Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Sprzedam deski calwoki, 2 m3, dl. 3-6 m. Odbior w Debe Wielkie

Wciaz aktualne.

Mam jeszcze troche elementow na wiezbe dachowa (slupkow, krokiew, desek na laty i kontrlaty). Jakby ktos byl zainteresowany, to trzeba by bylo sie spotkac, obejrzec, pomierzyc (niestety, nie mialem dotad czasu zajac sie inwentaryzacja tego towaru, ale desek na kotrlaty jest na pewno na jeden duzy dach

pozdro,

mp

Witam,

gdzie kupujecie materiały hydrauliczne?

Miałem przyjemność rozmowy z potencjalnym wykonawcą instalacji hydraulicznej. Wspomniał, że najlepiej żebym sam zaproponował punkt zakupu, gdyż czasami sklepy mają większe upusty niż oni sami. Coś mi się w to nie chce wierzyć. Myślicie, że to prawda?

Pozdrawiam.

Witam,

gdzie kupujecie materiały hydrauliczne?

Witaj,

to zależy co kupujesz. Faktycznie na kaloryfery, piece hydraulicy mogą mieć nawet dużą zniżkę. Dla mnie cena kaloryfera alu wyszła taniej niż stalowy purmo. Rury i inne złączki duże markety często mają z Chin i tu trzeba uważać.

Pozdr

AdamoZ

Nasz hydraulik zaproponował nam ceny kaloryferów i pieca Buderusa 40% zniżką. Było to rzeczywiście taniej niż wszystkie (także internetowe) oferty. Całość wykonana fachowo, czysto i sprawnie, no i mam gwarancję serwisu na telefon.

Przy okazji: firma Diament, która pierwotnie i hydraulikę miała robić, ale skończyło się na spartaczonej elektryce, też pytała, gdzie zamierzam się zaopatrywać w materiały. Po fuszerce odstawionej przy zakładaniu instalacji elektrycznej, wydaje mi się, że to sposób pseudofachowców. Fachowiec ma pełne rozeznzanie w branży i sam proponuje dobrej jakości materiały. Pozdrawiam.

sprzedam okazyjnie pozostałości:

- wełna Rockwool TOPROCK 15cm: 1 rolka

- wełna Rockwool SUPERROCK 10cm: 13 paczek

- kontener blaszany 2,5m x 3 m, służył mi jako zaplecze budowy, spały w nim też ekipy (4 prycze), szerokie drzwi - miesci sie betoniarka, podłoga wyłożona deskami, do zabrania HDS-em

- skrzynka zasilania budowy ze słupem (bez osprzętu)

odbiór: Hipolitów

Krzysztof

Witam,

mam do odsprzedania używaną RBtkę (skrzynka z podlicznikiem i gniazdami 1-f i 3-f)

dla zainteresowanych mogę podesłać zdjęcia

proszę o kontakt na priva

i przy okazji: macie namiar na ślusarza?

potrzebuję przerobić furtkę i zamontować zamek magnetyczny pod domofon

dziękuję i pozdrawiam

Witam wszystkich budujących :D

Dołączam i ja do Waszej grupy (o ile pozwolicie), na poczatku września wylewamy fundamenty w Długiej Szlacheckiej.

Czekamy teraz na ten upragniony dokument z gminy :) i ruszamy.

Jestem pełna obaw jak sobie poradzimy z takim wyzwaniem, no ale decyzja zapadła :D

Poszukuję w tej chwili desek szalówek na fundamnety oraz namiary na dobrego no i oczywiście taniego studniarza..

Pewnie gdzieś już były namiary, wybaczcie że pytam jeszcze raz.

Dziękuję z góry :D

Witam sąsiadów

Poszukuję namiarów na idealnego kierownika budowy :D

- rozsądny,

- doradzi,

- trochę dopilnuje wykonawcę,

- nie stwarza niepotrzebnych problemów,

- w miarę niedrogi.

Buduję w Kazimierowie pod Halinowem, jeśli zna ktoś takiego człowieka, proszę o namiary

Witaj

my mielismy Zbigniewa Dąbrówke - zdecydowanie polecam - uwagi bardzo rozsadne, konkretny. Od nas wzial 1600 zl. Niezaleznie od ilosci wizyt. Jego kom. 602-605-988

Witam Sąsiadów,

poszukuję sprawdzonego glazurnika w rozsądnych cenach.

Czy możecie podzielić się Waszymi kontaktami?

I jeszcze czy możecie polecić kogoś, kto zrobi tanio projekt przyłącza energetycznego?

Pozdrawiam wszystkich budujących :D