Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam ja płacę 27 zł/ m2, ocieplenie + tynk akryl. Robi bardzo, bardzo młody człowiek ale też bardzo, bardzo jesteśmy zadowoleni z jego pracy. Jest bardzo dokładny, bardzo się stara.

Jeśli jest ktoś zainteresowany, podam do niego telefon, a jego pracę można obejrzeć u mnie. Obecnie kończy u mnie może jeszcze dwa dni- zależy od pogody.

Proszę podrzućcie koleżanki i koledzy ile płacicie za metr zewnętrznego ocieplenia. Przymierzam się do ocieplenia budynku z zewnątrz i nie koniecznie chciałbym przepłacić ))))))

Witam,

mam do sprzedania:

- około 240 stempli (z czego trochę nieużywanych) 3m (parę zostało skróconych o parę cm) w cenie 4zł szt. skrócone po 3,5zł. Stemple kupowałem nowe po koniec lipca ze Starej Lepianki - użyte raz.

- około 110 bloczków Teriva 4.01 trzykomorowych keremzytobetonowych kupionych u Korzeniaka (http://www.betoniarstwo.com.pl) w cenie po 2.9zł szt.

Odbiór osobisty w Majdanie.

W razie pytań 607 507 463.

Pozdrawiam

Jasiu

Dzięki :)

Napiszesz mi proszę na pw jak to cenowo wygląda? Tzn jak to wychodzi w momencie, kiedy wody nie znajdzie?

Umówiłam się juz z firmą Ekon, ale jak stwierdził, że za pusty odwiert bierze tyle samo co za normalne wiercenie studni to mnie lekko wcięło.. jak próbowaliśmy coś wynegocjować to nas zbluzgał :jawdrop:

Ale wyczytałam juz na forum Halinowa, że to taka osoba..