wkwb 27.06.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Pilnie poszukuje sprawdzonej i niedrogiej ekipy do kompleksowego wykonania dachu - dachówka ceramiczna. Będę wdzięczny za wszelkie namiary. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Oczywiście polecam ekipę p. Sławka - 509 904 130 - u mnie robili, pierwsza klasa. No ale pewnie nie mają terminów. A teraz małe co nieco ode mnie - mam do sprzedania blaszak, dobre ustrojstwo żeby rzeczy na budowie pochować i uchronić przed deszczem tudzież "pożyczeniem". Kupiony nowy w tamtym roku, wymiary chyba 3x5m (jutro rano będę na budowie to sprawdzę dokładnie), blacha trapezowa ocynk, w stanie bdb, zamek plus kłódka, wygląda z grubsza tak: http://i44.tinypic.com/2ebeujn.jpg Do wzięcia w Wielgolesie Brzezińskim, za pół ceny nówki, jak nie lepiej - 500 zł, pod warunkiem samodzielnego odebrania z placu ode mnie (jak sądzę można go rozkręcić i skręcić z powrotem na miejscu docelowym). Odbiór blaszaka najwcześniej 5 lipca - musimy poczekać jeszcze parę dni żeby nam związała lepiej podłoga w garażu "właściwym", gdzie przeniesiemy skarby z blaszaka. Wymiary blaszaka sprawdzone w realu dziś rano - 3x5 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobmir 28.06.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Mogę firmę sangaz z sulejówka 501510696 pamiętaj jeszcze jedno, że protokoły z próby szczelności instalacji są ważne tylko 1 rok - jak będziesz oddawał budynek w nadzorze bud. musi być ten papier ważny dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena08 30.06.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Oczywiście polecam ekipę p. Sławka - 509 904 130 - u mnie robili, pierwsza klasa. No ale pewnie nie mają terminów. A teraz małe co nieco ode mnie - mam do sprzedania blaszak, dobre ustrojstwo żeby rzeczy na budowie pochować i uchronić przed deszczem tudzież "pożyczeniem". Kupiony nowy w tamtym roku, wymiary chyba 3x5m (jutro rano będę na budowie to sprawdzę dokładnie), blacha trapezowa ocynk, w stanie bdb, zamek plus kłódka, wygląda z grubsza tak: http://i44.tinypic.com/2ebeujn.jpg Do wzięcia w Wielgolesie Brzezińskim, za pół ceny nówki, jak nie lepiej - 500 zł, pod warunkiem samodzielnego odebrania z placu ode mnie (jak sądzę można go rozkręcić i skręcić z powrotem na miejscu docelowym). Odbiór blaszaka najwcześniej 5 lipca - musimy poczekać jeszcze parę dni żeby nam związała lepiej podłoga w garażu "właściwym", gdzie przeniesiemy skarby z blaszaka. Wymiary blaszaka sprawdzone w realu dziś rano - 3x5 m. Witam, Jestem zainteresowana kupnem blaszaka,prosze o numer to sie z Panem skontaktuję. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena08 01.07.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam,Macie może namiar na kogos, kto zajmuje sie projektami związanymi z melioracją.Mamy rury drenazowe na dzialce i szukamy kogos,kto zrobi nam projekt przebudowy.Mamy namiar na jednego pana ale wystawił nas po raz drugi-stwierdził,że nie opłaca mu sie przyjechac na 10 minut z Warszawy!!!szok,przecież on bierze za to duża kase.Dlatego prosze Was o pomoc.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 01.07.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam, Macie może namiar na kogos, kto zajmuje sie projektami związanymi z melioracją.Mamy rury drenazowe na dzialce i szukamy kogos,kto zrobi nam projekt przebudowy.Mamy namiar na jednego pana ale wystawił nas po raz drugi-stwierdził,że nie opłaca mu sie przyjechac na 10 minut z Warszawy!!!szok,przecież on bierze za to duża kase.Dlatego prosze Was o pomoc.Dzieki Prowadzimy budowę w Duchnowie i dosyć często przejeżdżam przez Halinów. Moglibyśmy się zająć tym tematem. Informacje o nas na http://www.profihouse.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toper 03.07.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Witam,będziemy budować w Długiej Szlacheckiej i na dobry początek mamy problem z wewnętrzną drogą dojazdową. Potrzebuję 6 wywrotek gruzu, żeby ją wzmocnić. Jakby ktoś miał, to chętnie przyjmę. PozdrawiamToper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżaronek 04.07.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Witam,mam do sprzedania 155 cm dwuteownika szerokostopowego HEB 160. Telefon kontaktowy 502367682. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.07.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Cześć.Potrzebuję namiary do dobrych kierbudów, koparkowych (wykopanie karp, wykopy pod fundamanty). Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 08.07.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Witam Sąsiadów, czy ktoś z Was dysponuje może w tej chwli albo w niedalekiej przyszłości kontenerem na odpady budowlane? Mam trochę pozostałości z wykończeniówki - trzy wiaderka po masie szpachlowej, jakieś pól worka cekolu, dwa worki zaprawy uszczelniającej Sopro na taras. Za mało tego by wynajmować kontener a wyrzucić nie mam gdzie. Może mógłbym komuś to w kontener wrzucić?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dmdm 08.07.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Witam, Sprzedam stemple budowlane, ok 220 szt, odbiór w miejscowości OlesinCena do uzgodnienia,Kontakt - 668 317 240Zainteresowanych proszę o kontakt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ear 09.07.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Witam forumowiczów, Mógłby ktoś podesłać namiary na architektów, którzy zaadaptują moją hacjendę do działki w Hipolitowie i pomogą troszkę w kwitologi, wytłumaczą co i jak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 10.07.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Sprzedam uzywaną ocynkowaną siatkę ogrodzeniową:- wysokość 154 cm- długość 108 metrów- grubość drutu 3,8 mm- oczko 60x60 Siatka nie jest porwana, prosta, pozwijana w rolki w większości po 10 m, gotowa do rozpinania. Do tego dorzucam trochę drutu do naciągania.Odbiór własny w Halinowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 10.07.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Do oddania za dobrą flaszkę:- nowe profile CD 60 długości 3 m, firmy Nida Gips czyli profesjonalne a nie jakiś tam badziew, który oferują lokalne hurtownie; idealne do wykonywania sufitów podwieszanych czy zabudowy poddaszy - sztuk 8- nowy profil CW 75, stalowy gruby, dziurkowany, długość 3 m, idealny do obramowania otworu pod futrynę w ściankach działowych GK - sztuk 1 Do oddania gratis:- nowa płyta Varmsen do wykonania obudowy kominka - sztuk 1- rura kanalizacyjna fi 160 pomarańczowa, dł. 1 m, trochę ukurzona - sztuk 1- rura harmonijkowa służąca do połączenia sedesu z kanalizacją - niezastąpiona jak ktoś chce na czas wykańczania domu podłączyć zwykły kompakt do stelażu geberita - nieuzywana sztuk 1- siatka ogrodzeniowa 154 cm, jakieś 15-20 metrów w dwóch rolkach - stan dostateczny , nieporwana, idealna na prowizoryczne ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 11.07.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 WitamPotrzebuję zrobić wjazd na działkę przez rów (mam projekt). Jeśli macie namiary na jakąś ekipę która komuś z Was robiła to poproszę, może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.07.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 A może ktoś ma na zbyciu WC chatkę? Chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena08 14.07.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 witam,Może ma ktoś do sprzedania garaz blaszany,pilnie potrzebuje na plac budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 14.07.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Mogę polecić tę ekipę 694-926-879 Przeważnie jestem zadowolony z fachowców polecanych na tym forum. Ale tych panów nie polecam! Wylali ogrodzenie na odwal się. Peszle pod okablowanie do bramy i furtki zostawili nie tam gdzie trzeba i za mało, a profile pod zawiasy wstawili krzywo. Ślusarz, który robi bramę nie zostawił na nich suchej nitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swemi01 19.07.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Mogę prosić o namiary na fachowców od dachu? Pilnie potrzebuje, dzwoniłem już do kilku polecanych na forum ale nie mają terminów.. pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka_i_piotr 20.07.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 WitamPoszukuję solidnego glazurnika. PozdrawiamLenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snatali 20.07.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Remont i budowa od A - do Z Spolka zo.o "WADYM" [email protected] 601-944-233 Wadim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts