Malutka_ 11.01.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 macie kogoś do polecenia do wykonania projektu instalacji gazowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 13.01.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam. Poszukuję namiarów na sprawdzonego stolarza, który podejmie się ułożenia niewielkiego kawałka podłogi z klepki (była mała przebudowa i muszę dorobić z 1 m^2) oraz wycyklinuje kilka metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 15.01.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Czy ma ktoś namiary na dobrego kamieniarza z montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 15.01.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam, Wiosna rozpoczynam budowe. Chetnie odkupie po przystepnych cenach: -stemple 3m -deski -kibelek -drewniana szope lub blaszak -prowizoryczne ogrodzenie Witaj, jeśli chodzi o deski służę pomocą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 15.01.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 nadal mam do sprzedania anemostaty nawiew/wywiew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 15.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam, Czy mozecie polecic dobra ekipe od ukladania dachowki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 17.01.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 mogę polecić ekipę Marka tel. 516516425. Dachówka czy blacha dla nich to bez różnicy - nawet obróbki blacharskie sprytnie wykonają. szybcy i terminowiPowołaj się na Adama z Zagórza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 18.01.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 mogę polecić ekipę Marka tel. 516516425. Dachówka czy blacha dla nich to bez różnicy - nawet obróbki blacharskie sprytnie wykonają. szybcy i terminowi Powołaj się na Adama z Zagórza Ja mogę polecić pana Rafała z ekipą, nr tel 692265712 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 18.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witam, mam zapytanie mało związane z budowaniem. Właśnie się obudziłem, że czas zacząć poszukiwania przedszkola dla dziecka. Okazuje się, że w Halinowie nie jest to proste, jedyne mi znane przedszkole Bartek w którejś tam Długiej w tym roku nie będzie tworzyło nowej grupy, bo ma już obłożenie starszymi rocznikami.Możecie podpowiedzieć jak sobie poradziliście z przedszkolem dla dziecka? Wozicie do Warszawy czy też można na miejscu coś znaleźć? Jeżeli znajdę przedszkole na miejscu to jeszcze pozostaje problem odbioru dzieciaka z niego, bo my jesteśmy w domu najwcześniej około 18.00. A może ktoś w Halinowie świadczy usługi odbioru dzieci z przedszkola i zajmuje się nimi przez te parę godzin? Na Zachodzie takie usługi są częste. Ewentualnie można by się skrzyknąć w parę osób i spróbować wynająć taką osobę, bo w pojedynkę to trochę spore koszty.Z góry dziękuję za wszelkie informację.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry 23.01.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Witam Mam do sprzedania 200 -250 stempli 2,5- 3.5 m, oraz 80 szt pustaków stropowych. Mogę również oddać blaszak.( koszt zakupu nowego 1500 oddam za 800PLN ale odbiór własny) Okolice Wiązownej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 24.01.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Hej wszystkim Poszukuję osoby/firmy, która zrobi nam przyłącze gazowe (projekt + robocizna).. Możecie kogos polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Abra 26.01.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Sprzedam cement (Ożarów) w promocyjnej cenie: I - 440 zł II - 380 zł Dostawa w Mińsku Mazowieckim i okolicach (do 30 km) gratis tel. 606 261 460 (w godz. 7.00-17.00) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 27.01.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Zajrzyjciehttp://forum.muratordom.pl/pomagamy-jak-mozemy,t178814.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 28.01.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam, Czy może ktoś coś powiedziec o fachowosci Pana Pawla Rudnika i jego firmy, ktora robi instalacje elektryczne i hydrauliczne pozdrawiam i z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 01.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ...Możecie podpowiedzieć jak sobie poradziliście z przedszkolem dla dziecka? Wozicie do Warszawy czy też można na miejscu coś znaleźć?... My wozimy do Warszawy. Nie mamy szans wrócić do Halinowa przed 17.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 01.02.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Hej.Odświeżam kwestię wywozu śmieci.Na razie mam na oku REMONDIS po 22 PLN/pojemnik.Minimum 2 pojemniki miesięcznie. Macie coś bardziej konkurencyjnego? Pzdr,Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 02.02.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Hej. Odświeżam kwestię wywozu śmieci. Na razie mam na oku REMONDIS po 22 PLN/pojemnik. Minimum 2 pojemniki miesięcznie. Macie coś bardziej konkurencyjnego? Pzdr, Q. cześć u mnie wywozi firma BM z Sulejówka: 20 zł/pojemnik na początku brałem raz na 2 tygodnie, a teraz zabierają raz na miesiąc w takim przypadku nie dają kosza a przy 4 osobowej rodzinie, kompostowniku i segregacji odpadów wtórnych spokojnie wystarcza (przynajmniej nam) są jeszcze Trans-nec, Lekaro, EkoSamBis i pewnie inne, ale cen nie znam jak się decydowałem (ponad rok temu) to BM był w dolnych zakresach cenowych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papcio chmiel 02.02.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ja mam Lekaro i sa dosć tani. Można u nich zamówić wywów śmiecie w pojemniku 120 l lub 240 l. Co do czestotliwości wywozu to ty decydujesz. MOże byc co 2 tyg lub 1 raz w miesiącu. Ja mam 1 raz na miesiąc i starcza na 5 osób w domu pod warunkiem że prowadzisz segregacje śmieci a nie ładujesz wszystko jak leci do śmietnika. Hej. Odświeżam kwestię wywozu śmieci. Na razie mam na oku REMONDIS po 22 PLN/pojemnik. Minimum 2 pojemniki miesięcznie. Macie coś bardziej konkurencyjnego? Pzdr, Q. cześć u mnie wywozi firma BM z Sulejówka: 20 zł/pojemnik na początku brałem raz na 2 tygodnie, a teraz zabierają raz na miesiąc w takim przypadku nie dają kosza a przy 4 osobowej rodzinie, kompostowniku i segregacji odpadów wtórnych spokojnie wystarcza (przynajmniej nam) są jeszcze Trans-nec, Lekaro, EkoSamBis i pewnie inne, ale cen nie znam jak się decydowałem (ponad rok temu) to BM był w dolnych zakresach cenowych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 02.02.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ...u mnie wywozi firma BM z Sulejówka: 20 zł/pojemnik.... 120L czy 240L? ja mam Lekaro i sa dosć tani... Tani, czyli? EkoSamBis ma 13 PLN za pojemnik 120L + 4 PLN za odpady segregowane. Pzdr, Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 03.02.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ...u mnie wywozi firma BM z Sulejówka: 20 zł/pojemnik.... 120L czy 240L? EkoSamBis ma 13 PLN za pojemnik 120L + 4 PLN za odpady segregowane. Pzdr, Q. u mnie za 120l no to 13 zł za pojemnik to taniocha! może się na nich przerzucę? ale pewnie nie dają pojemnika? pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts