Gannia 29.12.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ganiu - spróbuj w starostwie (gminie) w Halinowie - powinno to ich zainteresować. Dziwi mnie postawa policji.... Wysmarowałam maila do gminy do wydziału ochrony środowiska.. Pani mi odpisała, że oni nie wydają zgody na wycinkę drzew i moge się skontaktowac z leśniczym, który takie kompetencje posiada, w I i III czwartek miesiąca.. w godz od 8 do 11 Bardzo przyjazne godziny urzędowania, nie? Poza tym znowu mam poczucie, że mnie olano i zastosowano spychoterapię Wkurza mnie to tym bardziej, że przez ten lasek nie mogłam wybudować domu gdzie chciałam, bo "strefa ochronna"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 29.12.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Pytanko czy jest to działka leśna???? Bo jeżeli nie, to decyzja o wycince i ewentualnych karach należy do Burmistrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 29.12.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 tak, to leśna działka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 30.12.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 tak, to leśna działka.. No to pozostają niestety tylko Lasy Państwowe.... poszukaj na necie Zarządu Lasów Państwowych, może tam Cię wreszcie skierują do kogo trzeba... i kto tematu nie zleje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fuxszyk 31.12.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Wiam forumowiczów!Potrzebuję namiary na geodetę który wykona MAPĘ DO CELÓW PROJEKTOWYCH w m. Wielgolas Brzeziński.Oczywiście dobrze by było jakby zrobił to w miarę sprawnie i tanio. Znam z autopsji przypadek mojego znajomego, który wziął pierwszy lepszy telefon do geodety z jego stron, umówił się na podział działki i trwało to prawie rok (szczęka mi opadła) - chłop nawet przestał odbierać telefony od niego...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 witajcie w Nowym Roku, co by budowa lekką była podzielcie się proszę namiarami na kogoś poleconego do eletryki, hudrauliki no i gazu do kompletu. Macie jakieś sprawdzone miejsce zeby tanio okna kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radams 04.01.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Wiam forumowiczów! Potrzebuję namiary na geodetę który wykona MAPĘ DO CELÓW PROJEKTOWYCH w m. Wielgolas Brzeziński. Oczywiście dobrze by było jakby zrobił to w miarę sprawnie i tanio. Znam z autopsji przypadek mojego znajomego, który wziął pierwszy lepszy telefon do geodety z jego stron, umówił się na podział działki i trwało to prawie rok (szczęka mi opadła) - chłop nawet przestał odbierać telefony od niego... Pozdrawiam Witaj Ja korzystam z usług Pana Piotra Łysiaka, jestem zadowolony, sporo mi doradził, pomógł w uzgodnieniach w ZUD itd. Jego telefon - 502773549 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 06.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam, Mam pytanko - czy 600 PLN za GEODEZYJNĄ INWENTARYZACJE POWYKONAWCZĄ BUDYNKU - (do odbioru inwestycji) to dużo czy w miarę? Jak ma ktoś coś tańszego wdzięczny będę za namiary. Pozdrawiam Piotrek To bardzo dobra cena. Masz telefon do tego geodety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 06.01.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam, Mam prośbę o podanie namiarów na elektryka co za PRZYSTĘPNE pieniądze wykona przegląd instalacji elektrycznej (potrzebuję TYLKO protokołu sprawdzeń instalacji elektrycznej do odbioru budynku). Nie wiedziałem, że coś takiego jest w ogóle potrzebne, mam wpis w dzienniku budowy dokonany przez elektryka że wszystko wykonane zostało i SPRAWDZONE!!!, ale to w nadzorze budowlanym to za mało... Swojego elektryka o to nie poproszę bo zdzierus jest i pies na kasę okropny i nawet nie chcę się domyślać ile by mnie za coś takiego teraz skasował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 09.01.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 czy mial ktos z Was doczynienia z geodetą p. Skwarkiem? jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 10.01.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam, Wiosna rozpoczynam budowe. Chetnie odkupie po przystepnych cenach: -stemple 3m -deski -kibelek -drewniana szope lub blaszak -prowizoryczne ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.01.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam, Wiosna rozpoczynam budowe. Chetnie odkupie po przystepnych cenach: -stemple 3m -deski -kibelek -drewniana szope lub blaszak -prowizoryczne ogrodzenie ja mam bardzo dużo stempli 3 metrowych i wyższych do sprzedania, odbiór w Hipolitowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 czy mial ktos z Was doczynienia z geodetą p. Skwarkiem? jakieś opinie? ja miałam i było wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
purbansk 10.01.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam, Wiosna rozpoczynam budowe. Chetnie odkupie po przystepnych cenach: -stemple 3m -deski -kibelek -drewniana szope lub blaszak -prowizoryczne ogrodzenie Ja mam kibelek, odbiór w Sulejówku, mogę pomóc z transportem. Kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 10.01.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 witajcie w Nowym Roku, co by budowa lekką była podzielcie się proszę namiarami na kogoś poleconego do eletryki, hudrauliki no i gazu do kompletu. Macie jakieś sprawdzone miejsce zeby tanio okna kupic? Witam, Wszystkiego ja rowniez zycze najlepszego wszystkim budujacym, wykanczajacym i juz w Halinowie i okolicach mieszkajacym. Zeby nasza okolica piekniala, a my bysmy mieli czas i wystarczajaco kasy by sie z niej, domu i rodziny cieszyc Co do elektryka moge polecic Andrzeja Ambramczyka z Wesolej - wykonywal instalacje u mnie - tel - 504-407-021 powodzenia H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 10.01.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 witajcie w Nowym Roku, co by budowa lekką była podzielcie się proszę namiarami na kogoś poleconego do eletryki, hudrauliki no i gazu do kompletu. Macie jakieś sprawdzone miejsce zeby tanio okna kupic? Witam, Wszystkiego ja rowniez zycze najlepszego wszystkim budujacym, wykanczajacym i juz w Halinowie i okolicach mieszkajacym. Zeby nasza okolica piekniala, a my bysmy mieli czas i wystarczajaco kasy by sie z niej, domu i rodziny cieszyc Co do elektryka moge polecic Andrzeja Ambramczyka z Wesolej - wykonywal instalacje u mnie - tel - 504-407-021 powodzenia H dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 10.01.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam, Wiosna rozpoczynam budowe. Chetnie odkupie po przystepnych cenach: -stemple 3m -deski -kibelek -drewniana szope lub blaszak -prowizoryczne ogrodzenie Ja mam kibelek, odbiór w Sulejówku, mogę pomóc z transportem. Kontakt na priv na kiedy potrzebny Ci będzie blaszak? ja będę miała niedługo do sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chytry 11.01.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witaj, na dzień dzisiejszy nie dostaniesz pozwolenia. Gmina nie ma kasy na nowy projekt zagospodarowania terenu i kat zostaje 35-45 stopni. Ja miałem to samo. Walka nie ma sensu, szkoda czasu. Witam forumowiczy z gminy Halinów! Mam pytanko - planujemy wybudować dom bez skosów na tym terenie ale niestety przeraża mnie kąt nachylenia dachu minimum 35 stopni... Czy jest szansa na uzyskanie pozwolenia na budowę na mniejszy kąt nachylenia np: 25-30 stopni? Czy macie jakieś informacje czy plan zagospodarowania dla gminy jeżeli chodzi o kąty nachylenia dachu ma się zmienić w przyszłości? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chytry 11.01.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witam Poszukuję ekipy murarskiej do wykonania nadbudowy domu. Czy moglibyście kogoś polecić? Poszło na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chytry 11.01.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witam, mam do sprzedazy ok 150-200 szt stempli 3 metrowych po 3,0 PLN szt oraz paletę Porotherm 30P+W (80szt) po 4 PLN. Odbiór Sulejówek - Długa Szlachecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts