radams 19.02.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam sąsiadów!Poszukuję hydraulika, przede wszystkim do zaprojektowania i zmontowania kotłowni. Zależy mi, aby facet miał doświadczenie w automatyce, trzeba połączyć dwa źródła ciepła (kominek z PW i kocioł na paliwo stałe), bufor z wężownicą CWU, podłogówkę, grzejniki, pogodówkę. Wiem, że na rynku jest sporo rzemieślników którzy to zrobią, ja chcę takiego, z którym więcej nie będę musiał się spotykać, no chyba, że przy zimnym piwkuJeśli ktoś ma podobny układ sprawnie działający, lub zna dobrego fachowca, poproszę o wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szados 22.02.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam,poszukuję ok 40 - 50 stępli budowlanych do wykonania prowizorycznego ogrodzenia. pozdr,PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbynioR 23.02.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam Ponownie nadal budujących i wykańczających nie tylko dom a też siebie Ponieważ moje namiary w większości nie są już aktualne (sprzed 2 lat) poszukuję -kostkarzy (nie wiem czy z materiałem czy bez, przyjmę wszystko co macie) - panów od wykonania zewnętrznej elewacji (gruntowanie+tynk) - panów od podbitki - pana (pani ) od schodów drewnianych wewnętrznych -glazurnik ale tylko do ułożenia balkonów i schodów. Hefalump kurcze Ty już masz dawno wsio wykończone a widzę że Cię tu ciągnię może do kolejnej papierkologi czyżby może drugi dom?? pozdrowionka Madziunia_85_ aaaa jeszcze jedno... Może ktoś podpowie jak zrobić tanią ale w miarę ładną barierkę na balkon Nie chce wydawać kasy na kute, ale nie wiem co innego dobrze wychodzi.. W ogóle to drugi dom chyba bez balkonów bym zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 23.02.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Jak ktoś potrzebuje drzwi tymczasowych np. do zamknięcia SSO, to zapraszam na priv. Drzwi 90 prawe, białe gładkie i ościeżnica stalowa. Do wkładki patentowej. Stan b.dobry, za połowę ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 24.02.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Mam pytanie ile płacicie za wywóz szamba w Halinowie (i okolicach) - beczka 9,5-10m3 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 24.02.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 10 m3 - 200 złwcześniej brałem usługę od Lekaro: 6,5 m3 - 145 zł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 24.02.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 10 m3 - 200 zł wcześniej brałem usługę od Lekaro: 6,5 m3 - 145 zł pozdrawiam No ja właśnie płacę 200 pln... i niestety chyba w naszej okolicy wywóz szamba jest najdroższy... przykładowo w Wawrze płaci się około 150 pln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 24.02.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 pewnie taka te 200 zł to płacę gościowi, który jeździ do oczyszczalni w Długiej, więc daleko nie maLekaro wozi gdzieś dalej, to i ceny za 1m3 są wyższe nic Panie nie poradzisz na zdzierców pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 24.02.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 pewnie tak a te 200 zł to płacę gościowi, który jeździ do oczyszczalni w Długiej, więc daleko nie ma Lekaro wozi gdzieś dalej, to i ceny za 1m3 są wyższe nic Panie nie poradzisz na zdzierców pozdrawiam Lekaro kasuje 200pln netto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 25.02.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 potwierdzam. Płacimy 200 netto za 9,5 m3 w LEKARO. a ja w dalszym ciągu przyjmę kostkarzy i innych panów.. (post ZbynioR) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 25.02.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Przy okazji szamba: nie sorbie Wam z okolicy przy takich warunkach nasycenia podłoża wodą? U mnie kiszka... Podnosiłem kominek do kostki i chyba niestety nie był to dobry pomysł... Odwadniam teren... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 26.02.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Przy okazji szamba: nie sorbie Wam z okolicy przy takich warunkach nasycenia podłoża wodą? U mnie kiszka... Podnosiłem kominek do kostki i chyba niestety nie był to dobry pomysł... Odwadniam teren... pozdrawiam Ale co konkretnie się u Ciebie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 26.02.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 woda włazi do szamba wczoraj szambiarz wybrał mi do dna, a potem słyszałem jak woda sobie elegancko ciurka zaglądam do środka, a tam kapie z połączenia pokrywy szamba z kominkiem na połączeniu pokrywy ze zbiornikiem też pewnie siura, że aż niemiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 27.02.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 woda włazi do szamba wczoraj szambiarz wybrał mi do dna, a potem słyszałem jak woda sobie elegancko ciurka zaglądam do środka, a tam kapie z połączenia pokrywy szamba z kominkiem na połączeniu pokrywy ze zbiornikiem też pewnie siura, że aż niemiło... Ja u siebie czegoś takiego póki co nie zauważyłem, a z częstotliwości wywozu szamba też nic niepokojącego nie wynika. U mnie łączenia robili na piankę montażową i cement... mam nadzieje ze jest to w miare dobrze zrobione. Co do osuszania działki... to żeby to miało sens ...musieli by najpierw osuszyć całą okolicę Wkurza mnie ta cała zabawa z melioracją, ja u siebie musiałem za nie mały pieniądz przenosić sączek bo szedł przez samiuśki środek działki... i co z tego jak w całej okolicy sączki poprzerywane, a rowy melioracyjne pozarastane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.02.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Witam, poszukujemy namiarów na dobre szambo - oczywiście w miarę niedrogie, szczelne itp Będę wdzięczna za wszelkie namiary No właśnie ja też się zaczynam rozglądać.. KTOŚ MOŻE POLECIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 28.02.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 nie ma niedrogich i szczelnych szambteraz bym kupił plastikowei to Wam doradzam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.02.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 nie ma niedrogich i szczelnych szamb teraz bym kupił plastikowe i to Wam doradzam i pozdrawiam[/zquote] ooo dzięki Lolek!!!! Właśńie dostałam wycenęna 9m3 plastik 4300 plus vat i montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diosss 28.02.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Miał ktoś z Was przyjemność współpracować w zakresie tynków/elewacji z ekipą na czele, której stoi pan Marcin Mielcarz? Ekipa wywodzi się z okolic Halinowa jednak mało o nich słuchać/widać w internecie. Za wszelkie rady na pub/priv z góry dzięki. Pozdrawiam,diosss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 28.02.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam MonikaC możesz dać namiary na to plastikowe szambo.A jeszcze czy może ktoś wie czy z tymi plastikowymi nie ma jakiś problemów np. czy nie pękają albo czy można na nie najeżdżać samochodem itp.Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam MonikaC możesz dać namiary na to plastikowe szambo. A jeszcze czy może ktoś wie czy z tymi plastikowymi nie ma jakiś problemów np. czy nie pękają albo czy można na nie najeżdżać samochodem itp. Z góry dziękuję i pozdrawiam Zuzka jasne http://www.bud-wit.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts