychOdbiór własny Sulejówek PozdrawiamWięcej informacji 602 18 57 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 04.07.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Podaję namiary na szambo z Radomia 502-037-636; jesbet.pl; a co do doboru szamba to zależy od zużycia wody w rodzinie. My też mamy wizję kanalizacji (już podobno projekt jest), ale patrząc na nasze zużycie wody teraz bierzemy 10m3, żeby szmbiarki co tydzień nie wołać... pozdrawiam Lolek a które szambo zamawiasz jedno / dwukomorowe? I czy ta cena 2800 zawiera już koszt transportu i kto za te 500 Pln będzie Ci to wykonywał ?? No i czy jesteś już zdecydowany na zakup bo może np wspólny transport byłby tańszy???? (ja planuję w każdej chwili zakup tego cacka:) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 04.07.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 szambo jednokomorowe i szukalem chetnego na wspolny zakup i sie nie znalazl kto robi wykop, moge podac na priva, podobno mozna znalezc taniej (jakies 350zl) ja juz zamowilem ze znajomym, tak wiec musicie sie kompletowac we wlasnym zakresie no i te 2800 to juz z transportem podzielonym na dwoch chetnych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 04.07.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Lolec 70, Tessa, Markiz, jesteście boscy ale proszę o brakujące namiary. Powiedźcie mi proszę, czy na 3 lata to kupować 10 m3 czy, mniejsze? Poradźcie proszę, kanalizę na 100 % mam mieć w 2011 Moim zdaniem to mniej niż 9-10 m3 nie ma co brać. Teraz mam 9 m i oprózniam co 4-5 tygodni (rodzina co prawda 3-osobowa, ale korzystającą z wody obficie!!!). Będę w nowym domu zakładac szambo10 m, chociaż też będę (chyba) miec kanalizację w 2011. Gość od szamba mówił, ze krótko używane szambo można odsprzedać, ale tylko takie dwukomorowe, bo ponoć jednokomorowego nie da się bezproblemowo wyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozniak28 05.07.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Witam, Mam do sprzedania po budowie ok 150 szt. 3 metrowych i 60 szt. 3,30 solidnych, grubych stempli budowlanychOdbiór własny Halinów PozdrawiamWięcej informacji 605 682 390 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.07.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Co prawda ja z Wesołej ale mogę z kimś szambo kupować jesli rabacik będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 08.07.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Kupię 2-3 palety cementu 32,5 II oraz kupię lub wynajmę (na trzy tygodnie) budkę kampingową z okolic Halinowa. Proszę o kontakt pod numerem 608-787-310 lub e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 08.07.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 ja też muszę teraz kupić szambo. dlaczego wybieracie szambo aż spod Radomia? Są lepsze? W Mińsku jest firma Basen-Pol i chciałam od nich kupić (9-9,5m3). Sporo bliżej, więc powinno być taniej (odchodzą koszty transportu)? Zerknę na te z Radomia i jeśli się zdecyduję to chętnie podłączę się do wspólnego zakupu i transportu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 08.07.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 To jak by ktoś wchodził w spółkę to dajcie znać. Tylko ja na tydzień znikam pożeglować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka7 09.07.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 witam wszystkich !dołaczam do grupy budujących sie w okolicach i poszukuje sprawdzonych firm _budujących _dekarskich_tynkarskichbędę bardzo wdzięczna za polecenie Po przeczytaniu forum wiem gdzie robic zakupy za co wszystkim dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wera13 10.07.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Czy ma ktoś do polecenia stolarza?Takiego co się bardziej w elementach zewnętrznych specjalizuje.Balustrady, wykończenie drewniane elewacji, drewniana podbitka i takie tam pierdoły.Każdy kontakt mile widziany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 11.07.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 witam wszystkich ! dołaczam do grupy budujących sie w okolicach i poszukuje sprawdzonych firm _budujących _dekarskich _tynkarskich będę bardzo wdzięczna za polecenie Po przeczytaniu forum wiem gdzie robic zakupy za co wszystkim dziękuję. Przed wyborem tzw. fachowców Polecam Ci forum Czarna Lista woj Mazowieckiego też na muratorze, szczególnie nie polecam Zbigniewa Stanisława Pieńkowskiego z Puznówki (lubi zmieniać adresy) znanego naciągacza i oszusta, jest winien niemałe pieniądze również hurtowiom budowlanym, działa w imieniu inwestora. Lubi zostawić budowę w połowie i nieźle rozbabraną np w sierpniu. Znaki szczególne: Złote zęby, plereza, kapelusz, Audi A8. Generalnie zasada ze wszystkimi żadnych zaliczek albo mikroskopijne. Wójcio Dobra Rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.07.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 witam wszystkich ! dołaczam do grupy budujących sie w okolicach i poszukuje sprawdzonych firm _budujących _dekarskich _tynkarskich będę bardzo wdzięczna za polecenie Po przeczytaniu forum wiem gdzie robic zakupy za co wszystkim dziękuję. Przed wyborem tzw. fachowców Polecam Ci forum Czarna Lista woj Mazowieckiego też na muratorze, szczególnie nie polecam Zbigniewa Stanisława Pieńkowskiego z Puznówki (lubi zmieniać adresy) znanego naciągacza i oszusta, jest winien niemałe pieniądze również hurtowiom budowlanym, działa w imieniu inwestora. Lubi zostawić budowę w połowie i nieźle rozbabraną np w sierpniu. Znaki szczególne: Złote zęby, plereza, kapelusz, Audi A8. Generalnie zasada ze wszystkimi żadnych zaliczek albo mikroskopijne. Wójcio Dobra Rada Potwierdzam, unikajcie tego człowieka. To najzwyklejszy oszust i naciągacz. nadal mieszka w Puznówce. A kazdemu inwestorowi polecam zanim wybierze ekipę zobaczyć jak mieszka szef. To akurat dużo mówi o człowieku. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinMMM 12.07.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Witam! Poszukuę sprawdzonego i taniego składu drewna w okolicach Halinowa. Zaczynam budowę w Hipolitowie. Proszę o pomoc. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts