AdamoZ 22.06.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Vitam Poszukuję ekipy do wykonania tynku na zewnątrz domu, tradycyjnego cementowo-wapiennego. Do wykonania obróbek blacharskich i wykonania podbitki. Z góry dziękuje za informacje Witaj, zadzwoń do ekipy Marka 516516425 - polecam. możesz powołać się na mnie AdamoZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart772 23.06.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Mam na zbyciu ok 100 szt. stempli dlugosc w okolicach 3 m - za 3 zl sztuka.Odbior w Wiązownie. Czy ktoś może polecić sprawdzonego fachowca od kominków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 24.06.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Czy i gdzie braliście dobrą i tanią kostkę brukową na podjazd do garażu (pewnie min 6cm lub 8 cm)? pozdrawiam AdamoZ Hej AdamoZ. Jak poszukiwania kostki? Też się rozglądam i na razie jakoś kiepsko mi idzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 24.06.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Zostało nam z budowy i chętnie sprzedamy:SOLBET beton komórkowy biały (suporex)- 10 palet 24x24x59 - cena 7,50 za bloczek (na palecie jest 40 pustaków)- 1 paleta 12x24x59 - cena 3,75 za bloczek (na palecie jest 80 pustaków) tel: 793723833 (Robert) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 24.06.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Czy i gdzie braliście dobrą i tanią kostkę brukową na podjazd do garażu (pewnie min 6cm lub 8 cm)? pozdrawiam AdamoZ Hej AdamoZ. Jak poszukiwania kostki? Też się rozglądam i na razie jakoś kiepsko mi idzie.... Ano podobnie, nic nie mam. Ci z netu oferują wiele, ale jak dochodzi do konkretów to ceny już nie są atrakcyjne. W Sulejówku jest Pater firma - muszę się tam wybrać. Jak widać reszta forumowiczów odpoczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam, chciałbym zapytać czy Ktoś z Was mógłby służyć dobrym kontaktem do fachowca od studni? Pozdr Darek Ja też chyba zdecyduje sie na wywiercenie studni. Narazie to moge ryż albo ryby hodować ale własna woda sie przyda. Ktoś może podać cene za taką impreze? Jakiś kontakt? i jak ostatecznie zrobiliście sobie te studnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 24.06.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 u mnie robil wodex z wesolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 u mnie robil wodex z wesolej dzieki wpisalam sobie na listę konkursową jednak Wy to jesteście nie ocenieni. Kopalnia wiedzy. Mam nadzieje ze niedlugo ja bede mogla komus cos podpowiedzieć Ktoś pisał o jakimś spotkaniu w Halinowie.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 25.06.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Czy ktoś może polecić sprawdzonego fachowca od kominków? Podciągam bo też mnie to interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.06.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 cześć, u mnie wiercił pan, który reklamuje się na sklepie hydraulicznym Marbo w Halinowie (przy Piłsudskiego 21), wiercił we wrześniu zeszłego roku wtedy brał 120 PLN/mb +600 PLN za filtr 4mb tel. +48 503-566-562 pozdrawiam czy ten numer na pewno jest dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 25.06.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Czy i gdzie braliście dobrą i tanią kostkę brukową na podjazd do garażu (pewnie min 6cm lub 8 cm)? pozdrawiam AdamoZ Hej AdamoZ. Jak poszukiwania kostki? Też się rozglądam i na razie jakoś kiepsko mi idzie.... Ano podobnie, nic nie mam. Ci z netu oferują wiele, ale jak dochodzi do konkretów to ceny już nie są atrakcyjne. W Sulejówku jest Pater firma - muszę się tam wybrać. Jak widać reszta forumowiczów odpoczywa nie wiem w jakiej cenie, ale widziałam, że w Wesołej mają kostkę brukową firma nazywa się Grantech http://www.euroadres.pl/wyszukiwarka.aspx?idfirmy=884580&jez=1 jest przy torach jadąc od ronda koło ratusza w Wesołej w kierunku Warszawy, kostkę widziałam również w firmie znajdującej się na skrzyżowaniu przy ulicy Korkowej z Jagiellońską również w Wesołej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przembar 25.06.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 U mnie przynajmniej ze studnią nie było problemów. Jak narazie to cały czas pod górke przez te deszcze.Ekipa w umówionym terminie przyjechała, pomogli mi wyznaczyć miejsce pod studnie i wzięli sie do roboty.Po chyba 4 godzinach leciała woda. Studnie mam głębinową w rurach 120mm. Podobno nie ma potem problemu z doborem pompy. Polecam ekipe forumowego urgota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przembar 25.06.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Malutka_ tu masz link do wątku:http://forum.muratordom.pl/wiercenie-studni-piaseczno-gora-kalwaria-okolice-warszawy,t99356.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Czy ktoś może polecić sprawdzonego fachowca od kominków? Podciągam bo też mnie to interesuje. w grupie otwockiej polecają kogoś: http://forum.muratordom.pl/budowanie-w-sulejowku,t51860-1440.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 U mnie przynajmniej ze studnią nie było problemów. Jak narazie to cały czas pod górke przez te deszcze. Ekipa w umówionym terminie przyjechała, pomogli mi wyznaczyć miejsce pod studnie i wzięli sie do roboty. Po chyba 4 godzinach leciała woda. Studnie mam głębinową w rurach 120mm. Podobno nie ma potem problemu z doborem pompy. Polecam ekipe forumowego urgota. dzieki na ile metrow wkrecaliscie sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 26.06.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Czy ktoś może polecić sprawdzonego fachowca od kominków? Podciągam bo też mnie to interesuje. w grupie otwockiej polecają kogoś: http://forum.muratordom.pl/budowanie-w-sulejowku,t51860-1440.htm Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 26.06.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ...Czy ktoś może polecić sprawdzonego fachowca od kominków? Cześć. Mi robiła Walma z Sulejówka. Tanio to nie wyszło, ale na razie jestem zadowolony. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 26.06.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ...Czy ktoś może polecić sprawdzonego fachowca od kominków? Cześć. Mi robiła Walma z Sulejówka. Tanio to nie wyszło, ale na razie jestem zadowolony. Q. czy nawiew również, czy płaszcz wodny? a może grawitacyjnie ciepło? pozdrawiam AdamoZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozniak28 27.06.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Sprzedam pozostałe po budowie: BLOCZKI BETONOWE FUNDAMENT 38x24x12 cm około 70 szt - 2PLN szt. Halinów 0605 682 390 Odbiór osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 29.06.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ...czy nawiew również, czy płaszcz wodny? a może grawitacyjnie ciepło? ... Kominek bez płaszcza. Obudowali wkład i zrobili rozprowadzenie powietrza z turbiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts