Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

WItajcie,

jakiś czas temu szukałem kostki - w końcu znalazłem - jednak po ręcznym ułożeniu kilku m2 mocno się zniechęciłem, a i trzeba mieć maszynki do cięcia kostki i ubijania terenu.. Czy możecie kogoś polecić kto czymś takim dysponuje i po prostu ułoży kostkę betonową? sprawdzonych wykonawców

Witam,

może znacie kogoś z naszej okolicy, kto ma palnik i umie przygrzać papę termozgrzewalną. Muszę zrobic izolację na wjezdzie go garażu przed wykonaniem podjazdu. U Kowalczyka maję wprawdzie palnik do wypożyczenia ale samemu to mogę sobie co najwyżej nogawki opalić.

Tak więc poszukiwany fachowiec do roboty na jedno popołudnie - fucha dobrze płatna. :D

Pozdrawiam

Witam wszystkich,

właśnie odebrałem pozwolenie na budowę i po uprawomocnieniu zamierzam ruszać z budową :).

W związku z tym poszukuję rzeczy niezbędnych do zorganizowania budowy tj. jakiś blaszak na magazynek podręczny, tymczasoego ogrodzenia, desek szalunkowych, prowizorki elektrycznej itp. Jeśli ktoś posiadałby takie rzeczy na zbyciu to z chęcią odkupię :)

Pozdrawiam,

P

Witam sasiadow,

Chetnie sprzedam kompletna RB-tke, swiezo zdjeta ze slupa :wink:

Skrzynka to:

- gniazda 2 x 230 V

- gniazdo siłowe

- bezpiecznik nadmiarowo-prądowy 25A (lub 16A)

- trzy bezpieczniki topikowe

- przewod w rurce pcv (ok. 6 m)

Cena na priv. Odbiór: Dębe Wielkie

pozdro,

mp

aktualne

Hej, jesteśmy na etapie wyboru okien do naszego domku. Więc pierwsze pytanie - jakie marki okien i kogo do montażu polecacie/nie polecacie z okolic Mińska Mazowieckiego.

Mam też jeszcze jedno pytanie bardziej ogólnopolskie - czy ktoś z was ma zamontowane okna przesuwane? Mamy mega balkon - 4m szerokości i chcielibyśmy, żeby był jak najbardziej funkcjonalny - dlatego pomyśleliśmy o przesuwanych skrzydłach zamiast tych z ruchomym słupkiem, ale może nie warto? Cenowo oczywiście drożej, ale jak jest z praktyką - jak się sprawdzają prowadnice? Może moglibyśmy u kogoś z was takie okna zobaczyć?

Będę ogromnie wdzięczna za pomoc i wszelkie dobre rady.

Marta