Malutka_ 18.09.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no to podaj kto to taki to zbojkotujemy gościa. W sumie też, jak potrzebuję koparkę na 2-3h to mi niejeden powiedział, że mu się nie chce jechać ... ZObaczymy jak sobie poradzą, jak zamówienia spadną drastycznie do 0. A mi jeden z koparkowych mówił, że mają tu w okolicy "taką" rywalizację, że jeden drugiemu klientów odbiera. Niestety tego klient nie odczuwa. klient nie odczuwa bo ceny za h nie sa male. masz dwa sklady budowlane w koniku niedaleko Halinowa i chyba tylko w jednym maja koparki.. nie chce na razie oficjalnie podawac bo czekam jeszcze na telefon od szefa ciekawa jestem ..w sumie czego to nie wiem. najbardziej zalezy mi zeby koparkowy naprawil plot ktory naruszyl sasiadowi. ja z sasiadem wole zyc w zgodzie, a on wsiadl w koparke i pojechal. odpowiedzialnosc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 18.09.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 co do koparkowych to nie tylko składy mają, jest jeszcze kilku prywaciarzy w okolicy, jak będziesz chciała namiary to krzycz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 18.09.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 co do koparkowych to nie tylko składy mają, jest jeszcze kilku prywaciarzy w okolicy, jak będziesz chciała namiary to krzycz... to ja poproszę o namiary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 18.09.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 co do koparkowych to nie tylko składy mają, jest jeszcze kilku prywaciarzy w okolicy, jak będziesz chciała namiary to krzycz... tak tak, zgadza sie, na jutro zalatwilam wlasnie. zobaczymy jak sie spisze. ale moze na wszelki tfu tfu podaj prosze to bede miala pod reka jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 18.09.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 poszło na piv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 18.09.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 poszło na piv thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
funokoshi 19.09.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 witam,poszukuję ok. 40 szt. stempli, jeżeli ktoś jest zainteresowany sprzedażą proszę o kontakt: 600 419 920 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 co do koparkowych to nie tylko składy mają, jest jeszcze kilku prywaciarzy w okolicy, jak będziesz chciała namiary to krzycz... tak tak, zgadza sie, na jutro zalatwilam wlasnie. zobaczymy jak sie spisze. ale moze na wszelki tfu tfu podaj prosze to bede miala pod reka jakby co jakbym wyczula, umowiony Pan Koparkowy odmowil spotkania bo mu sie przedluzylo, wiec obdzwonilam liste od AdamoZ . Spotkalam sie z Panem zeby wycenil prace - mial brac od calosci ale ustalilismy za godzine. Nie zaluje. Pan pelny energii, widac ze zna koparke bardzo dobrze i wszystko robi szybko. zaluje ze nie wzielam go od poczatku, no ale nie widzialam tak sprawnego operatora. Na herbate musialam go namawiac bo wg niego szkoda czasu. Jak trzeba bylo przeniesc cement na peletach - nie bylo problemu,bo mial "widly", jak wyciagnac przygniecione druty - to samo, mial spacjalne pasy i nie wmawial mi ze musze mu zaplacic za przestoj jak jego poprzednik bo ich nie robil. Moze 10 zl drozszy niz wczesniejszy, no ale tempo moze 3krotnie szybsze (rowniez lycha 90-tka a nie 60-tka, a to robi roznice). Gdybyscie wiec potrzebowali - sluze namiarem. Ja jestem zadowolona z jego pracy, wiec moge polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 21.09.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A więc dobrych fachowców polecamy ... Reszcie - zdecydowanie dziękujemy. Bum budowlany minął - czas się doskonalić, zadbać o klienta lub zmienić branżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 21.09.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ma ktoś może do sprzedania suporex ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkas 21.09.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Poszukuje baraku lub barakowozu Kupie lub wynajmę pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 21.09.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Poszukuje baraku lub barakowozu Kupie lub wynajmę pilne szkoda, ze pilne bo na wiosnę to bym sprzedała i blaszak i przyczepkę campingową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 22.09.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam sasiadow, Chetnie sprzedam kompletna RB-tke, swiezo zdjeta ze slupa Skrzynka to: - gniazda 2 x 230 V - gniazdo siłowe - bezpiecznik nadmiarowo-prądowy 25A (lub 16A) - trzy bezpieczniki topikowe - przewod w rurce pcv (ok. 6 m) Cena na priv. Odbiór: Dębe Wielkie pozdro, mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przembar 22.09.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam, ktoś może polecić ekipe do ogrodzenia klinkerowego?? Najlepiej dokładną i niedrogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathezz 23.09.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam wszystkichod niedawna jesteśmy posiadaczami działeczki w Hipolitowie i przymierzamy się do budowy domku. Zaczęliśmy od nawiezienia ziemi do podniesienie terenu. Trochę za dużo się tego nawiozło i chętnie oddamy jakieś 3 wywrotki ziemi. Dodam tylko, że jest to ziemia z gliną, która idealnie nadaje się na zasypanie jakiś dołków lub podniesienie terenu. Jeżeli jest ktoś chętny to proszę o wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papcio chmiel 23.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 drogi kolego, nie m a ekip niedrogich i dobrych, bo te niedrogie nie sa dobre i tyle. To tak jak z samochodami lub inymi rzeczami. Szukasz rzeczzy ktore nieistnieja !!! Witam, ktoś może polecić ekipe do ogrodzenia klinkerowego?? Najlepiej dokładną i niedrogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 24.09.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 drogi kolego, nie m a ekip niedrogich i dobrych, bo te niedrogie nie sa dobre i tyle. To tak jak z samochodami lub inymi rzeczami. Szukasz rzeczzy ktore nieistnieja !!! No nie mogę się z Tobą Papci zgodzić. Niestety w tej branży cena nie ma nic wspólnego z jakością... Są ekipy solidne i niedrogie... i one na brak roboty nie mogą narzekać.... są też megadrodzy partacze i złodzieje... wiem coś o tym z autopsji... na szczeście mam już to za sobą PS Szukam TANICH wykonawców certyfikatu energetycznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivek 24.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 może ktoś polecić dostawcę oleju opałowego - wiadomo taniego i dobrej jakości...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 24.09.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam Sąsiadów. Mam pytanie czy ktoś z Was korzystał z usług firmy DTM Domy Jednorodzinne w zakresie kompleksowej budowy domu lub w zakresie zaopatrywania budowy w materiały budowalne Za wszystkie informacje dotyczące współpracy z ww firmą będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 24.09.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Mam jeszcze pytanka dotyczące: - budowy domu przez ekipę Pana Jerzego Kazańskiego z Halinowa, - pełnienia funkcję Kierownika budowy przez Pana Andrzeja Onisk. Jeżeli ktoś miała możliwość współpracy z ww Panami podczas procesu budowy domu to proszę o informację dotyczące tej współpracy . Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts