MonikaC 27.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 U nas robił przyłącze ten Pan - imienia nie pamiętam ale jest OK. Nawet palcem niczego nie tknęliśmy wszystko sam załatwiał łącznie z tym że przyjeżdżał pod dom po podpis 607-459-788 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.01.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Monia mówisz o prądzie stałym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.01.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Monia77w1 Kurcze stawiał nam tę skrzynkę w ogrodzeniu i wszystko podłączał, łącznie z załatwieniem wszystkiego w urzędzie jeśli chodzi o zajęcie pasa drogowego bo my mamy przyłącze podziemne - też nie mam pojęcia jak to załatwił ale ma dobry układ w stoenie. Mąż mówi że to wporzo gość i zrobi wszystko. Zadzwoń i pogadaj jest naprawdę OK. U nas miał też w chałupie robić ale z powodu braku gotówki Mąż sam po pracy robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.01.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 MonikaC, a ten sam elektryk robił wam przyłącze budowlane ? Bo ja w tej chwili jestem na etapie poszukiwania jakiegoś pana, który zrobi nam dośc szybko przyłącze budowy[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.01.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ja od sierpnia nie mogę sie doprosic o prąd stały. Co tydzien pan Pazio mnie zbywał, ze juz wchodzi, juz jest projekt itp. I okazało się, ze nawet projekt nie jest zatwierdzony w ZUDzie i jeszcze długa droga przed nami. Teraz jak juz mamy projekt i zgodę okazało sie, ze panu brakuje jakiegos pierd... śwista ale pan dopiero za tydzien bedzie w domu Wierz mi, ze mam ochotę go zajeb...... Przez niego i jego kłamstwa nie zrobilismy odbioru domu w 2008 roki i jestesmy 1000 pln w plecy A najgorsze jest to, ze dziad wygrał przetarg w elektrowni i nic nie moge zrobic Tak wogóle to czy ktos kto miał opóźnione przyącze prądu stałego i domagał sie od elektrowni ustawowych odsetek o których mowa jest w umowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.01.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 MonikaC, a ten sam elektryk robił wam przyłącze budowlane ? Bo ja w tej chwili jestem na etapie poszukiwania jakiegoś pana, który zrobi nam dośc szybko przyłącze budowy[/b] Tak robił nam przyłącze budowlane i wszystko poszło sprawnie. Przeciągało się tylko jak papierki leżały do podpisu już w stoenie ale dzwoniłam wtedy na ponaglałam i jakoś poszło. Naprawdę jest super. Monia77w1 - zadzwoń do niego i spytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.01.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Monia dziękuję ale teraz to juz za późno. w czwartek będę w Otwocku i jadę do elektrownii. Bedzie głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.01.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Własnie się dowiedziałam, ze wszelkie skargi składa sie w Starej Miłosnej w Dziale Inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.01.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Monia dziękuję ale teraz to juz za późno. w czwartek będę w Otwocku i jadę do elektrownii. Bedzie głośno kilim ich kilim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.01.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Monia dziękuję ale teraz to juz za późno. w czwartek będę w Otwocku i jadę do elektrownii. Bedzie głośno kilim ich kilim I to bez znieczulenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.01.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 MonikaC, a ten sam elektryk robił wam przyłącze budowlane ? Bo ja w tej chwili jestem na etapie poszukiwania jakiegoś pana, który zrobi nam dośc szybko przyłącze budowy[/b] Tak robił nam przyłącze budowlane i wszystko poszło sprawnie. Przeciągało się tylko jak papierki leżały do podpisu już w stoenie ale dzwoniłam wtedy na ponaglałam i jakoś poszło. Naprawdę jest super. W takim razie muszę się z nim skontaktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 27.01.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 czy ktos z was ma do odsprzedania pozostałe po budowie materiały (suporex lub ceramike) ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 27.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam, Poszukuje sprawdzonej, przystępnej cenowo ekipy do wykonania kompletnego systemu wentylacji mechanicznej (rekuperacja) w domu jednorodzinnym w okolicach W/wy. Proszę o info na ogóle bądź priv. Potrzebuję ludzi MYŚLĄCYCH, z którymi można konstruktywnie podyskutować, a nie takich którzy zjedli wszystkie mądrości świata i nie przyjmują jakichkolwiek argumentów.... chyba wiecie o co mi chodzi:) Przestrzegam Cie przed wspolpraca z firma, ktora wentylacje mechaniczna z rekuperacja robila u mnie: K&W Popiel - prowadzi ja Witold Popiel. Od ponad roku czasu probuje w koncu otrzymac zamowiony przeze mnie rekuperator (wyjasnie, ze firma Witolda Popiela zainstalowala mi urzadzanie gorsze i oczywiscie duzo tansze niz to, ktore zamowilem i za ktore zaplacilem). Sprawa wyladowala w koncu sadzie, ktory wydal wyrok dla mnie pomyslny do Pana Popiela puka obecnie komornik. Ja nie znajduje jednak satysfakcji w zwiedzaniu urzedow panstwowych, nawet tak znamienitych jak sady. Nie jestem osoba konfliktowa i uwazam, ze sa w zyciu rzeczy zdecydowanie bardziej warte poswiecania im uwagi i czasu dlatego nauczony swoim doswiadczeniem, jesli nie chcesz ryzykowac szczerze odradzam Ci ta osobe i firme. pozdrawiam i powodzenia H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Coś mi się wydaje, ze Księciu też miała problemy z panem Popielem.W zeszłym roku była na forum ostra awantura z panem Popielem i jego działalność jest szeroko zakrojona i nie są to odosobnione przypadki.Ten pan ma na forum dwa nicki. Postaram sie znalezc ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 proszę bardzo: http://forum.muratordom.pl/pan-w-rekuperatory,t116088.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 28.01.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Co do samego oddania przyłącza to mogę polecić Witka Dobiesza 601 742 347 Bardzo dziękuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 28.01.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Coś mi się wydaje, ze Księciu też miała problemy z panem Popielem. Na szczęście to nie ja miałam z tym Panem problemy. Naszą wentylację z rekuperatorem montowała firma Link Air System z Bartyckiej (polecona przez użytkowniczkę tego forum). Wg mojej opinii dosyć profesjonalnii ludzie. Żadnych problemów z nimi nie miałam. Odnośnie zabudowy mebli kuchennych to polecam f-mę ze Stanisławowa z ul. Cmentarnej 6 - Pan Marek Rysiawa 025 757-53-11 lub mobile: 0606-820-019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.01.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Cos mi sie chyba pomieszało Ja tez korzystałam z usług Link Air System z Bartyckiej i też polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.01.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Księciu a masz jakieś fotki swojej kuchni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 29.01.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Ja od sierpnia nie mogę sie doprosic o prąd stały. Co tydzien pan Pazio mnie zbywał, ze juz wchodzi, juz jest projekt itp. I okazało się, ze nawet projekt nie jest zatwierdzony w ZUDzie i jeszcze długa droga przed nami. Teraz jak juz mamy projekt i zgodę okazało sie, ze panu brakuje jakiegos pierd... śwista ale pan dopiero za tydzien bedzie w domu Wierz mi, ze mam ochotę go zajeb...... Przez niego i jego kłamstwa nie zrobilismy odbioru domu w 2008 roki i jestesmy 1000 pln w plecy A najgorsze jest to, ze dziad wygrał przetarg w elektrowni i nic nie moge zrobic Tak wogóle to czy ktos kto miał opóźnione przyącze prądu stałego i domagał sie od elektrowni ustawowych odsetek o których mowa jest w umowie? U mnie od PONAD ROKU NIC SIE NIE RUSZYŁO:) Co lepsze... PAN PAZIO stwierdził że coś tam zgubili (jakąś dokumentację) I szukają. MEKSYK... Czy na prawdę nie może NIKT SIĘ IM DOBRAĆ DO DUPY????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts