Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie,

Czy ktos z Was urzadzil sobie juz moze ogrod? Mozecie polecic jakiegos projektanta?

pzdr

H

w sumie to na razie walczę z ziemią, kostką itp, ale mam kontakt do młodego chłopaka, który założył własną firmę i tym się zajmuje. jeśli chcesz podam kontakt. wiem, że ostro pracuje, ale wyników osobiście nie widziałem ... jak się sam uporam z bieżącymi pracami i skorzystam z jego porad - będę mógł powiedzieć coś więcej chyba, że sam chcesz sprawdzić pierwszy.

Witam,

poszukuje firmy, zakładu, ślusarza, który zrobi dobrze bramę wjazdową przesuwną samonośną. Możecie macie namiary na kogoś takiego? Ale nie kowal, który uspawa krzywo i pobieli kontrukcję farbką.

Przy okazji oddam za free kilka rolek siatki zielonej ogrodowej. Jest troche poplątana ale można ją rozprostować. idealna na prowizoryczne ogrodzenie.

Odbiór w Halinowie.

Pozdrawiam

Witam,

poszukuje firmy, zakładu, ślusarza, który zrobi dobrze bramę wjazdową przesuwną samonośną. Możecie macie namiary na kogoś takiego? Ale nie kowal, który uspawa krzywo i pobieli kontrukcję farbką.

Przy okazji oddam za free kilka rolek siatki zielonej ogrodowej. Jest troche poplątana ale można ją rozprostować. idealna na prowizoryczne ogrodzenie.

Odbiór w Halinowie.

Pozdrawiam

możesz spróbować tam: [email protected]

Pozdr

AdamoZ

Witajcie,

:D Od kilku lat jesteśmy właścicielami działeczki w Halinowie i postanowiliśmy wkońcu zrealizowac marzenie o herbacie na tarasie.

Mam jednak pytanie, czy ktoś z Was korzystał z usług Pani Katarzyny Osipiak-Matwiejczuk z Pracowni Architektoniczno-Budowlanej w Halinowie. Czy ktoś z Was realizował tam projekt indywidualny. Czy macie jakieś doświadczenia z tą pracownią?

Witajcie,

:D Od kilku lat jesteśmy właścicielami działeczki w Halinowie i postanowiliśmy wkońcu zrealizowac marzenie o herbacie na tarasie.

Mam jednak pytanie, czy ktoś z Was korzystał z usług Pani Katarzyny Osipiak-Matwiejczuk z Pracowni Architektoniczno-Budowlanej w Halinowie. Czy ktoś z Was realizował tam projekt indywidualny. Czy macie jakieś doświadczenia z tą pracownią?

Księciu tam chyba robiła projekt i była zadowolona. Zapytaj jej ale nie wiem czy się jeszcze udziela w naszym wątku.

Ja natomiast mogę Ci odradzić inną pracownię architektoniczną z Halinowa mieszczącą się na ulicy Piłsudskiego.

Witam,

Odbiór w Halinowie.

Pozdrawiam

możesz spróbować tam: [email protected]

Pozdr

AdamoZ

Dzięki. Mają niezły wybór. Brałeś od nich bramę? Czy można by ją zobaczyć u Ciebie?

Pozdrawiam

Witaj,

właśnie tam mi wycenili, oraz w centrum ogrodzeń w Wielgolasie Brzezińskim. Jeszcze się nie zdecydowałem. Na razie rozmawiać będę ze ślusarzem, może wykona za podobne pieniądze z montażem, bo o ile bramy są w porównywalnych cenach (ta w wielgolasie jest tańsza nawet) to za montaż sobie ostro liczą

Pozdr

AdamoZ

ja płacę za czas, który faktycznie u mnie pracuje - dojazd, postoje to sprawa operatora. Ale najlepiej jest dogadywać się za wykonanie roboty - wówczas jak kto pracuje, czy w międzyczasie robi przerwy na tel, pożywienie itp, Cię, nie obchodzi.

Pozdr

AdamoZ

chyba o tym pomysle bo wlasnie nie zaplacilam za postoje i wyjazd poza budowe i Pan sie obrazil i dzis bez powiadomienia nie przyjechal na budowe, a bylismy umowieni na 7.15 rano... nie obchodzi go ze opoznia mi prace..

a mowia ze bezrobocie jest... kryzys???

tak wiec znowu wspomniani wczesniej przez kogos w tym watku "cfaniacy" z Konika Nowego nawalili . Nie polecam.

no to podaj kto to taki to zbojkotujemy gościa. W sumie też, jak potrzebuję koparkę na 2-3h to mi niejeden powiedział, że mu się nie chce jechać ...

ZObaczymy jak sobie poradzą, jak zamówienia spadną drastycznie do 0.

A mi jeden z koparkowych mówił, że mają tu w okolicy "taką" rywalizację, że jeden drugiemu klientów odbiera. Niestety tego klient nie odczuwa.