spiochu 03.04.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Potrzebuję namiary na stolarza, który podejmie zrobić się balustradę tzw. krzyżową. Chodzi o coś w takim stylu jak balustrady pokazane w połowie tego wątku. Druga opcja to stolarnia, która podejmie się z drewna własnego/klienta dociąć odpowiednio zwymiarowane elementy do takiej balustrady. Boję się, że stolarz sobie za dużo krzyknie za mb i bedę musiał ją zaprojektować i zrobić sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 04.04.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Przymierzam się do ogrodu, a że z braku funduszy będę się bawił sam mam kilka pytań: 1. Ile kosztuje kora ? Byli u mnie jegomoście proponując 8 pln za worek... czy to tanio czy drogo i ewentualnie może znacie jakieś miejsce gdzie można ją tanio kupić...?? 2. Gdzie najtaniej dostanę nasiona na trawnik......??? Z góry dzięki za wszelkie inf. Ad.1. wejdź na allegro i sprawdź koszt worka kory, najtaniej jest w okolicach Wołomina ok 3,5-4,0 zł / worek, powyżej 100 worków przywożą gratis. Ad.2. w marketach budowlanych ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alawenda 05.04.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 witam Sasiadow z bliska i daleka mam pytanie o ekipe od wylewek-czy moge liczyc na namiary i jaki koszt? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej973 08.04.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam Mam do sprzedania blaszak o wymiarach 3 x 4 m. Służy łmi jako przechowalnia materiałów i narzędzi do budowy domu. Teraz jest mi niepotrzebne i chętnie go komuś niedrogo odsprzedam. Stan bardzo dobry. Mam jeszcze deski tzw. kantówki, calówki. Wysuszone, przezimował pod plandeką. Dodatkowo są to deski świerkowe impregnowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 09.04.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Sprzedam kompletną prowizorkę do prądu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 10.04.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Pogoda na zewnatrz zacna! Sloneczko swieci i suszy podmokle laki i pola wokol naszych domow. Nic tylko cieszyc sie wiosna, zapachem ziemii i nadchodzacym przedluzonym weekendem... Wszystkim forumowiczom zycze Wesolych Swiat, by trud i pot budowy zmyl z Was ktos obficie w Lany Poniedzialek i by kazdy mial wiecej czasu na przytulenie rodziny i na czerpanie radosci z tego co osiagnal (oczywiscie wiecej czasu nie ma oznaczac mniej kasy.... ) pozdrawiam wszystkich Wielkanocnie Hefalump Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dostawca 13.04.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 sprzedam gruz z dowozem ceglany (cała cegła) po 300 zł lub z kruszarki po 550 zł za auto 30 ton !!!!! idealne na utwardzenie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przembar 15.04.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 dostawco dysponujesz może gruzem betonowym z kruszarki?kierownik budowy mówi że lepszy będzie Ale pewnie droższy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przembar 15.04.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Czy ktoś podzieli się namiarami na przyłącze wody z gminy halinów?Co prawda woddddy ci u nas dostatek albo nawet naddatek Narazie zostają kalosze choć miejscami wodery by sie przydały.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 15.04.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Czesc Przembar.... Polecam kontakt z Panem Lesinskim - przytaczany kilkukrotnie na tym forum. Sluze namiarami na priva w razie czego... a co do wody... woda to zycie.... dzieki niej slychac wieczorem rechot zab... smiejacych sie z melioratorow tejze gminy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przembar 15.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Fakt. Szkoda że działke oglądałem na jesieni. Kupił bym amfibie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 15.04.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Hefo, z tymi żabami to dałeś po bandzie, ale trafiłeś w sedno a u mnie za płotem to nawet kaczki krzyżówki czasami wodują... tylko patrzeć, jak będą nurkować pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 15.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam Sąsiadów, potrzebuje jednej lub dwóch płyt welny mineralnej grubości 60 mm do upakowania w ścianki działowe z gips kartonu. Może ma ktoś na zbyciu napoczętą paczkę? Producent welny jest mi obojętny.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 16.04.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Czy ktoś podzieli się namiarami na przyłącze wody z gminy halinów? Co prawda woddddy ci u nas dostatek albo nawet naddatek Narazie zostają kalosze choć miejscami wodery by sie przydały.. Osobiście nie polecam Lesińskiego. Cwaniak, który myśli, że ma monopol na usługi i prawdę. Korzystałem z usług Tomka Witkowskiego i jestem zadowolony. Cenowo nie ma różnicy, ale jest w podejściu do klienta. Namiary: 509772412. Mam jeszcze pytanie, czy ktokolwiek z Was korzystał usług hudraulicznych lub ogólnie instalacyjnych Pana Gryza z Halinowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaslod 16.04.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Polecam do hydrauliki Pana Jackiewicza, szybko, sprawnie i profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przembar 16.04.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Mam problem. Wodociąg po drugiej stronie drogi mam. Mogłbym od sąsiada ale tylko teoretycznie bo docelowo nie ma szansy Ma doprowadzony zbyt cienkim przekrojem rury. Tyle wody a jaki problem. Moge wykopać studnie ale raczej do domu wole wodociąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 17.04.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Czy ktoś ma może namiar do godnego polecenia brukarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 17.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Cześć forumowicze Żonka chce się podjąć opieki nad dzieckiem Kazimierów k Halinowa.Zainteresowanym podaję namiar po godz 15,00 tel. 508-257-684 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legia1916 18.04.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Hej, Ja również w poszukiwaniach, aktualnie szukam ekipy do ogrodzenia, może być z własnym materiałem jak również materiał może być w moim zakresie. Ogrodzenie z siatki z prefabrykowaną podmurówką. Jeżeli ktoś robił, widział, lub wie... to poproszę o namiary na dobrych i tanich fachowców z okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 19.04.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witam Forumowiczow, Nie bede moze juz nic pisal o pogodzie, bo moje ostatnie radosne na jej temat wypowiedzi przed swietami okazaly sie zdecydowanie przedwczesne... Niemniej jednak cieszy mnie dzisiejsza sloneczna choc chlodna aura:) Trawa po raz pierwszy w tym roku juz skoszona - co prawda tylko w polowie, bo w sobote przed poludniem padalo, a gdy troche podeschla szybko zrobilo sie ciemno, jednak sezon zainaugurowany. Reszta, wraz z wertykulacja po niedzieli... Pochwale sie Wam jeszcze jednym... Mam nadzieje w tym tygodniu finalnie wybrac dostawce rekuperatora i wykonawce zmian w instalacji wentylacyjnej. W finale znalazly sie dwie opcje. Obie z odzyskiem wigotnosci z wywiewanego powietrza. 1. Mitsubishi Lossnay LGH-50RX5 z dodatkowym wentylatorem GWC i sterownikiem nasciennym 2. Storkair Comfoair CA550ERV z sterownikiem nasciennym Easy Mitsubishi jest tanszy i ma 5 lat gwarancji. Poza tym, instalacje przeprowadzilaby mi firma znajomego. Storkair ma wiekszy sprez dyspozycyjny - ale nie wiem czy az taki mi jest potrzebny. Mam nadzieje rozwiazac sprawe do konca tygodnia. Pozdr. H Ekscytacja siega zenitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts