Brunchilda 08.09.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ODKUPIĘ STEMPLE O DŁUGOŚCI 3,5M. (ponad 20 szt.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 08.09.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam,Może się komuś coś przyda, szczegóły i link w stopce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 09.09.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam, mam do odsprzedania używaną RBtkę (skrzynka z podlicznikiem i gniazdami 1-f i 3-f) proszę o kontakt na priva pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej973 11.09.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Może to nie jest odpowiednie miejsce, ale może Was zainteresuje. Od września rozpoczęła działalność szkoła języka angielskiego "SPEAK NOW" w Halinowie. Zapraszamy dzieci, młodzież i dorosłych na kursy językowe. Więcej na stronie: http://www.speak-now.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 12.09.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Witam, mam do odsprzedania używaną RBtkę (skrzynka z podlicznikiem i gniazdami 1-f i 3-f) proszę o kontakt na priva pozdrawiam już nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 12.09.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Witam,Tynk cementowo-wapienny Maxit ip 18 ml 20 workow (25 kg) sprzedam.Tynk nadaje sie do tynkow zewnetrznych lub wewnetrznych (maszynowo lub recznie).Cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 13.09.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witajcie, Czy ktos z Was urzadzil sobie juz moze ogrod? Mozecie polecic jakiegos projektanta? pzdrH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 14.09.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witajcie, Czy ktos z Was urzadzil sobie juz moze ogrod? Mozecie polecic jakiegos projektanta? pzdr H w sumie to na razie walczę z ziemią, kostką itp, ale mam kontakt do młodego chłopaka, który założył własną firmę i tym się zajmuje. jeśli chcesz podam kontakt. wiem, że ostro pracuje, ale wyników osobiście nie widziałem ... jak się sam uporam z bieżącymi pracami i skorzystam z jego porad - będę mógł powiedzieć coś więcej chyba, że sam chcesz sprawdzić pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 14.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 zobacz:http://www.aa-ogrody.pl/ pozdr WU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 16.09.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam, poszukuje firmy, zakładu, ślusarza, który zrobi dobrze bramę wjazdową przesuwną samonośną. Możecie macie namiary na kogoś takiego? Ale nie kowal, który uspawa krzywo i pobieli kontrukcję farbką. Przy okazji oddam za free kilka rolek siatki zielonej ogrodowej. Jest troche poplątana ale można ją rozprostować. idealna na prowizoryczne ogrodzenie.Odbiór w Halinowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 17.09.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam, poszukuje firmy, zakładu, ślusarza, który zrobi dobrze bramę wjazdową przesuwną samonośną. Możecie macie namiary na kogoś takiego? Ale nie kowal, który uspawa krzywo i pobieli kontrukcję farbką. Przy okazji oddam za free kilka rolek siatki zielonej ogrodowej. Jest troche poplątana ale można ją rozprostować. idealna na prowizoryczne ogrodzenie. Odbiór w Halinowie. Pozdrawiam możesz spróbować tam: [email protected] Pozdr AdamoZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMOWNICZKA 17.09.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witajcie, Od kilku lat jesteśmy właścicielami działeczki w Halinowie i postanowiliśmy wkońcu zrealizowac marzenie o herbacie na tarasie. Mam jednak pytanie, czy ktoś z Was korzystał z usług Pani Katarzyny Osipiak-Matwiejczuk z Pracowni Architektoniczno-Budowlanej w Halinowie. Czy ktoś z Was realizował tam projekt indywidualny. Czy macie jakieś doświadczenia z tą pracownią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 17.09.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witajcie, Od kilku lat jesteśmy właścicielami działeczki w Halinowie i postanowiliśmy wkońcu zrealizowac marzenie o herbacie na tarasie. Mam jednak pytanie, czy ktoś z Was korzystał z usług Pani Katarzyny Osipiak-Matwiejczuk z Pracowni Architektoniczno-Budowlanej w Halinowie. Czy ktoś z Was realizował tam projekt indywidualny. Czy macie jakieś doświadczenia z tą pracownią? Księciu tam chyba robiła projekt i była zadowolona. Zapytaj jej ale nie wiem czy się jeszcze udziela w naszym wątku. Ja natomiast mogę Ci odradzić inną pracownię architektoniczną z Halinowa mieszczącą się na ulicy Piłsudskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 17.09.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam, poszukuje firmy, zakładu, ślusarza, który zrobi dobrze bramę wjazdową przesuwną samonośną. Możecie macie namiary na kogoś takiego? Ale nie kowal, który uspawa krzywo i pobieli kontrukcję farbką. Przy okazji oddam za free kilka rolek siatki zielonej ogrodowej. Jest troche poplątana ale można ją rozprostować. idealna na prowizoryczne ogrodzenie. Odbiór w Halinowie. Pozdrawiam możesz spróbować tam: [email protected] Pozdr AdamoZ Dzięki. Mają niezły wybór. Brałeś od nich bramę? Czy można by ją zobaczyć u Ciebie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 18.09.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witaj,właśnie tam mi wycenili, oraz w centrum ogrodzeń w Wielgolasie Brzezińskim. Jeszcze się nie zdecydowałem. Na razie rozmawiać będę ze ślusarzem, może wykona za podobne pieniądze z montażem, bo o ile bramy są w porównywalnych cenach (ta w wielgolasie jest tańsza nawet) to za montaż sobie ostro liczą PozdrAdamoZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 18.09.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja natomiast mogę Ci odradzić inną pracownię architektoniczną z Halinowa mieszczącą się na ulicy Piłsudskiego. A czemu odradzić? My akurat ze współpracy z tą pracownią jestesmy bardzo zadowoleni.. W przyszłym tygodniu zaczynamy wylewać fundamenty Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 18.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 powiedzcie czy jak macie koparke i ona wyjezdza z placu budowy i jedzie" gdzies tam" to placicie za ten czas czy odliczacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 18.09.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ja płacę za czas, który faktycznie u mnie pracuje - dojazd, postoje to sprawa operatora. Ale najlepiej jest dogadywać się za wykonanie roboty - wówczas jak kto pracuje, czy w międzyczasie robi przerwy na tel, pożywienie itp, Cię, nie obchodzi.PozdrAdamoZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 18.09.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ja płacę za czas, który faktycznie u mnie pracuje - dojazd, postoje to sprawa operatora. Ale najlepiej jest dogadywać się za wykonanie roboty - wówczas jak kto pracuje, czy w międzyczasie robi przerwy na tel, pożywienie itp, Cię, nie obchodzi. Pozdr AdamoZ chyba o tym pomysle bo wlasnie nie zaplacilam za postoje i wyjazd poza budowe i Pan sie obrazil i dzis bez powiadomienia nie przyjechal na budowe, a bylismy umowieni na 7.15 rano... nie obchodzi go ze opoznia mi prace.. a mowia ze bezrobocie jest... kryzys??? tak wiec znowu wspomniani wczesniej przez kogos w tym watku "cfaniacy" z Konika Nowego nawalili . Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 18.09.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no to podaj kto to taki to zbojkotujemy gościa. W sumie też, jak potrzebuję koparkę na 2-3h to mi niejeden powiedział, że mu się nie chce jechać ...ZObaczymy jak sobie poradzą, jak zamówienia spadną drastycznie do 0.A mi jeden z koparkowych mówił, że mają tu w okolicy "taką" rywalizację, że jeden drugiemu klientów odbiera. Niestety tego klient nie odczuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts