Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hello po długiej przerwie :)

Wymienię kibelek drewniany w super srebrnym kolorze,

na jakąś butelczynę whisky.

Odbiór osobisty w centrum Halinowa.

Jak nikt nie weźmie, to za miesiąc pójdzie z dymem :)

Szczegóły na PW.

witam,

przreczytaj wiadomość na PW, jestem zainteresowany tym srebrnym przybytkiem:)

Mam do sprzedania wełnę mineralną Rockwolla do ocieplenia poddasza MegaRock 150 grubości 15 cm.

Do odbioru za Wiązowną w ilości 88 m2 w cenie 12, 5zeta /m2. Wełna orginalnie zapakowana nic jej nie jest. Zamówiłem niestety za dużo i chętnie komuś sprzedam. Mam też 100 szt pustaków stropowych żużlo betonowych do stropu terriva. Cena do uzgodnienia. Kontak 600 072 763

Już od 3 lat ostrzegam na tym forum przed bardzo nieuczciwą firmą z podkarpacia. Nazwa: REM-BUD Kazimierz Robert Lasik. Wyjątkowo nieuczciwi, prowadzą budowę w ten sposób aby wykonawcę blokować przed zmianą firmy - ciągle coś zostawiają niedokończone. Dodatkowo robią złośliwości, o których wiedzą tylko oni a inwestor dowie się w trakcie zamieszkania bez możliwości udowodnienia krzywdy. Na budowie nie ma tych samych ludzi - ciągle się zmieniają, czasami nie mają szlifierki więc tydzień lub więcej na nią trzeba czekać a budowa stoi- ciągle komuś ktoś umierał. Nie potrafią stawiać kominów a stawiają, więźba dachowa wbrew technice budowlanej, blacha obcinana bez lini prostej a skośnie, spływ brodzika w innym kierunku niż syfon!!! itp

NIE POLECAM - JEDNOCZMY SIĘ - ONI NAS ... - A MY IM DZIĘKUJEMY - niech poznają, że pracę należy szanować

Mam do sprzedania:

2 paczki wełny mineralnej Rockwool Superrock 7,2m2 gr 50mm. Cena 40 PLN za paczkę.

Brazowa podbitke firmy Orobel. Panele mają 6m dlugosci i 10cm szerokości. Jest 9 paneli pelnych i 8 paneli wentylacyjnych. Oddam za 15PLN/m2, czyli za 150 złociszy.

Może, ktoś sobie dobierze o do swojego zamówienia.

tel. 660796126

Odbior w Jozefinie

Mam do sprzedania dom wolnostojący185m2 w Zabrańcu gm. Poświętne na działce 2600m2. W miejscowości szkoła, kościół, sklepy, autobus. Na parterze znajduje się garaż, kotłownia, wiatrołap, łazienka, pokój, duży salon z okrągłym wykuszem i otwartym kominkiem, duży aneks kuchenny a pod schodami mała piwniczka. Na poddaszu łazienka, pralnio-suszarnia, 3 sypialnie i duży strych. tel. 600 029 087

Czy możecie polecić sprawdzoną firmę do założenia ogrodu?

dzięki

Pan Bartek Gąsecki inż. Architekt krajobrazu. Zrobi projekt i wykona wszelkie prace. U mnie zrobił trawniki plus nawodnienie, posadził rośliny, ułożył kostke i kilka innych drobnych prac. Skarbnica wiedzy i ciekawych pomysłów. Prawdziwy fachowiec, dokładny i niedrogi. Naprawdę polecam. Tel. do niego: 509-483-055.

Witam,

Budujemy dom w Halinowie, jest w stanie surowym otwartym i właśnie zabieramy sie do poszukiwania jednej firmy, która zajmie się wykończeniem go. Znaleźliśmy firmę Archbud z Halinowa-czy ktoś z nimi współpracował? Polecacie? A może polecacie jakieś inne firmy? Będę wdzięczna za informacje.

Pozdrawiam,

Magda

Witam. Poszukuje ekipy do wykonania ogrodzenia (słupki z cegły klinkierowej, przęsła metalowe wypełnione sztachetami, brama automatyczna rozsuwana,

postawienie wiaty smietnikowej + nakrycie) oraz ułożenia kostki brutkowej. Najlepiej jakby była to jedna ekipa może kogoś polecacie. Budowa w Halinowie.

Poszukuję tez stolarza który położy parkiet, zrobi schody (wszystko montaż + materiał) za dobra cenę oraz udzieli gwarancji i bedzie mi sie podobać

Kontakt 603380163

Dziękuję i pozdrawiam

Arek

kochani

Mam do sprzedania parapety zewnętrzne, blaszane, kolor brązowy, w sumie będzie 16 mb. Szerokość parapetów to 22 cm. Parapety są pocięte na różne wymiary, pod moje okna, więc odsprzedam za 17 PLN z mb. Okien miałem sporo więc może ktoś coś sobie wybierze.

Parapety są nowe, nie rozpakowane, w komplecie z plastikowymi koncowkami.

Po kupieniu się rozmyśliłem co do koloru a sprzedawca pociętych nie chciał przyjąć.

tel 660796126

odbiór Józefin.