Lolek70 01.09.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam, Byłbym wdzięczny za namiar na dobrych i relatywnie niedrogich brukarzy-kostkarzy. Mam namiar na takich z ogłoszenia, cenowo - chyba tak jak wszyscy (ok. 110-120 zł/m2 z materiałem w zależności oczywiście od materiału, niektórzy osobno biorą za obrzeża). W zamian mogę polecić innych wykonawców z wcześniejszych etapów (mam dobrego kafelkarza) pozdrawiam No przecież Ci dawałem namiar na dobrych Ano dzwoniłem do gościa i się umawiałem i nie przyjechał... I tak już ze dwa razy... Ręce Panie opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raptos 01.09.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam, Szukam wzoru umowy z Wykonawcą na stan surowy otwarty. Mógłby ktoś podesłać przykładowy na [email protected]Z góry dzięki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 02.09.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raptos 02.09.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 02.09.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam, Poszukuje sprawdzonego stolarza, co by mi wykonał i najlepiej zamontował drewniane balustrady na balkonach. Macie kogoś godnego polecenia? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 03.09.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Poszukuję producenta/dostawcy ogrodzenia metalowego (słupki /przesła / brama przesuwna z silnikiem).... Sprawdziłem dwie firmy ...centrum ogrodzeń z wielgolasa... oraz PPHU RADZISZEWSKI" z wesołej... obie szczerze mówiąc nie przypadły mi za bardzo do gustu... (jedna dwukrotnie zrobiła niepełną i niekompletną wycenę.... druga póki co nie zrobiła jej w ogóle:) Może macie kogos godnego polecenia w okolicach?? Czekam na info na priv badz na forum... Pozdrawiam wszytskich budowniczych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 03.09.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam, Szukam kogoś kto ma na zbycie ok. 20 metrów siatki leśnej (tej z dużymi oczkami). Może być używana. Jeśli ktoś ma to proszę pisać lub dzwonić pod nr 608-787-310. Pozdrawiam,Grzesiek Tomaszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 03.09.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Poszukuję producenta/dostawcy ogrodzenia metalowego (słupki /przesła / brama przesuwna z silnikiem).... Sprawdziłem dwie firmy ...centrum ogrodzeń z wielgolasa... oraz PPHU RADZISZEWSKI" z wesołej... obie szczerze mówiąc nie przypadły mi za bardzo do gustu... (jedna dwukrotnie zrobiła niepełną i niekompletną wycenę.... druga póki co nie zrobiła jej w ogóle:) Może macie kogos godnego polecenia w okolicach?? Czekam na info na priv badz na forum... Pozdrawiam wszytskich budowniczych.... Ja miałam robione silidne ogrodzenie , metalowe i brama przesówna ... Pan Zbigniew z Wesołej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 03.09.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 a można dostać namiar na pana Zbigniewa od ogrodzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 03.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 a można dostać namiar na pana Zbigniewa od ogrodzeń? I ja również prosze o namiary na tego jegomoscia......samo "Pan Zbigniew z wesołej" to ciut mało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej973 03.09.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Czy macie drodzy forumowicze namiar na firmę, która dostarcza dobrą tzw. czarnoziemię do Halinowa? Poproszę o jakieś sprawdzone namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 03.09.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 A ja przywozilem ogrodzenie (frontowe) z Krokowej k. Wejherowa. Czlowiek z lekko artystyczna dusza a przede wszystkim slowny. Co do ceny - na dzien dzisiejszy nie wiem, ale 3 lata temu oplacalo mi sie dowozic. Oczywiscie jego ekipa dokonuje montazu. Mozna wybrac ogrodzenie lakierowne proszkowo lub cynkowane ogniowo i z dopiero na ocynk polozonym lakierem proszkowym Kowalski Edward Zakład Elektroinstalacyjno-Ślusarski Branża: Bramy, kraty, ogrodzenia Krokowa, ul. Wejherowska 4, tel. 058 6737791 pzdr H Poszukuję producenta/dostawcy ogrodzenia metalowego (słupki /przesła / brama przesuwna z silnikiem).... Sprawdziłem dwie firmy ...centrum ogrodzeń z wielgolasa... oraz PPHU RADZISZEWSKI" z wesołej... obie szczerze mówiąc nie przypadły mi za bardzo do gustu... (jedna dwukrotnie zrobiła niepełną i niekompletną wycenę.... druga póki co nie zrobiła jej w ogóle:) Może macie kogos godnego polecenia w okolicach?? Czekam na info na priv badz na forum... Pozdrawiam wszytskich budowniczych.... Ja miałam robione silidne ogrodzenie , metalowe i brama przesówna ... Pan Zbigniew z Wesołej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 09.09.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Witam.Poszukuję solidnej ekipy do montażu centralki alarmowej i czujek ruchu IR kompatybilnych z systemami monitoringu. Jeżeli ktoś ma dobre doświadczenia to poproszę o namiar.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 09.09.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Witam, Byłbym wdzięczny za namiar na dobrych i relatywnie niedrogich brukarzy-kostkarzy. Mam namiar na takich z ogłoszenia, cenowo - chyba tak jak wszyscy (ok. 110-120 zł/m2 z materiałem w zależności oczywiście od materiału, niektórzy osobno biorą za obrzeża). W zamian mogę polecić innych wykonawców z wcześniejszych etapów (mam dobrego kafelkarza) pozdrawiam Szwagier jest na pewno niezły, czy drogi? - zadzwoń i się dogadaj... Marcin 661-655-300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarosz 10.09.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam Moze ktos poda namiary na jakis tartak albo sklad drewna z deska szalunkowa w rozsadnej cenie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.09.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam. Poszukuję solidnej ekipy do montażu centralki alarmowej i czujek ruchu IR kompatybilnych z systemami monitoringu. Jeżeli ktoś ma dobre doświadczenia to poproszę o namiar. PZDR Ja korzystałam z usług tego pana Andrzej 602 340 342 i jestem bardzo zadowolona. Solidny i rozsądny cenowo. pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 10.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 11.09.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Sprzedam RBTk-ke, podlicznik i przewod ok 25mb. Cena wywoławcza jedyne 20zl !!! http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=434369313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 11.09.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Ludzie, nie zasmiecajcie tego forum zdjeciami reklamowymi!! Jeśli już ktoś chciał koniecznie pokazać jakie cudo ma. To wystarczyło jedno zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 11.09.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Ponawiam prośbę o namiary na ludzi zajmujących się montowaniem czujek IR oraz centralek alarmowych ale tylko tych, z których jesteście zadowoleni. I pytanie, dlaczego Solid a nie Juventus i odwrotnie, podobno rządzi tutaj Solid ale poproszę o opinie. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts