kuzyn 27.09.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Drodzy forumowicze czy orientujecie się jakie są ceny, w naszych okolicach, za wykonanie 1m2 podbitki dachowej? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2luki 27.09.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 jakie są ceny, w naszych okolicach, za wykonanie 1m2 podbitki dachowej Placilismy ca 20zl/mb (podbitka Bryza), ekipa robila 2 dni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 27.09.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Placilismy ca 20zl/mb (podbitka Bryza), ekipa robila 2 dni. Pozdrawiam. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 27.09.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Chcę się jeszcze zorientować w cenach tynków akrylowych zewnętrznych w naszych okolicach. Napiszcie ile płaciliście albo słyszeliście ile ktoś zapłacił w naszych okolicach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek_wesola 29.09.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 WITAM,MAM DO ODSPRZEDANIA STEMPLE OK. 100SZT.BYŁY SKRÓCONE Z 3m NA 2,30mUŻYTE 2 RAZYODBIÓR STARA MIŁOSNAcena 2,5 zł/szt660 51 33 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 29.09.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam, Chętnie odkupię niewykorzystany na budowie pustak silikatowy 24 cm grubości.Mam do postawienia ściankę około 15 m2. Odbiór własny, proszę o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.09.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 znacie kogos kto dobrze kładzie panele podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobmir 02.10.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 tessa Cytat Napisał tosinek Lolec 70, Tessa, Markiz, jesteście boscy ale proszę o brakujące namiary. Powiedźcie mi proszę, czy na 3 lata to kupować 10 m3 czy, mniejsze? Poradźcie proszę, kanalizę na 100 % mam mieć w 2011 Moim zdaniem to mniej niż 9-10 m3 nie ma co brać. Teraz mam 9 m i oprózniam co 4-5 tygodni (rodzina co prawda 3-osobowa, ale korzystającą z wody obficie!!!). Będę w nowym domu zakładac szambo10 m, chociaż też będę (chyba) miec kanalizację w 2011. Gość od szamba mówił, ze krótko używane szambo można odsprzedać, ale tylko takie dwukomorowe, bo ponoć jednokomorowego nie da się bezproblemowo wyjąć. a gdzie ma być ta kanalizacja w 2011? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobmir 02.10.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 tessa Cytat Napisał tosinek Lolec 70, Tessa, Markiz, jesteście boscy ale proszę o brakujące namiary. Powiedźcie mi proszę, czy na 3 lata to kupować 10 m3 czy, mniejsze? Poradźcie proszę, kanalizę na 100 % mam mieć w 2011 Moim zdaniem to mniej niż 9-10 m3 nie ma co brać. Teraz mam 9 m i oprózniam co 4-5 tygodni (rodzina co prawda 3-osobowa, ale korzystającą z wody obficie!!!). Będę w nowym domu zakładac szambo10 m, chociaż też będę (chyba) miec kanalizację w 2011. Gość od szamba mówił, ze krótko używane szambo można odsprzedać, ale tylko takie dwukomorowe, bo ponoć jednokomorowego nie da się bezproblemowo wyjąć. a gdzie ma być ta kanalizacja w 2011? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobmir 02.10.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Cytat Napisał tosinek Lolec 70, Tessa, Markiz, jesteście boscy ale proszę o brakujące namiary. Powiedźcie mi proszę, czy na 3 lata to kupować 10 m3 czy, mniejsze? Poradźcie proszę, kanalizę na 100 % mam mieć w 2011 a gdzie ma być ta kanalizacja w 2011? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 03.10.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Drodzy Sąsiedzi, Dziś w nocy zostaly mi skradzione mimo zabezpieczeń dwie bramy z furtkami: http://img827.imageshack.us/img827/142/wrzesie20100072.jpg nie mam nadziei, że nawet przy super szybkiej interwencji policji zostaną znalezione, ale jakby Wam się rzuciło w oczy to proszę o kontakt, prawdopodobnie ten złodziej będzie chciał je sprzedać.. :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobmir 03.10.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 dominka A może ktoś reflektuje na barakowóz razem z prowizorką budowlaną, inst, elektryczna rozprowadzona w środku. Cena 1000 zł do uzgodnienia czy barakowóz jeszcze aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaMSul 04.10.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Witam potrzebuje zrobic parapety zewnetrzne - macie jakis namiar gdzie kupic i zeby ktos je przymocowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 04.10.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Szukam ekipy od ocieplenia elewacji. Może u kogoś z Was kończy rzetelna ekipa i miałaby jeszcze czas wykonać jedną elewację przez zimą? U mnie robili w zeszłym roku a w tym właśnie skończyli kolor. Nie wiem czy mają wolne terminy ale są ok. Tel. 606 389 043 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 04.10.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Witam potrzebuje zrobic parapety zewnetrzne - macie jakis namiar gdzie kupic i zeby ktos je przymocowal? U mnie robili całą elewację razem z parapetami. Tel. 606389043 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariuszj 05.10.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam Sprzedam 20 worków kleju do styropianu Klej firmy Proma na bazie białego cementu . cena do uzgodnienia.Odbiór w Hipolitowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 06.10.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 07.10.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON Polecam wątek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?31573-CZARNA-LISTA-WYK.-w-Mazowieckim/page4&highlight=czarna+lista+mazowieckie a w nim lekturę o niejakim Stanisławie Zbigniewie Pieńkowskim - 3 lata temu Puznówka gmina Pilawa. A tam kilka osób opisujących współpracę z w/w Panem. Może zmieniać adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaslod 08.10.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Hejczy ktoś już może oddawał budynek do użytku??Jakie dokumenty potrzebne są w naszym rejonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 11.10.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Witam, Chętnie odkupię niewykorzystany na budowie pustak silikatowy 24 cm grubości. Mam do postawienia ściankę około 15 m2. Odbiór własny, proszę o info na priv. Essa. Sorry, że nie na priv ale obsługa forum po zmianach przekracza moje możliwości..Kiedyś było prościej. Jeżeli to aktualne to ja Ci mogę oddać silikaty ze free ale mają 25 cm grubości. Warunek. Trzeba zabrać całą paletę a na niej są pomieszane różne silikaty również cegła silikatowa (może się przyda jako ostatnia warstwa na górze w ściance?). Tych 25 cm jest najwięcej. Odbiór w Halinowie na Północnej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts