Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tessa
Cytat Napisał tosinek

Lolec 70, Tessa, Markiz, jesteście boscy ale proszę o brakujące namiary. Powiedźcie mi proszę, czy na 3 lata to kupować 10 m3 czy, mniejsze? Poradźcie proszę, kanalizę na 100 % mam mieć w 2011

Moim zdaniem to mniej niż 9-10 m3 nie ma co brać. Teraz mam 9 m i oprózniam co 4-5 tygodni (rodzina co prawda 3-osobowa, ale korzystającą z wody obficie!!!). Będę w nowym domu zakładac szambo10 m, chociaż też będę (chyba) miec kanalizację w 2011. Gość od szamba mówił, ze krótko używane szambo można odsprzedać, ale tylko takie dwukomorowe, bo ponoć jednokomorowego nie da się bezproblemowo wyjąć.

a gdzie ma być ta kanalizacja w 2011?

tessa
Cytat Napisał tosinek

Lolec 70, Tessa, Markiz, jesteście boscy ale proszę o brakujące namiary. Powiedźcie mi proszę, czy na 3 lata to kupować 10 m3 czy, mniejsze? Poradźcie proszę, kanalizę na 100 % mam mieć w 2011

Moim zdaniem to mniej niż 9-10 m3 nie ma co brać. Teraz mam 9 m i oprózniam co 4-5 tygodni (rodzina co prawda 3-osobowa, ale korzystającą z wody obficie!!!). Będę w nowym domu zakładac szambo10 m, chociaż też będę (chyba) miec kanalizację w 2011. Gość od szamba mówił, ze krótko używane szambo można odsprzedać, ale tylko takie dwukomorowe, bo ponoć jednokomorowego nie da się bezproblemowo wyjąć.

a gdzie ma być ta kanalizacja w 2011?

Drodzy Sąsiedzi,

Dziś w nocy zostaly mi skradzione mimo zabezpieczeń dwie bramy z furtkami:

http://img827.imageshack.us/img827/142/wrzesie20100072.jpg

nie mam nadziei, że nawet przy super szybkiej interwencji policji zostaną znalezione, ale jakby Wam się rzuciło w oczy to proszę o kontakt, prawdopodobnie ten złodziej będzie chciał je sprzedać.. :mad::mad:

UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON

UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON

Polecam wątek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?31573-CZARNA-LISTA-WYK.-w-Mazowieckim/page4&highlight=czarna+lista+mazowieckie

a w nim lekturę o niejakim Stanisławie Zbigniewie Pieńkowskim - 3 lata temu Puznówka gmina Pilawa. A tam kilka osób opisujących współpracę z w/w Panem. Może zmieniać adres.

Witam,

Chętnie odkupię niewykorzystany na budowie pustak silikatowy 24 cm grubości.

Mam do postawienia ściankę około 15 m2. Odbiór własny, proszę o info na priv.

Essa.

Sorry, że nie na priv ale obsługa forum po zmianach przekracza moje możliwości..Kiedyś było prościej.

Jeżeli to aktualne to ja Ci mogę oddać silikaty ze free ale mają 25 cm grubości. Warunek. Trzeba zabrać całą paletę a na niej są pomieszane różne silikaty również cegła silikatowa (może się przyda jako ostatnia warstwa na górze w ściance?). Tych 25 cm jest najwięcej.

Odbiór w Halinowie na Północnej.

Pozdrawiam