Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Monia77w1 Kurcze stawiał nam tę skrzynkę w ogrodzeniu i wszystko podłączał, łącznie z załatwieniem wszystkiego w urzędzie jeśli chodzi o zajęcie pasa drogowego bo my mamy przyłącze podziemne - też nie mam pojęcia jak to załatwił ale ma dobry układ w stoenie. Mąż mówi że to wporzo gość i zrobi wszystko. Zadzwoń i pogadaj jest naprawdę OK. U nas miał też w chałupie robić ale z powodu braku gotówki Mąż sam po pracy robi :(

Ja od sierpnia nie mogę sie doprosic o prąd stały.

Co tydzien pan Pazio mnie zbywał, ze juz wchodzi, juz jest projekt itp.

I okazało się, ze nawet projekt nie jest zatwierdzony w ZUDzie i jeszcze długa droga przed nami.

Teraz jak juz mamy projekt i zgodę okazało sie, ze panu brakuje jakiegos pierd... śwista ale pan dopiero za tydzien bedzie w domu :evil:

Wierz mi, ze mam ochotę go zajeb...... :evil:

Przez niego i jego kłamstwa nie zrobilismy odbioru domu w 2008 roki i jestesmy 1000 pln w plecy :evil:

A najgorsze jest to, ze dziad wygrał przetarg w elektrowni i nic nie moge zrobic :evil:

Tak wogóle to czy ktos kto miał opóźnione przyącze prądu stałego i domagał sie od elektrowni ustawowych odsetek o których mowa jest w umowie?

MonikaC, a ten sam elektryk robił wam przyłącze budowlane ? Bo ja w tej chwili jestem na etapie poszukiwania jakiegoś pana, który zrobi nam dośc szybko przyłącze budowy[/b]

Tak robił nam przyłącze budowlane i wszystko poszło sprawnie. Przeciągało się tylko jak papierki leżały do podpisu już w stoenie ale dzwoniłam wtedy na ponaglałam i jakoś poszło. Naprawdę jest super.

Monia77w1 - zadzwoń do niego i spytaj

MonikaC, a ten sam elektryk robił wam przyłącze budowlane ? Bo ja w tej chwili jestem na etapie poszukiwania jakiegoś pana, który zrobi nam dośc szybko przyłącze budowy[/b]

Tak robił nam przyłącze budowlane i wszystko poszło sprawnie. Przeciągało się tylko jak papierki leżały do podpisu już w stoenie ale dzwoniłam wtedy na ponaglałam i jakoś poszło. Naprawdę jest super.

W takim razie muszę się z nim skontaktować

Witam,

Poszukuje sprawdzonej, przystępnej cenowo ekipy do wykonania kompletnego systemu wentylacji mechanicznej (rekuperacja) w domu jednorodzinnym w okolicach W/wy. Proszę o info na ogóle bądź priv.

Potrzebuję ludzi MYŚLĄCYCH, z którymi można konstruktywnie podyskutować, a nie takich którzy zjedli wszystkie mądrości świata i nie przyjmują jakichkolwiek argumentów.... chyba wiecie o co mi chodzi:)

Przestrzegam Cie przed wspolpraca z firma, ktora wentylacje mechaniczna z rekuperacja robila u mnie: K&W Popiel - prowadzi ja Witold Popiel. Od ponad roku czasu probuje w koncu otrzymac zamowiony przeze mnie rekuperator (wyjasnie, ze firma Witolda Popiela zainstalowala mi urzadzanie gorsze i oczywiscie duzo tansze niz to, ktore zamowilem i za ktore zaplacilem).

Sprawa wyladowala w koncu sadzie, ktory wydal wyrok dla mnie pomyslny do Pana Popiela puka obecnie komornik.

Ja nie znajduje jednak satysfakcji w zwiedzaniu urzedow panstwowych, nawet tak znamienitych jak sady. Nie jestem osoba konfliktowa i uwazam, ze sa w zyciu rzeczy zdecydowanie bardziej warte poswiecania im uwagi i czasu dlatego nauczony swoim doswiadczeniem, jesli nie chcesz ryzykowac szczerze odradzam Ci ta osobe i firme.

pozdrawiam i powodzenia

H

Coś mi się wydaje, ze Księciu też miała problemy z panem Popielem.

Na szczęście to nie ja miałam z tym Panem problemy.

Naszą wentylację z rekuperatorem montowała firma Link Air System z Bartyckiej (polecona przez użytkowniczkę tego forum).

Wg mojej opinii dosyć profesjonalnii ludzie. Żadnych problemów z nimi nie miałam.

Odnośnie zabudowy mebli kuchennych to polecam f-mę ze Stanisławowa z ul. Cmentarnej 6 - Pan Marek Rysiawa 025 757-53-11 lub mobile: 0606-820-019

Ja od sierpnia nie mogę sie doprosic o prąd stały.

Co tydzien pan Pazio mnie zbywał, ze juz wchodzi, juz jest projekt itp.

I okazało się, ze nawet projekt nie jest zatwierdzony w ZUDzie i jeszcze długa droga przed nami.

Teraz jak juz mamy projekt i zgodę okazało sie, ze panu brakuje jakiegos pierd... śwista ale pan dopiero za tydzien bedzie w domu :evil:

Wierz mi, ze mam ochotę go zajeb...... :evil:

Przez niego i jego kłamstwa nie zrobilismy odbioru domu w 2008 roki i jestesmy 1000 pln w plecy :evil:

A najgorsze jest to, ze dziad wygrał przetarg w elektrowni i nic nie moge zrobic :evil:

Tak wogóle to czy ktos kto miał opóźnione przyącze prądu stałego i domagał sie od elektrowni ustawowych odsetek o których mowa jest w umowie?

U mnie od PONAD ROKU NIC SIE NIE RUSZYŁO:) Co lepsze... PAN PAZIO stwierdził że coś tam zgubili (jakąś dokumentację) I szukają. MEKSYK... Czy na prawdę nie może NIKT SIĘ IM DOBRAĆ DO DUPY?????