AdamoZ 22.06.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 marcin-jogo napisał: Vitam Poszukuję ekipy do wykonania tynku na zewnątrz domu, tradycyjnego cementowo-wapiennego. Do wykonania obróbek blacharskich i wykonania podbitki. Z góry dziękuje za informacje Witaj, zadzwoń do ekipy Marka 516516425 - polecam. możesz powołać się na mnie AdamoZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart772 23.06.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Mam na zbyciu ok 100 szt. stempli dlugosc w okolicach 3 m - za 3 zl sztuka.Odbior w Wiązownie. Czy ktoś może polecić sprawdzonego fachowca od kominków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 24.06.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 AdamoZ napisał: Czy i gdzie braliście dobrą i tanią kostkę brukową na podjazd do garażu (pewnie min 6cm lub 8 cm)? pozdrawiam AdamoZ Hej AdamoZ. Jak poszukiwania kostki? Też się rozglądam i na razie jakoś kiepsko mi idzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 24.06.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Zostało nam z budowy i chętnie sprzedamy:SOLBET beton komórkowy biały (suporex)- 10 palet 24x24x59 - cena 7,50 za bloczek (na palecie jest 40 pustaków)- 1 paleta 12x24x59 - cena 3,75 za bloczek (na palecie jest 80 pustaków) tel: 793723833 (Robert) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 24.06.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 qdlaty napisał: AdamoZ napisał: Czy i gdzie braliście dobrą i tanią kostkę brukową na podjazd do garażu (pewnie min 6cm lub 8 cm)? pozdrawiam AdamoZ Hej AdamoZ. Jak poszukiwania kostki? Też się rozglądam i na razie jakoś kiepsko mi idzie.... Ano podobnie, nic nie mam. Ci z netu oferują wiele, ale jak dochodzi do konkretów to ceny już nie są atrakcyjne. W Sulejówku jest Pater firma - muszę się tam wybrać. Jak widać reszta forumowiczów odpoczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 darekmatusz napisał: Witam, chciałbym zapytać czy Ktoś z Was mógłby służyć dobrym kontaktem do fachowca od studni? Pozdr Darek przembar napisał: Ja też chyba zdecyduje sie na wywiercenie studni. Narazie to moge ryż albo ryby hodować ale własna woda sie przyda. Ktoś może podać cene za taką impreze? Jakiś kontakt? i jak ostatecznie zrobiliście sobie te studnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 24.06.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 u mnie robil wodex z wesolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Pavulon napisał: u mnie robil wodex z wesolej dzieki wpisalam sobie na listę konkursową jednak Wy to jesteście nie ocenieni. Kopalnia wiedzy. Mam nadzieje ze niedlugo ja bede mogla komus cos podpowiedzieć Ktoś pisał o jakimś spotkaniu w Halinowie.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 25.06.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 bart772 napisał: Czy ktoś może polecić sprawdzonego fachowca od kominków? Podciągam bo też mnie to interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.06.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Lolek70 napisał: cześć, u mnie wiercił pan, który reklamuje się na sklepie hydraulicznym Marbo w Halinowie (przy Piłsudskiego 21), wiercił we wrześniu zeszłego roku wtedy brał 120 PLN/mb +600 PLN za filtr 4mb tel. +48 503-566-562 pozdrawiam czy ten numer na pewno jest dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 25.06.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 AdamoZ napisał: qdlaty napisał: AdamoZ napisał: Czy i gdzie braliście dobrą i tanią kostkę brukową na podjazd do garażu (pewnie min 6cm lub 8 cm)? pozdrawiam AdamoZ Hej AdamoZ. Jak poszukiwania kostki? Też się rozglądam i na razie jakoś kiepsko mi idzie.... Ano podobnie, nic nie mam. Ci z netu oferują wiele, ale jak dochodzi do konkretów to ceny już nie są atrakcyjne. W Sulejówku jest Pater firma - muszę się tam wybrać. Jak widać reszta forumowiczów odpoczywa nie wiem w jakiej cenie, ale widziałam, że w Wesołej mają kostkę brukową firma nazywa się Grantech http://www.euroadres.pl/wyszukiwarka.aspx?idfirmy=884580&jez=1 jest przy torach jadąc od ronda koło ratusza w Wesołej w kierunku Warszawy, kostkę widziałam również w firmie znajdującej się na skrzyżowaniu przy ulicy Korkowej z Jagiellońską również w Wesołej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przembar 25.06.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 U mnie przynajmniej ze studnią nie było problemów. Jak narazie to cały czas pod górke przez te deszcze.Ekipa w umówionym terminie przyjechała, pomogli mi wyznaczyć miejsce pod studnie i wzięli sie do roboty.Po chyba 4 godzinach leciała woda. Studnie mam głębinową w rurach 120mm. Podobno nie ma potem problemu z doborem pompy. Polecam ekipe forumowego urgota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przembar 25.06.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Malutka_ tu masz link do wątku:http://forum.muratordom.pl/wiercenie-studni-piaseczno-gora-kalwaria-okolice-warszawy,t99356.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 nieosiagalny napisał: bart772 napisał: Czy ktoś może polecić sprawdzonego fachowca od kominków? Podciągam bo też mnie to interesuje. w grupie otwockiej polecają kogoś: http://forum.muratordom.pl/budowanie-w-sulejowku,t51860-1440.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 przembar napisał: U mnie przynajmniej ze studnią nie było problemów. Jak narazie to cały czas pod górke przez te deszcze. Ekipa w umówionym terminie przyjechała, pomogli mi wyznaczyć miejsce pod studnie i wzięli sie do roboty. Po chyba 4 godzinach leciała woda. Studnie mam głębinową w rurach 120mm. Podobno nie ma potem problemu z doborem pompy. Polecam ekipe forumowego urgota. dzieki na ile metrow wkrecaliscie sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 26.06.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Malutka_ napisał: nieosiagalny napisał: bart772 napisał: Czy ktoś może polecić sprawdzonego fachowca od kominków? Podciągam bo też mnie to interesuje. w grupie otwockiej polecają kogoś: http://forum.muratordom.pl/budowanie-w-sulejowku,t51860-1440.htm Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 26.06.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 bart772 napisał: ...Czy ktoś może polecić sprawdzonego fachowca od kominków? Cześć. Mi robiła Walma z Sulejówka. Tanio to nie wyszło, ale na razie jestem zadowolony. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 26.06.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 qdlaty napisał: bart772 napisał: ...Czy ktoś może polecić sprawdzonego fachowca od kominków? Cześć. Mi robiła Walma z Sulejówka. Tanio to nie wyszło, ale na razie jestem zadowolony. Q. czy nawiew również, czy płaszcz wodny? a może grawitacyjnie ciepło? pozdrawiam AdamoZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozniak28 27.06.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Sprzedam pozostałe po budowie: BLOCZKI BETONOWE FUNDAMENT 38x24x12 cm około 70 szt - 2PLN szt. Halinów 0605 682 390 Odbiór osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 29.06.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 AdamoZ napisał: ...czy nawiew również, czy płaszcz wodny? a może grawitacyjnie ciepło? ... Kominek bez płaszcza. Obudowali wkład i zrobili rozprowadzenie powietrza z turbiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts