Malutka_ 08.06.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 całe szczęście nie mam się czego obawiać, tylko zastanawiam się po co taka wycieczka, trochę mi to opóźnia prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 09.06.2010 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Potrzebuję 1 tonę ładnego żwiru, nie wiecie gdzie można kupić w okolicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcc 14.06.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam, dolaczam sie do prosby. Poszukuje zaufanej brygady do zrobienia wylewki mixokretem w okolicach Halinowa. Moze znacie? Pozdrawiam,MCC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbychu123 14.06.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Dołączam się do tego W wielkim niepoważaniu mają klienta , handlują szajsem pozaklasowym pod nalepką jakości pierwszej w szczególności ceramiką ZCB OWCZARY to w rękach się rozpada i do niczego się nie nadaje. Gdy inwestor zadzwonił z reklamacją na towar to poprosili aby przyjechał a tam już czekała napisana w jego imieniu reklamacja do producenta a oni nadal uparli się na dostawę na teren budowy i każą przebierać towar w tym badziewiu nie ma co przebierać. Któregoś dnia nie zdążyłem odebrać fona a te gostki nie odłożyli słuchawki i na poczcie usłyszałem coś takiego cytat: " ten hu.... nie odbiera i nie wiadomo czy wieść czy nie wieść " chodziło o dostawę materiału - to poszanowanie klienta. Co do materiałów jakie oferuję ten skład i ZCB OWCZARY to pod tym adresem http://picasaweb.google.pl/msbud1/Termoton możecie sobie obejrzeć ten syf. Omijajcie z daleka Witam, Ja również zakupiłem u ŚLEDZIEWSKICH w Nowym Koniku pustaki 25 P+W ZCB OWCZARY w ilości 48 palet i mam o tej cegle bardzo dobrą opinię, a jeden z moich murarzy sam kupił 36 palet tej samej cegły na swój budynek. Ja już swój budynek kończę w stanie surowym i nie miałem żadnych problemów z tym składem ani z dostawami wręcz polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.06.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam, Ja również zakupiłem u ŚLEDZIEWSKICH w Nowym Koniku pustaki 25 P+W ZCB OWCZARY w ilości 48 palet i mam o tej cegle bardzo dobrą opinię, a jeden z moich murarzy sam kupił 36 palet tej samej cegły na swój budynek. Ja już swój budynek kończę w stanie surowym i nie miałem żadnych problemów z tym składem ani z dostawami wręcz polecam. czyżby Zbychu pracował dla Śledziewskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 14.06.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 czyżby Zbychu pracował dla Śledziewskich? no to wygląda skoro z pierwszym postem tu przyleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbychu123 15.06.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Niepracuję u żadnych Śledziewskich poprostu pierwszy raz wszedłem na to forum i wyczytałem o pustakach które też kupiłem i to w tej samej Firmie dlatego zainteresował mnie ten temat. Forum jest po to aby każdy mógł się na nim wypowiedzieć. Ja uważam że opinie osób które napisały o tej cegle i tym składzie są nieco krzywdzące ponieważ sam, jak już pisałem, zakupiłem ten towar i nie było z nim takich problemów. Może poprostu trafiła się jakaś wadliwa partia co nie znaczy że wszystek towar jest do kitu. Najważniejsze że Firma jak wyczytałem u myszy223 nie uchyla się od reklamacji i chcę to naprawić. Ja bym się cieszył jak by ktoś mnie wyręczył i napisał nawet za mnie reklamację nie unikając mnie i nie obumywając od tego rąk. Pozatym skoro towar jest tak połamany że niema z czego przebierać to po co go było wogóle przyjmować na budowę? Zadałem sobie nawet trochę trudu i wszedłem na link który mysza223 umieszcza pod swoimi postami który ma nazwę OBECNIE BUDOWANE i tam ta cegła już tak źle nie wygląda jak na zdjęciach które umieścił w swoim innym linku. Tu wklejam ten link: http://picasaweb.google.pl/msbud1/HalinowHipolitow# Gannia od czegoś trzeba zacząć pisanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monnnique 15.06.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Mam do odsprzedania materiał na prowizoryczne ogrodzenie działki. Jest to około 3om nowej siatki ocynkowanej a także brama dwuskrzydłowa drewniana z siatką, kompletem zawiasów oraz zasuwą. Wszystko w stanie naprawdę bardzo dobrym. Polecam tel.512507205p.s odsprzedam także gotowe elementy do oszalowania 32m podmurówki do ogrodzenia, tj:. Płyta osb pocięta na szerokość 40 cm oraz śruby z nakrętkami do ich łączenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
takitom 16.06.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Sprzedam stemple o długości 2,92 - 3 m, 550 sztuk w Wesołej. Tel.503 998 236. Poszukuję sprawdzonego hydraulika oraz alarmowca. Będę wdzięczny za namiary. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 17.06.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 czyżby Zbychu pracował dla Śledziewskich? Ja też nie mam dobrych wspomnień ze współpracy z tą hurtownią i też mam wrażenie, że zbychu pracuje dla nich, po tym jak szczegółowo opisuje co u nich kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 18.06.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Poszukuję sprawdzonego hydraulika oraz alarmowca. Będę wdzięczny za namiary. pozdr alarmy - Ernest 508-142-357 - robił u mnie, jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 20.06.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam.Sprzedam około 480 szt. cegły pełnej - pozostałość po budowie. Towar suchy i dobrej jakości. Cena ostateczna 50 gr./szt. Odbiór własny z Halinowa po kontakcie telefonicznym 607305505.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr2k 21.06.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witajcie, Możecie polecić jakiegoś sensownego kierownika budowy (dom jednorodzinny, konstrukcja drewniana szkieletowa)? Proszę o info na priv. Dziękuję. Pozdrawiam,mr2k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 22.06.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Wiecie, gdzie można kupić ziemię torfową za rozsądną cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_mihu_ 24.06.2010 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Proszę o kolejną pomoc potrzebuję namiary na dobrego i niedrogiego mistrza od badania gruntu. Potrzebne do POS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dostawca 24.06.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Wiecie, gdzie można kupić ziemię torfową za rozsądną cenę? zobacz przy stacji PKP Cisie, Maja tam i ziemie i kore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 24.06.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Proszę o kolejną pomoc potrzebuję namiary na dobrego i niedrogiego mistrza od badania gruntu. Potrzebne do POS. kontakt wysyłam na prv ale znając ogólną budowę geologiczną okolic Halinowa to na oko można stwierdzić że może być problem z tym pos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dostawca 27.06.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 sprzedam 5 palet oryginalnie zafoliowanego porothermu 25 pioro - wpust. Odbiór w Debe Wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 28.06.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Sprzedam pozostałe po budowie:- stemple. Jest ich ok 120-130. Długość ok 3 metrów. Cena 3 zł/szt.- po kilkanaście pustaków wentylacyjnych Leier pojedynczych i podwójnych;- kilka porządnych blatów;- ok 150 m. łaty 4x5- ok 100 szt. cegły pełnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 29.06.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Mogę polecić ekipę od SSO. U mnie niedawno skończyli. Małe wpadki mieli, ale ogólny wynik jest całkiem niezły. Więcej informacji prześlę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts