kasiaimichal 16.03.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Ponawiam pytanie, potrzebuję ludzi do tynków wewnętrznych - mozecie polecić kgoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abarwicki 16.03.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witam, proszę o polecenie jakiegoś dobrego studniarza, zależy mi na czasie Z góry dziękuję Witam, GEO-WIERT Studnie Leszek Izdebski Skórzec - Dąbrówka-Stany 150 , 08-114 Dąbrówka-Stany tel. kom 600-772-149 www. http://www.geo-wiert.eu/ Pozdrawiam, Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przembar 16.03.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witam,potrzebuję namiarów na:- solidną ekipę brukarzy (ok 150m kostki)- murarza do klinkieru Studniarza polecam forumowego email [email protected] wiercił u wielu nikt się nie skarżył, chyba że na terminy bo mają najwięcej zleceń (o czymś to świadczy widocznie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobmir 16.03.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Hello po długiej przerwie Wymienię kibelek drewniany w super srebrnym kolorze, na jakąś butelczynę whisky. Odbiór osobisty w centrum Halinowa. Jak nikt nie weźmie, to za miesiąc pójdzie z dymem Szczegóły na PW. witam, przreczytaj wiadomość na PW, jestem zainteresowany tym srebrnym przybytkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrry 17.03.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Mam do sprzedania wełnę mineralną Rockwolla do ocieplenia poddasza MegaRock 150 grubości 15 cm. Do odbioru za Wiązowną w ilości 88 m2 w cenie 12, 5zeta /m2. Wełna orginalnie zapakowana nic jej nie jest. Zamówiłem niestety za dużo i chętnie komuś sprzedam. Mam też 100 szt pustaków stropowych żużlo betonowych do stropu terriva. Cena do uzgodnienia. Kontak 600 072 763 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zośka1719500575 20.03.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Czy możecie polecić sprawdzoną firmę do założenia ogrodu?dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 20.03.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 witam, przreczytaj wiadomość na PW, jestem zainteresowany tym srebrnym przybytkiem:) Hello Zgłosiłeś się jako pierwszy. Moje namiary masz na PW. Jeśli z jakichś powodów srebrny metallic nie będzie Ci odpowiadał, kibelek pójdzie do kolejnej osoby. Bierz whiskacza i wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 22.03.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Już od 3 lat ostrzegam na tym forum przed bardzo nieuczciwą firmą z podkarpacia. Nazwa: REM-BUD Kazimierz Robert Lasik. Wyjątkowo nieuczciwi, prowadzą budowę w ten sposób aby wykonawcę blokować przed zmianą firmy - ciągle coś zostawiają niedokończone. Dodatkowo robią złośliwości, o których wiedzą tylko oni a inwestor dowie się w trakcie zamieszkania bez możliwości udowodnienia krzywdy. Na budowie nie ma tych samych ludzi - ciągle się zmieniają, czasami nie mają szlifierki więc tydzień lub więcej na nią trzeba czekać a budowa stoi- ciągle komuś ktoś umierał. Nie potrafią stawiać kominów a stawiają, więźba dachowa wbrew technice budowlanej, blacha obcinana bez lini prostej a skośnie, spływ brodzika w innym kierunku niż syfon!!! itp NIE POLECAM - JEDNOCZMY SIĘ - ONI NAS ... - A MY IM DZIĘKUJEMY - niech poznają, że pracę należy szanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 24.03.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Poszukuje ekipy od zabudowy poddaszy płyta GK i ocieplenia. Polecacie kogoś z naszej strony Warszawy? Ja moge polecić tę ekipę 694189472. Czyści bez problemowi. Jedni z najlepszych jaką miałem u siebie na budowie. Pozdrawiam Kuzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 24.03.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Mam do sprzedania: 2 paczki wełny mineralnej Rockwool Superrock 7,2m2 gr 50mm. Cena 40 PLN za paczkę. Brazowa podbitke firmy Orobel. Panele mają 6m dlugosci i 10cm szerokości. Jest 9 paneli pelnych i 8 paneli wentylacyjnych. Oddam za 15PLN/m2, czyli za 150 złociszy.Może, ktoś sobie dobierze o do swojego zamówienia. tel. 660796126Odbior w Jozefinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpaw12 29.03.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Mam do sprzedania dom wolnostojący185m2 w Zabrańcu gm. Poświętne na działce 2600m2. W miejscowości szkoła, kościół, sklepy, autobus. Na parterze znajduje się garaż, kotłownia, wiatrołap, łazienka, pokój, duży salon z okrągłym wykuszem i otwartym kominkiem, duży aneks kuchenny a pod schodami mała piwniczka. Na poddaszu łazienka, pralnio-suszarnia, 3 sypialnie i duży strych. tel. 600 029 087 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 30.03.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ponawiam pytanie, potrzebuję ludzi do tynków wewnętrznych - mozecie polecić kgoś? zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą i obejrzenia prac na budowie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MR-BIG 31.03.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Czy możecie polecić sprawdzoną firmę do założenia ogrodu? dzięki Pan Bartek Gąsecki inż. Architekt krajobrazu. Zrobi projekt i wykona wszelkie prace. U mnie zrobił trawniki plus nawodnienie, posadził rośliny, ułożył kostke i kilka innych drobnych prac. Skarbnica wiedzy i ciekawych pomysłów. Prawdziwy fachowiec, dokładny i niedrogi. Naprawdę polecam. Tel. do niego: 509-483-055. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunshine82 02.04.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Witam,Budujemy dom w Halinowie, jest w stanie surowym otwartym i właśnie zabieramy sie do poszukiwania jednej firmy, która zajmie się wykończeniem go. Znaleźliśmy firmę Archbud z Halinowa-czy ktoś z nimi współpracował? Polecacie? A może polecacie jakieś inne firmy? Będę wdzięczna za informacje.Pozdrawiam,Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 04.04.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam. Poszukuje ekipy do wykonania ogrodzenia (słupki z cegły klinkierowej, przęsła metalowe wypełnione sztachetami, brama automatyczna rozsuwana, postawienie wiaty smietnikowej + nakrycie) oraz ułożenia kostki brutkowej. Najlepiej jakby była to jedna ekipa może kogoś polecacie. Budowa w Halinowie. Poszukuję tez stolarza który położy parkiet, zrobi schody (wszystko montaż + materiał) za dobra cenę oraz udzieli gwarancji i bedzie mi sie podobać Kontakt 603380163 Dziękuję i pozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 04.04.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam.Posiadam do sprzedania cegłę pełną czerwoną, sztuk około 480; cena: 50 groszy za sztukę (taniej raczej w tej ilości nie znajdziecie).Cegła jest sucha i w dobrym stanie.Kontakt 607305505, do natychmiastowego odbioru w Halinowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 05.04.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 kochani Mam do sprzedania parapety zewnętrzne, blaszane, kolor brązowy, w sumie będzie 16 mb. Szerokość parapetów to 22 cm. Parapety są pocięte na różne wymiary, pod moje okna, więc odsprzedam za 17 PLN z mb. Okien miałem sporo więc może ktoś coś sobie wybierze.Parapety są nowe, nie rozpakowane, w komplecie z plastikowymi koncowkami.Po kupieniu się rozmyśliłem co do koloru a sprzedawca pociętych nie chciał przyjąć. tel 660796126odbiór Józefin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaimichal 06.04.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą i obejrzenia prac na budowie pozdrawiam Dziękuję bardzo, ale juzzmależliżmy ekipę, która prawie nam kończy te prace. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 06.04.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam.Poszukuję około 15-16m2 używanej, taniej i mocno nie zniszczonej kostki betonowej - jeden asortyment, kolor bez różnicy, grubość - najchętniej 6 cm.Chcesz sprzedać albo coś wiesz o takowej dzwoń: 607305505Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suomi 06.04.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Hej, Czy ma ktoś na zbyciu blaszak / garaż / szopę do przechowywania podstawowych rzeczy na budowie ? Szukam również pojemnika 1000L (1m3) na wodę oraz świdra (wiertnicy) do wiercenia dziur (pod słupki ogrodzeniowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts