Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

Mam do oddania:

1. łóżko pojedyńcze i dwa pojedyńcze materace

- dobre do spania bądź siedzenia na budowie - od zaraz i za darmo;

2. od 23.08. ziemię wierzchnią - po niwelacji terenu pod kostkę

Wszystko do odbioru w Sulejówku - tel. 606269542

Sprzedam uzywaną ocynkowaną siatkę ogrodzeniową:

- wysokość 154 cm

- długość 108 metrów

- grubość drutu 3,8 mm

- oczko 60x60

Siatka nie jest porwana, prosta, pozwijana w rolki w większości po 10 m, gotowa do rozpinania. Do tego dorzucam trochę drutu do naciągania.

Odbiór własny w Halinowie.

Podbijam temat, ponieważ siatka zajmuje mi miejsce w garażu.

Do oddania za dobrą flaszkę:

- nowe profile CD 60 długości 3 m, firmy Nida Gips czyli profesjonalne a nie jakiś tam badziew, który oferują lokalne hurtownie; idealne do wykonywania sufitów podwieszanych czy zabudowy poddaszy - sztuk 8

- nowy profil CW 75, stalowy gruby, dziurkowany, długość 3 m, idealny do obramowania otworu pod futrynę w ściankach działowych GK - sztuk 1

Do oddania gratis:

- nowa płyta Varmsen do wykonania obudowy kominka - sztuk 1

- rura kanalizacyjna fi 160 pomarańczowa, dł. 1 m, trochę ukurzona - sztuk 1

- rura harmonijkowa służąca do połączenia sedesu z kanalizacją - niezastąpiona jak ktoś chce na czas wykańczania domu podłączyć zwykły kompakt do stelażu geberita - nieuzywana sztuk 1

Szpeje dalej leżą i czekają na nowego właściciela. Nikt scianek działowych z GK nie stawia czy też poddasza nie zabudowuje? Profile pasują jak ulał. Aż szkoda mi ich na złom wywozić.

Witam,

jako że moja chatka jest na granicy obu wsi to i u sąsiadów w Halinowie wpisuję.

najpierw co potrzebuję:

1. schody wewnętrzne drewniane - namiar na dobrych wykonawców,

2. gruz betonowy, piach, ziemia, żwir - 120 ton tzn 4 x 4 osiowe wywroty pod kostkę na wyrównanie terenu (może ktoś ma coś takiego lub namiar na towar w dobrej cenie),

3. po ile teraz kontener 7m3 na śmieci?

A chetnie się pozbęde:

1. 1 paletka porotherm 30P+W (80szt) oddam za 250 PLN (na wierzchu kilka sztuk pęknietych),

2. WC chatka eksklusiw, pełen wypas. Drewno polskie naturalna sosna i sklejka, dach zabezpieczony paposem, wypasione białe lakierowane drzwi z szybka antysłoneczną (żółta), drzwi wyposażone w antywłamaniowy zamek GERDA HEI Definition, znormalizowana do polskiego obywatela deska poddupiasta, drewniany stelaż do montażu w dowolnym miejscu. Kupiłem ten wypasiony mebel za 200 PLN i za tyle oddam mimo że będe tęsknił,

3. mam stare drzwi wewnetrzno-zewnetrzne z szybką i futryną (zamek jest ale nie pamiętam czy mam klucze). Cena coś do wypicia - na grila itp

Całość tego sprzetu jest w Sulejówek Długa Szlachecka.

Ps. jak ktoś ma przyczepę i załaduje to czym ciagać mam te rzeczy. Moge pomóc.

Pozdro

witam poszukuje fachowcow do elewacji prosze o jakies namiary dobrej ekipy

U mnie właśnie kończą robić, dobrze się spisali - zadzwoń 664 470 318 - p. Zarzeczny.

A ja mam do sprzedania prowizorkę. O, taką: http://i53.tinypic.com/2e57980.jpg (nie wiem za ile. Najchętniej zobaczyłbym jakieś propozycje. Piszcie na PW albo tel -> 663325400).

U mnie właśnie kończą robić, dobrze się spisali - zadzwoń 664 470 318 - p. Zarzeczny.

A ja mam do sprzedania prowizorkę. O, taką: http://i53.tinypic.com/2e57980.jpg (nie wiem za ile. Najchętniej zobaczyłbym jakieś propozycje. Piszcie na PW albo tel -> 663325400).

a gdzie sie budujesz i zkad ekipa ja jestem z wesolej