tomkas 29.06.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Sprzedam ; Barak (- stalowy wojskowy ) - spokojnie mogą spać conajmniej 4 osoby idealny na budowę ( 1200,00 PLN ) Garaż blaszany ( prawie nowy ma 7 tygodni ) 4m x 5m ( 1300,00 PLN ) Pletę POROTHERM WINERBERGER 25 P+W ( 60 szt za 200 ,00 PLN ) HIPOLITÓW Tel. 602-117-684 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 02.07.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Witam. Sprzedam około 250 szt stempli sosnowych o długości 291cm. Cena za sztukę 3zł. Odbiór własny w Halinowie.Kontakt 603 380 163 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 04.07.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witam. Pilnie poszukuje:- elektryka, który wykona okablowanie nowego domu- ekipy do wykonania tynków cementowo- wapiennychProszę Was o pomoc w przedmiotowym temacie. Dom znajduje się w Halinowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 04.07.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Koledzy i Koleżanki, bardzo chętnie sprzedam deseczki na łaty albo kontrłaty. Zapewne na jeden dach by się ich uzbierało. Cena atrakcyjna. Strasznie mi przeszkadzają w uprzątnięciu podwórka, a szkoda by ich było ciąć na opał... Mam też do sprzedania - również przeszkadzającą - bramę na czas budowy. Metalowa, pomalowana, połówki po 2.5 m, solidne dwa słupki. Cena do uzgodnienia. Zainteresowanych zapraszam do oglądania desek i bramy na w Dębe Wielkie. pozdro,mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 04.07.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witam. Pilnie poszukuje: - elektryka, który wykona okablowanie nowego domu Proszę Was o pomoc w przedmiotowym temacie. Dom znajduje się w Halinowie. Witam. Moge podeslac namiary na dobrego elektryka. Ja zajmuje sie poddaszami i juz na dwoch budowach sie spotkalismy. Jak nie wiedzielismy ktore kable gdzie wypuscic zawsze sluzyl pomoca. Bezproblemowy i zawsze pod telefonem. Jakby cos prosze pisac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 04.07.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 czy ja też mogę prosić o namiar na elektryka? Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monnnique 05.07.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Polecam elektryków którzy u mnie , U mojej sąsiadki i znajomego rozprowadzali cały system elektryczny, łącznie z tv, internetem a także alarmem. Ekipa szybka konkretna i rozsądna cenowo. Szczerze polecam.Sami doradzą, pomogą, i zaproponują naprawdę fajne i nowoczesne rozwiązaniaKONRAD elektryk TEL.502386720PIOTR elektryk 605589239eProszę powołać się na Monikę z Cisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mb1101 05.07.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witam Wszystkich "Sąsiadów" napiszcie proszę z Własnego doświadczenie ile może mnie kosztować dom 290 m2 (działkę już mam pod tzw. "klucz" Jestem w trakcie projektu i kaaalkuluuuuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natiii 05.07.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 hej czy -piasek aktualny? pisałam na priv ale skrzynka pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natiii 05.07.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Sąsiedzi wiem, że Zajączek już był a do Gwiazdki jeszcze droga daleka ale z okazji dowolnej: moze być 1 maja, albo 3 maja, 26 maja albo 1 czerwca albo coś postanowiłam robić prezenty w postaci: DAJE DARMO, za dobre słowo, byle ktoś sobie owe cuda zabrał. Oddaję: piasek, moze byc użyty do zasypania dołu po fundamencie, albo zrobienia gigantycznej piaskownicy oj ze dwie wywrotki będą drewno iglaste na opał jak dla mnie to palenia na 2 miesiące, pod warunkiem, ze codziennie oraz jakieś za gotówkę nie wielką silikaty 24 cm i bloczki fundamentowe To jak by ktoś chciał zabrać to proszę o liścik seredeczności Tosieńka CZy aktulane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visMajor 06.07.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam Wszystkich "Sąsiadów" napiszcie proszę z Własnego doświadczenie ile może mnie kosztować dom 290 m2 (działkę już mam pod tzw. "klucz" Jestem w trakcie projektu i kaaalkuluuuuje szacuję że ten metraż wyniesie 0,5mln zł (systemem gospodarczym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 07.07.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ja podbiję do 0,7mln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 07.07.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Pomyślałęm, że podzielę się moim doświadczeniem z ziemią kupowaną na składzie Trakt brzeski - Józefin. Ziemia jest słabej jakości. Jak ją rozwoziłem na działce to wybrałęm mnóstwo kamieni. Przywozi tyle ile wchodzi na tatrę a bieże jak za 20 ton i to słono. Nie sprawdziłbym tego gdybym nie zamówił ziemi od innego dostawcy. Wkurzyłem się ostro i dlatego piszę na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam, Mam do sprzedania deski szalunkowe i ok. 200 stempli długość 3 m po 3 zł/szt. do oddania za darmo mam też ścinki desek szalunkowych, bo mi zawalają działkę i chcę się ich pozbyć. Wszystko do odebrania w Hipolitowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 08.07.2010 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Witam czy jest ktoś chętny do podzielenia się namiarami na sprawdzoną i przystępną cenowo ekipe/firme - od układania kostki brukowej - kogoś od ziemi (nawiezienie, wyrównanie terenu) Z Góry Dziękuje za Info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makup 09.07.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 hej mam blaszak 3x5 w Sulejówku, skończyliśmy właśnie budowę więc oddam w dobre ręcea do kostki polecam: Firma Marek Jaczewski 601162884 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena08 09.07.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 witam, MAKUP jaka jest cena blaszaka?? my dopiero jestesmy na początku drogi do naszego gniazdka...duuuuzo pracy przed nami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka Szutko 09.07.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Witam wszystkich. Odkupię kojec dla psa. Proszę o info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 10.07.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 kompletna skrzynke elektryczna Do skrzynki jest takze slup drewniany. W komplecie znajduje sie wszystko co potrzebne, napinacze, warkocz mocowania zaciski, izolacja na slupieCo do ceny sie dogadamy 693-074-849 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 11.07.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Witam. Szanowni Sąsiedzi może, ktoś z Was korzystał z usług elektryka Pana Krzysztofa Wasilewskiego. Proszę o informację nt współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts