Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to ja chyba mogę 2 polecić

Elektryk - Rafał Adamczyk 502 640 580 Solidnie, czysto, nowe rozwiązania, fajnie się rozmawia wie o co chodzi, ma wszystkie uprawnienia.

Hydraulik - Andrzej Zdunek - 607 580 087 czysto szybko, schludnie.

Projektanta i geodete niestety nie mam do polecenia.

Tynki wylewki moga byc ale bez rewelacji.

No to ja chyba mogę 2 polecić

Elektryk - Rafał Adamczyk 502 640 580 Solidnie, czysto, nowe rozwiązania, fajnie się rozmawia wie o co chodzi, ma wszystkie uprawnienia.

Hydraulik - Andrzej Zdunek - 607 580 087 czysto szybko, schludnie.

Projektanta i geodete niestety nie mam do polecenia.

Tynki wylewki moga byc ale bez rewelacji.

Wielkie dzięki!

A już myślałem, że nasze forum wpadło w marazm:D.

Nadal będę poszukiwał projektanta i geodety:stirthepot:

Wielkie dzięki!

A już myślałem, że nasze forum wpadło w marazm:D.

Nadal będę poszukiwał projektanta i geodety:stirthepot:

Jeśli chodzi o geodetę - zdecydowanie polecam Milewskich http://www.milewscy.net/ - niestety zapodziałem gdzieś nr kom. Być może nie są najtańsi ale b.profesjonalni.

Projektant - Pani Urszula Dąbrowska PRODAB 509-483-204. Dobra cena, zaangażowana, szuka rozwiązań. trzeba tylko wywierać presję czasu ;)

pozdr.,

Jeśli chodzi o geodetę - zdecydowanie polecam Milewskich http://www.milewscy.net/ - niestety zapodziałem gdzieś nr kom. Być może nie są najtańsi ale b.profesjonalni.

Projektant - Pani Urszula Dąbrowska PRODAB 509-483-204. Dobra cena, zaangażowana, szuka rozwiązań. trzeba tylko wywierać presję czasu ;)

pozdr.,

Dzięki stafu!

przywracasz mi wiarę w idee forum:D

Forumowicze i sąsiedzi!

Ponawiam pytanie które pozostało bez odpowiedzi:bash:. Czy ktoś może podać w miarę aktualne i namiary na sprawdzonych i rozsądnych cenowo projektanta, geodetę, elektryka, hydraulika i oczywiście firmę(y) do SSO. Z góry dzięku:yes:

Do budowy SSo polecam Pana Jacka,wybudował mi w Sulejówku domek ,nie mam najmniejszych zastrzeżeń, tel.600 038 475

co do reszty fachowców,to niestety średnio,więc nie polecę,

Pozdrawiam :)

Do budowy SSo polecam Pana Jacka,wybudował mi w Sulejówku domek ,nie mam najmniejszych zastrzeżeń, tel.600 038 475

co do reszty fachowców,to niestety średnio,więc nie polecę,

Pozdrawiam :)

wita, jesli chodzi o geodete to moge polecic pania z Minska (sorki ale nie pamietam jej nazwiska) tel 692 262 594

elektryk z halinowa pan Mirek 501 418 198 fachowiec z branzy co zadkosc, do stanu surowego polecam ekipa pana Pawla z Mińska 603 435 208 - wybodowali dom solidnie, sciany dzialowe proste co zadkosc u innych, podpowiedzieli jak usprawnic projekt, zalatwili materialy w super cenach

Forumowicze i sąsiedzi!

Ponawiam pytanie które pozostało bez odpowiedzi:bash:. Czy ktoś może podać w miarę aktualne i namiary na sprawdzonych i rozsądnych cenowo projektanta, geodetę, elektryka, hydraulika i oczywiście firmę(y) do SSO. Z góry dzięku:yes:

Projektant Pan Jacek Siudziński - 501 625 560

SSO - [email protected]