Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

Potrzebuję namiaru na firmy /ludzi zajmujący się wydawaniem certyfikatów energetycznych. Poproszę o takie namiary, żeby było tanio. Zwykły dom, ściany styro, wełna na poddaszu dobrze zrobione, kondensat na gaz ziemny bez cyrkulacji i innych tam reku. Dziękuję i pozdrawiam.

Dołączam się do posta

Witam.

Potrzebuję namiaru na firmy /ludzi zajmujący się wydawaniem certyfikatów energetycznych. Poproszę o takie namiary, żeby było tanio. Zwykły dom, ściany styro, wełna na poddaszu dobrze zrobione, kondensat na gaz ziemny bez cyrkulacji i innych tam reku. Dziękuję i pozdrawiam.

Piotr Bryzek

400zł

607 786 800 lub 607 234 373

• 2 weeks później...

Witajcie

Mam do odsprzedania 7 rolek wełny mineralnej 150mm Domrock-Rockwool i 2 rolki 150 mm URSA. Sprawa dość pilna, więc jeśli tylko ktoś potrzebuje, albo wie, że ktoś potrzebuje i miałby ochotę odkupić (transport własny), to zapraszam. Co do ceny to się dogadamy.

• 3 weeks później...

Obserwuję od jakiegoś czasu znaczny ubytek drzew w sasiadującej koło nas leśnej działce.. :-?

Wkurza mnie to i złości, bo nie dość, że śmiecą tam okropnie, to jeszcze wycinają drzewa..

Dziś mnie krew zalała, bo tuż obok naszej granicy wycięli 6 naprawdę dużych drzew.. :evil:

Bojąc się, że jeszcze nas o to obwinią, udałam się na policję w Halinowie, gdzie zostałam totalnie zlana :evil: Nawet nie sporządzono żadnej notatki :-?

Gdzie powinnam to zgłosić, jak myślicie? Do wydziału ochrony środowiska?

Potraktują to poważniej?

No szlag mnie trafia, no.... :evil: :evil: :evil: