ZbynioR 22.09.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 czołem, ponawiam prośbę odnośnie namiarów na glazurnika. potrzebuję do ułożenia balkonów i schodów zewnętrznych (tak aby mi płytki nie odpadły ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 23.09.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Jeszcze jedno z jakiej hurtowni korzystacie stalbud czy kowalczyk czy inny? stalbud jest drogi - kowalczyk bardzo niesłowny takie jazdy z nimi maiłem szkoda gadać prawie wszysko kupowałem w Replin ( wtedy mieli najtansze bloczki np. bo jezdzili po skladach i zawsze u nich było najtaniej ) też sa buce ale można o kasie rozmawiac jak sie wiecej rzeczy od nich bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swemi01 23.09.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 O tej hurtowni jeszcze nie słyszałem, dziękuje bardzo za namiar, jak jeszcze ktoś ma ciekawe hurtownie to proszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abarwicki 23.09.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Witam w poniedziałek ruszam z budową w halinowie mogę prosić o namiary gdzie zakupić: Bloczki betonowe, Deski, Stal Może ma też ktoś namiar do osób które mogą przewieść blaszany garaż? Bloczki betonowe : http://www.witan.com.pl/ po 2,30 Stal: Hurtownia stali zaraz za skrętem na Józefin z drogi na Mińsk po 2,75 kg Deski: skład przy drodze na Mińsk w miejscowości Zakręt Kowalczyka i Stalbud odradzam. Ceny 10-30% wyższe. A ja mam pytanie gdzie kupie najtaniej styropian do fundamentów, kręgi betonowe, materiał na drenaż ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toper 23.09.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Witam, szukam do wynajęcia pomp, mam w Długiej Szlacheckiej wodę na 40cm i nie da rady bez pomp wykopać i zalać fundamentów, a czekać aż bardziej opadnie też już nie mogę No więc, czy może ktoś polecić skąd można takie pompy + węże pożyczyć? Zostaje jeszcze problem gdzie wylewać tę wodę, żeby się sąsiedzi, właściciele pobliskich łąk, nie burzyli Pozdrawiam Toper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena08 23.09.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 witam,mam pytanie gdzie kupowaliscie drewno na więźbe dachową?Jaką cenę płaciliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swemi01 25.09.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Jutro muszę przetransportować garaż blaszany na terenie halinowa, macie namiar do kogoś kto może to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 25.09.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Witam, szukam do wynajęcia pomp, mam w Długiej Szlacheckiej wodę na 40cm i nie da rady bez pomp wykopać i zalać fundamentów, a czekać aż bardziej opadnie też już nie mogę No więc, czy może ktoś polecić skąd można takie pompy + węże pożyczyć? Zostaje jeszcze problem gdzie wylewać tę wodę, żeby się sąsiedzi, właściciele pobliskich łąk, nie burzyli Pozdrawiam Toper Witam. Proponuję kupić 1 pompę - warto mieć swoją na takim terenie jak u nas. 2gą mogę ja pożyczyć. Pisz na priv jeśli jeszcze potrzebujesz. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swemi01 26.09.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 ma ktoś jeszcze na handel wc chatkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkwb 27.09.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ma ktoś jeszcze na handel wc chatkę? Ja mam Daj znać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkwb 27.09.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Jeszcze jedno z jakiej hurtowni korzystacie stalbud czy kowalczyk czy inny? Kupowałem m.in. u Kowalczyka - generalnie ok, ale często różne rzeczy w innych składach można znaleźć taniej. A ogólnie to po trochę od wszystkich, w zależności od ceny i dostępności - u Kowalczyka, Śledziewskich, w Wiązownej w Elmasie, coś tam w tartaku w Długiej Szlacheckiej, drobnica w Jarbudzie (często mają najlepsze ceny w okolicy). Ogólnie to trzeba mieć oczy dookoła głowy, i targować się, targować, targować Jeszcze parę rzeczy w dobrej cenie kupiłem w Polyardzie w Zakręcie (tam gdzie nagrobki sprzedają, hehe). Bywa że mają ciekawe promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knk 27.09.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 tynki wewnętrzne z agregatu gipsowe i cementowo-wapienne 505-225-702 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chytry 27.09.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ma ktoś jeszcze na handel wc chatkę? Mam elegancki sraczyk w Długiej Szlacheckiej. Opis masz w moim poprzednim poście i oczywiście do osobistej wizualizacji. Jeśli chcesz więcej info zapraszam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chytry 27.09.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 witam, mam pytanie gdzie kupowaliscie drewno na więźbe dachową? Jaką cenę płaciliście? Drewno i więźba tartag Jacek Gryglas w Sulejówku wyjazd na Okuniew. Tam skład a tartak w Węgrowie. Ceny: 2 lata temu: deski 550 impregnowane, więźba 640 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chytry 27.09.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 O tej hurtowni jeszcze nie słyszałem, dziękuje bardzo za namiar, jak jeszcze ktoś ma ciekawe hurtownie to proszę o namiar Kowalczym ma często najlepsze ceny ale z daleka od nich. Z tymi jedź do Eurobud - Sulejówek ul.Piłsudskiego, Stalbud ul.PIłsudskiego i walcz. Fundamenty - bloczki Sulejówek na ul.Drobiarskiej tzw Korzeniak (netto, brutto, firma uniwersalna jak gumka w majtkach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swemi01 29.09.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Dziękuje wszystkim za polecane hurtownie, na pewno skorzystam:) a ile płaciliście za pustaki porothermu lub leiera 25? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swemi01 02.10.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 czy mogę jeszcze prosić o namiar do jakiegoś Pana koparkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkwb 03.10.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 czy mogę jeszcze prosić o namiar do jakiegoś Pana koparkowego? Mogę z ręką na sercu polecić pana Śledziewskiego - u nas sporo robił, sprawnie i "frontem do klienta". Numer (0-22) 783-69-10 (do składu, do samego koparkowego jakiś inny - zgubił mi się). Najlepiej podjechać do ich składu w Koniku i zagadać osobiście. Natomiast zakupy to bym nie koniecznie u nich robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szados 03.10.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam,mam na zbyciu prowizorkę budowlaną elektryczną, ze słupem. Do tego kozę z cegłami szamotowymi do ogrzania budowy oraz ok 100 cegieł klinkierowych kolor grafit.Wszystko za symboliczną opłatą. Pozdr. P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak2006 05.10.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Kupię ziemię wraz z transportem do podniesienia działki w Wiązownej, sporą ilość, może ktoś ma jakiś rozsądny namiar? Pozdrawiam i z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts