Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Sąsiadów. Jeżeli ktoś z Was lub znajomych potrzebuje osoby/ekipy do ogrodzenie (murowanie, podmurówka, furtki i bramy, sztachety) to polecam Pana Waldka nr tel. 668549304. Jest to człowiek pasjonat budowlany, doradzi, pomoże, nie pijący, pracujący od wczesnego rano do późnego wieczora, pełen życia i humoru. Jedyna wada lub zaleta bardzo gadatliwy. Polecam Pana Waldka jako osobę do wykonania ogrodzenia jak i innych prac budowlanych. Jak chcecie obejrzec jego pracę (wykonane ogrodzeni z klinkieru + śmietnik+3furtki i brama przesuwna wraz z fundamentem i podmurówką) to proszę o kontakt na priva i spotkamy się na mojej działce. Działka w Halinowie. Jak bedziecie dzwonic do Pana Waldka to powołajcie sie na Arka z Halinowa.

Witam Sąsiadów,

Sprzedam Prowizorkę budowlaną (Rbtk-ę) kompletną z licznikiem i przewodem z gniazdem do podłączenia (około 20m). W Rbt-ce są 2 gniazda siłowe, 2 na 220v, licznik i oczywiście bezpieczniki. Dla zainteresowanych zdjęcia mogę wysłać na priv.

Cena- 3 zgrzewki Lecha (będzie na parapetówkę :-)

Pozdrawiam,

Karol

tel. 505-515-739

suomi napisał:
adk z czego dokładnie budujesz ? Może zrobimy zakup grupowy i uda się trochę zbić cenę ?

Mi wychodzi 240m2 Silki E18 czyli ok. 3500 sztuk

lukasz.sokol napisał:
To zsumujcie ile potrzebujecie to wam załatwię materiał z Konika od Kowalczyka :)

Ja jestem w lesie - nie mam nawet dokładnego zestawienia materiałów... Mam szacunki i mam dwie grubości ścian 12 cm (178,5 m2) i 25 cm (112,5 m2). Nie mam pojęcia ile to sztuk i czy moje zestawienie jest poprawne. Czy wtedy można wspólne zamówienie uskuteczniać? Bo oferta Łukasza jest bardzo ciekawa :-)

jak2006 napisał:
Mogę polecić ekipę Pana Wiesława Kulika, u mnie końcą za 2-3 tygodnie tylko nie wiem jak z terminami. Nie piją, poradzą i ogólnie ekipa bardzo ok. Przyjeżdżam tylko w sobotę, a reszta na telefon. Podaje telefon 696736606. Można obejrzeć ich domy w Wiązownej (w trakcie) np. u mnie, Otwocku i Karczewie. Powołaj się na Janusza

Czy jeszcze u kogoś budowała ta ekipa? Będę wdzięczna za podzielenie się wrażeniami, jeśli nie na forum to na priva.

F.

dmdm napisał:
Witam,

Sprzedam stemple budowlane, ok 220 szt, odbiór w miejscowości Olesin

Cena do uzgodnienia,

Kontakt - 668 317 240

Zainteresowanych proszę o kontakt

Pozdrawiam

Ponawiam,

Stempli zostało ok 170,

większość długości ok 270 cm

Cena 700 zł za całość

interona napisał:
Witam Sąsiadki i Sąsiadów :)

zaczynam budowę ... i potrzebuję Waszej pomocy, szukam dobrej ekipy do SSO ..........., potrzebny kier-bud. Jakieś podpowiedzi, namiary, wskazówki, ostrzeżenia? Jakie ceny? Każda info bezcenna i z góry dziękuję. Pozdrawiam

Marta

Zapraszam do kontaktu i na nasze dwie budowy w Duchnowie.