MonikaC 14.01.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 A masz jakieś tańsze i sprawdzone źródło? Niestety w okolicy nie ma tanich składów . Szukam chetnych do spóki na przywiezienie ze Sląska tam jest po 400 za tone , ale trzeba zamówic cały zestaw tzn. 24 t plus transport to wychodzi 480 za tone ,Gdby znalazło sie jeszcze pieciu chetnych to wyszło by po 4 tony na głowe i w kieszeni zotało by 1,200 na głowe to chyba sporo. Pozdarwiam Kurcze rzeczywiście dużo taniej. U nas SSZ więc może na przyszłą zimę się też dopiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 15.01.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 No własnie, ciekawe A jak potem ten ekogroszek podzielić. Myslę ,że z podziałem nie będzie problemu każdy kupi worki i wezmie swoją część , w zeszłym roku 2 tony pakowałem w 50 kg worki godzinke ,dla takiej kasy jaka zostanie poswięce nawet cała sobotę. Co do transportu , to sprzedawca bierze 3 za kilometr x 600 km i juz wiemy ile nas to bedzie kosztować.A ile zginie po drodze ? Mysle ,że nie można wszystkich pakowaĆ do jednego worka.W końcu zacznijmy ufac sobie! I jeszcze jedno , teraz można zobaczyć ile zarabia właściciel składu, zgroza czyste złodziejstwo A jako hurtownik na pewno kupuje po jeszcze niższej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 15.01.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Dziekuję bardzo za info o skladzie i ekogroszku.Ja jak najbardziej pisze sie na takie wspolne zamawianie. Najlepiej latem- sucho i taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.01.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 mam do Was dwa pytania: 1. ile kosztowało was zrobienie projektu podłączenia do wodociągu i kto wam wykonywał ? Proszę o info na PW 2. czy ktokolwiek z was współpracował z firmą Gaz Media, która z ramienia gazowni robi projekty przyłącza gazowego do domu ? będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vxsniffer 20.01.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Czy ktoś kupował meble kuchenne w Chobocie? Cenowo oni są drodzy? Miałem zamiar zamówić kuchnię w Chobocie, ale meble na 9 m2 (fornir) policzyli ok. 23 tys. W Otwocku identyczny projekt na materiałach z Chobotu kosztuje ok 12 tys. Wnioski? pozdrawiam, vx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Czy ktoś kupował meble kuchenne w Chobocie? Cenowo oni są drodzy? Miałem zamiar zamówić kuchnię w Chobocie, ale meble na 9 m2 (fornir) policzyli ok. 23 tys. W Otwocku identyczny projekt na materiałach z Chobotu kosztuje ok 12 tys. Wnioski? pozdrawiam, vx W Otwocku jest dużo studii kuchennych. Sama osobiście znam ludzi, którzy się tym zajmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
purbansk 20.01.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam, poszukuję solidnych tynkarzy i wylewkarzy.Będę wdzięczny za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 21.01.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Miałem zamiar zamówić kuchnię w Chobocie, ale meble na 9 m2 (fornir) policzyli ok. 23 tys. Witam , podobna sytuacja na kuchnie 9m2 w Chobocie 20 tysiaków, Black and White 25 tys a w Ikea 8 tys , fakt , że sam montowałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.01.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A najlepsze jest to, że większość salonów meblowych bierze materiały właśnie z Chobotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 21.01.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Prosze o namiar na dobrych tynkarzy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 22.01.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam, poszukuję solidnych tynkarzy i wylewkarzy. Będę wdzięczny za namiary Wylewki 500679644 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 23.01.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Prosze o namiar na dobrych tynkarzy Pozdrawiam Tynki 788915677 robią dobrze ale warto ich pilnować. Pozdrawiam, Kuzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 23.01.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Czy ktoś kupował meble kuchenne w Chobocie? Cenowo oni są drodzy? Miałem zamiar zamówić kuchnię w Chobocie, ale meble na 9 m2 (fornir) policzyli ok. 23 tys. W Otwocku identyczny projekt na materiałach z Chobotu kosztuje ok 12 tys. Wnioski? pozdrawiam, vx A masz namiary na tę firmę z Otwocka? Pozdrawiam, Kuzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 23.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witam wszystkich i zwracam się z prośbą o namiary na fachowców od zdjęcia humusa - dobrze i tanio aha zapomniałbym działka w centrum Halinowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.01.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witam wszystkich i zwracam się z prośbą o namiary na fachowców od zdjęcia humusa - dobrze i tanio aha zapomniałbym działka w centrum Halinowa. Pozdrawiam Polecam skład budowlany Śledziewskich - koparkę mają najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 25.01.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam, Poszukuje sprawdzonej, przystępnej cenowo ekipy do wykonania kompletnego systemu wentylacji mechanicznej (rekuperacja) w domu jednorodzinnym w okolicach W/wy. Proszę o info na ogóle bądź priv. Potrzebuję ludzi MYŚLĄCYCH, z którymi można konstruktywnie podyskutować, a nie takich którzy zjedli wszystkie mądrości świata i nie przyjmują jakichkolwiek argumentów.... chyba wiecie o co mi chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbynioR 25.01.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Cześć Mam do oddania 5 sztuk szczeniaków. Zaznaczam od razu że jedynie w dobre ręce. Suczka czyli mama piesków to bardzo kochliwy i przywiązujący się do Pana piesek,wiec szczeniaki napewno tez takie będą. 4 są pieski i jedna suczka (suczka to jest ta cała czarna z białymi łatkami na łapkach, można wybrać z załączonych na zdjęciu.Matka to mieszanka labradora(patrz foto), charakter na pewno ma identyczny jak labradory Ojciec szczeniąt NN URODZILIŚMY SIĘ 02.12.2008, JESTEŚMY BARDZO GRZECZNE, ZDROWE, DOBRZE ODŻYWIONE, BĘDZIEMY ŚREDNIMI PIESKAMI TAK JAK NASZA MAMUSIA ... :mrgreen: SAME JEMY, NIE JESTEŚMY WYBREDNE, CHCEMY BYĆ GŁASKANE I PRZYTULANE, W ZAMIAN OFERUJEMY MIŁOŚĆ AŻ NASZE MAŁE SERDUSZKA BĘDĄ TYLKO BIĆ ...CZY ZECHCE NAS KTOŚ O DOBRYM SERDUSZKU ? :mrgreen: kontakt :501 077 547(Zbyszek) albo 507 139 585(Madzia)Pieski można odebrać po wcześniejszym kontakcie, obecnie pod Radomiem przebywają. pozdroMadzia i Zbyszek zdjecia dostępne pod adresem http://picasaweb.google.pl/zbynio.r/Psiaki# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 26.01.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Cześć, Mam pytanie. Ile płaciliście za ułożenie płyt gipsowych na poddaszu? Pozdrawiam,Kuzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 27.01.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam. Moi drodzy sąsiedzi ,może ktoś ma namiary na taniego i słownego elektryka z uprawnieniamy do odddania instalacji oraz przyłącza do ZE? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.01.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam. Moi drodzy sąsiedzi ,może ktoś ma namiary na taniego i słownego elktryka z uprawnieniamy do odddania instalacji oraz przyłącza do ZE? Pozdrawiam Tani i słowny Chyba za dużo wymagasz Ja od wrzesnia męczę się z przyłączem i nie mogę się doczekac. Co do samego oddania przyłącza to mogę polecić Witka Dobiesza 601 742 347 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts