Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

no to podaj kto to taki to zbojkotujemy gościa. W sumie też, jak potrzebuję koparkę na 2-3h to mi niejeden powiedział, że mu się nie chce jechać ...

ZObaczymy jak sobie poradzą, jak zamówienia spadną drastycznie do 0.

A mi jeden z koparkowych mówił, że mają tu w okolicy "taką" rywalizację, że jeden drugiemu klientów odbiera. Niestety tego klient nie odczuwa.

klient nie odczuwa bo ceny za h nie sa male.

masz dwa sklady budowlane w koniku niedaleko Halinowa i chyba tylko w jednym maja koparki..

nie chce na razie oficjalnie podawac bo czekam jeszcze na telefon od szefa ;) ciekawa jestem ..w sumie czego to nie wiem. najbardziej zalezy mi zeby koparkowy naprawil plot ktory naruszyl sasiadowi. ja z sasiadem wole zyc w zgodzie, a on wsiadl w koparke i pojechal. odpowiedzialnosc.....

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

co do koparkowych to nie tylko składy mają, jest jeszcze kilku prywaciarzy w okolicy, jak będziesz chciała namiary to krzycz...

tak tak, zgadza sie, na jutro zalatwilam wlasnie. zobaczymy jak sie spisze. ale moze na wszelki tfu tfu podaj prosze to bede miala pod reka jakby co :)

jakbym wyczula, umowiony Pan Koparkowy odmowil spotkania bo mu sie przedluzylo, wiec obdzwonilam liste od AdamoZ . Spotkalam sie z Panem zeby wycenil prace - mial brac od calosci ale ustalilismy za godzine. Nie zaluje. Pan pelny energii, widac ze zna koparke bardzo dobrze i wszystko robi szybko.

zaluje ze nie wzielam go od poczatku, no ale nie widzialam tak sprawnego operatora. Na herbate musialam go namawiac bo wg niego szkoda czasu.

Jak trzeba bylo przeniesc cement na peletach - nie bylo problemu,bo mial "widly", jak wyciagnac przygniecione druty - to samo, mial spacjalne pasy i nie wmawial mi ze musze mu zaplacic za przestoj jak jego poprzednik bo ich nie robil. Moze 10 zl drozszy niz wczesniejszy, no ale tempo moze 3krotnie szybsze (rowniez lycha 90-tka a nie 60-tka, a to robi roznice).

Gdybyscie wiec potrzebowali - sluze namiarem. Ja jestem zadowolona z jego pracy, wiec moge polecic.

Witam wszystkich

od niedawna jesteśmy posiadaczami działeczki w Hipolitowie i przymierzamy się do budowy domku. Zaczęliśmy od nawiezienia ziemi do podniesienie terenu. Trochę za dużo się tego nawiozło i chętnie oddamy jakieś 3 wywrotki ziemi. Dodam tylko, że jest to ziemia z gliną, która idealnie nadaje się na zasypanie jakiś dołków lub podniesienie terenu.

Jeżeli jest ktoś chętny to proszę o wiadomość na priv.

drogi kolego, nie m a ekip niedrogich i dobrych, bo te niedrogie nie sa dobre i tyle. To tak jak z samochodami lub inymi rzeczami. Szukasz rzeczzy ktore nieistnieja !!!

No nie mogę się z Tobą Papci zgodzić. Niestety w tej branży cena nie ma nic wspólnego z jakością... Są ekipy solidne i niedrogie... i one na brak roboty nie mogą narzekać.... są też megadrodzy partacze i złodzieje... wiem coś o tym z autopsji... na szczeście mam już to za sobą:)

PS Szukam TANICH wykonawców certyfikatu energetycznego...

Mam jeszcze pytanka dotyczące:

- budowy domu przez ekipę Pana Jerzego Kazańskiego z Halinowa,

- pełnienia funkcję Kierownika budowy przez Pana Andrzeja Onisk.

Jeżeli ktoś miała możliwość współpracy z ww Panami podczas procesu budowy domu to proszę o informację dotyczące tej współpracy :wink: .

Dziękuję i pozdrawiam