Ola i Michał 11.07.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Witam proszę podzielcie się namiarami jeśli takowe posiadacie na kogoś kto robi balustrady i barierki na balkony z czarnej stalisprawa dosyć pilna, ale przydałby się namiar na kogoś kto ze względu na to, że zalezy mi na czasie nie zedrze z nas koszmarnych pieniędzy ;-P pozdrawiamOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radams 12.07.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Witam proszę podzielcie się namiarami jeśli takowe posiadacie na kogoś kto robi balustrady i barierki na balkony z czarnej stali sprawa dosyć pilna, ale przydałby się namiar na kogoś kto ze względu na to, że zalezy mi na czasie nie zedrze z nas koszmarnych pieniędzy ;-P pozdrawiam Ola Tu masz numer do chłopaków z Nieporętu, ale bez problemu Ci zrobią i zamontują. Robota porządna i niedroga. Powołaj się na Rafała z Kazimierowa, robili dla mnie balustrady, bramę i furtkę. tel 696983786 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makup 12.07.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 50% wartości początkowej, tel. 502277588 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 15.07.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 dla wszystkich budujacych lub mieszkających w Okuniewiehttp://www.halinow.pl/135-40dabc6dc2597-13302.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 15.07.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 ups nie tylko w Okuniewie ale i dotyczy całej gminy Halinów. Myślę, że warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 15.07.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 MAM do sprzedania folie wiatroizolacje DELTA VENT N 1,5 x 50 m 120n g/m2 4 rolki 300 m2 odsprzedam za 190 zl za rolke - odbior w Okuniewie tel. 502361976 Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 17.07.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 kiedys polecałam dobrego operatora koparki...juz go nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mb1101 18.07.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Mam pytanie: czy ktoś - okolice Cisia - ma przydomową oczyszczalnię ścieków ???? Jaki był koszt???Dokumentacja???Jaką firmę możecie polecić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toper 18.07.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Mam pytanie: czy ktoś - okolice Cisia - ma przydomową oczyszczalnię ścieków ???? Jaki był koszt??? Dokumentacja??? Jaką firmę możecie polecić??? Przyłączam się do pytania. Zaczynam budowę w przyszłym roku i też chcę oczyszczalnię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 19.07.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam, mam na zbyciu trochę pozostałości po budowie:Do oddania za free: brama dwuskrzydłowa z desek i siatki z zawiasami oraz dwoma słupkami zrobionymi ze stempli + furtka wykonana w tej samej technologii z zawiasami na stemplu. Do tego jakieś resztki siatki zielonej.Za symboliczne 50 zl: wielka paleta bloczków i cegieł silikatowych. Bloczki są różne ale w większości 25 x 25 wys. 25 cm. Są też 25 x 12. NIe wiem ile tego jest ale sporo. Warunek: trzeba odebrać całą paletę.Odbiór w Halinowie koło stawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 19.07.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Pomyślałęm, że podzielę się moim doświadczeniem z ziemią kupowaną na składzie Trakt brzeski - Józefin. Ziemia jest słabej jakości. Jak ją rozwoziłem na działce to wybrałęm mnóstwo kamieni. Przywozi tyle ile wchodzi na tatrę a bieże jak za 20 ton i to słono. Nie sprawdziłbym tego gdybym nie zamówił ziemi od innego dostawcy. Wkurzyłem się ostro i dlatego piszę na forum. Pozdrawiam Jeżeli mówisz o tym składzie przy skręcie z trasy warszawskiej na Józefin to ja brałem ostatnio 10 wywrotek i rzeczywiście jest sporo kamieni. Ale ja kupowałem ziemię na podniesienie terenu a Ty chyba szukałeś ziemi torfowej. Co do ładowności to nie mogę narzekać - płaciłem za czteroosiówkę i zawsze podjeżdżała wyładowana po górny rant burty. I do tego miałem to auto w cenie trzyosiówki u konkurencji. Nawet sąsiad z ulicy, co to ma do mnie 500 metrów wozić stwierdził, ze mu się nie kalkuluje w tej cenie. Wiem, że oni oferują też czarnoziem ale być może to jest to co Ty kupiłeś tak więc dzięki za sygnał. Jeżeli masz innego dobrego dostawcę to proszę podziel się informacją. Ogólnie z tanią ziemią na podniesienie terenu jest krucho - jedyne co jest szybko osiągalne to glina. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena08 19.07.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 witamBONZO jestem zainteresowana brama i furtką na prowizoryczne ogrodzenie,mozesz podac tel.kontaktowy?dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.07.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Jeżeli mówisz o tym składzie przy skręcie z trasy warszawskiej na Józefin to ja brałem ostatnio 10 wywrotek i rzeczywiście jest sporo kamieni. Ale ja kupowałem ziemię na podniesienie terenu a Ty chyba szukałeś ziemi torfowej. Co do ładowności to nie mogę narzekać - płaciłem za czteroosiówkę i zawsze podjeżdżała wyładowana po górny rant burty. I do tego miałem to auto w cenie trzyosiówki u konkurencji. Nawet sąsiad z ulicy, co to ma do mnie 500 metrów wozić stwierdził, ze mu się nie kalkuluje w tej cenie. Wiem, że oni oferują też czarnoziem ale być może to jest to co Ty kupiłeś tak więc dzięki za sygnał. Jeżeli masz innego dobrego dostawcę to proszę podziel się informacją. Ogólnie z tanią ziemią na podniesienie terenu jest krucho - jedyne co jest szybko osiągalne to glina. Pozdrawiam ja też od nich brałam ziemie. pierwsze wywrotki byly ok, potem zaczely pojawiac sie kamienie. ja je wykorzystam do ogrodzenia, ale komus moze to nie pasowac. Generalnie na jakosc ziemii nie narzekalam. Bonzo napisz na PW ile placiles za 4osoiowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 20.07.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witam, Mam do sprzedania 125 sztuk cegły pełnej SILESJA (kolor brązowy) Terca Wienerberger. Cegła idealna na komin. Szukam też namiaru na fachowców od wyrównania ogrodu. Odbiór w Halinowie Pozdrawiam,Grzegorz Tomaszewski608-787-310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena08 20.07.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 witam,Może polecicie mi sprawdzonego,niedrogiego architekta , który zaprojektuje mój domek? prosze o kontaktydzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_mihu_ 20.07.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witam Szanowni grupowicze bez Waszej pomocy nie szło by mi tak przyzwoicie to budowanie. proszę o namiary na dobrych tynkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmarosze 21.07.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam, Mam do sprzedania około 180 stempli budowlanych długości 2,75m. Cena 3pln/szt. Odbiór w Hipolitowie. Pozdrawiam,Karoltel. 502-722-520 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek33 22.07.2010 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam Koleżanki i Kolegów, Mam do odsprzedania baraczek dla ekipy budowlanej. Nie grzeszy może wygodami i urodą ale posiada instalację elektryczną.Baraczek czeka na nowego właściciela w Hipolitowie.Cena - ok 1800 PLN Pozdrawiam Arek 602 177 603 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 23.07.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Bonzo, Przy 10 wywrotkach to pewnie dostałeś duży upust. Ja płaciłem u nich za 3 osiowy samochód ziemi 500 zl. Masz racje ja szukałem ziemi już pod trawę. Myślałem, że ta ziemia, którą na tym składzie widać będzie ok. Ale trawa rośnie na niej słabiutko. Na trawnik z przodu i boku domu kupiłem tę drugą ziemię torfowo-kompostową w cenie 500 zl za tatrę. Czyli tyle samo a ziemia dużo lepsza. Trawa na niej posiana tydzien później rośnie lepiej niż na tamtej ziemi. Tel do składu 507 952 233. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JasiuB 23.07.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Witam, kupię stemple o dł. 3m - 250 sztuk. Tel. 607 507 463 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts