Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Jestem całkowicie nowy na forum więc i pytanie jak od nowicjusza;)

Zamierzam kupić projekt domu APIS 3. Widzę że projekt jest w miarę popularny. Chciałbym również zobaczyć wykonany projekt na włsne oczy. Jak rónież podyskutować z budowniczymi. Czy jest w grupie ktoś kto powyższy projekt buduje lub zbudował?

Proszę o kontakt

Liseczek

Witam.

Barakowóz sprzedam (do odbioru za jakiś tydzień z Halinowa), ocieplony z dyszlem i na kółkach - najtańszy transport. Posiada instalację wodną - zlew oraz zewnętrzny prysznic podłączone do termy elektrycznej. Oprócz tego lodówkę, 2 źródła światła wewnątrz, światło zew. z czujką ruchu, wyłożony gumoleum, 6 szafek na ubrania, malowany wewnątrz w zeszłym roku. Oprócz tego mam stemple sosnowe 230-280cm w cenie 3,99 za sztukę około 40szt. do odbioru każda ilość. Jak ktoś potrzebuje to poproszę o wiadomość na priva, wyślę zdjęcia

Cześć sąsiedzi

1) Macie może jakiś namiar na ziemię? potrzebuję bardzo dobrej, czarnej ziemi.Z tego co widzę w okolicach Halinowa nie ma ładnej ziemi.

Jeśli ktoś brał ostatnio i ma dobry namiar proszę o info

2) Może macie namiar na glazurnika godnego polecenia od zaraz ?

Ze swojej strony mogę polecić kilka bardzo dobrych ekip, na których przetarłem szlaki i z którymi mam kontakt do dzisiaj . Terminy mają jednak odległe. Z mojego doświadczenia warto na nich jednak poczekać, żeby potem nie płacić podwójnie.

-stan surowy

-ocieplenia i tynki zewnętrzne

- tynki wewnętrzne agregat

- szlichty

-kostka

pozdrawiam [/img]