markiz 17.11.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Najlepszy skład opału w okolicy to Carbon Dębe Wielkie. Ale czy mają pellet ? hmmm musisz zadzwonić lub pojechać (od Inter Keram rzut beretem jeśli się tam wybierasz). Skład jest po lewej stronie za wiaduktem - jadąc do Mińska / wjazd jak do szkoły Ja akurat o tym składzie mam zupełnie inne zdanie: przed zimą 2010/2011 kupiłem 3 tonu groszku. Pakują w foliowe worki przez co węgiel po otwarciu worka jest bardzo mokry. Węgiel leżał w nieogrzewanej szopce, więc do kotłowni przynosiłem worki-bryły - jeden wielki sopel. Ponadto węgiel nie był największych lotów, bo piec musiałem czyścić co tydzień, popiół wynosić codziennie i co chwile strącać z retory kalafiory. Ogólnie po tamtym zakupie mam złe doświadczenia z tym składem. Wcześniej kupowałem w Sulejówku, a w Dębe kupiłem na próbę i to był błąd. Obecnie nadal zaopatruje się w Sulejówku, a cena niższa niż w Dębe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 17.11.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 knaufa gotowa wszystko w jednym gipsowki twarde czy zwykłe gipsowe? jaki termin wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia10 17.11.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 sprzedam tanio czarna ziemie z wykopu pod fundamenty ok 20ton. GM.rembertow ul.podchalańska. transport we wlasnym zakresie, jak bedzie potrzeba to pomoge przy zaladunku . tel. 506-388-107. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadzia__ 21.11.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Witam,Sprzedam Budynek mieszkalny, jednorodzinny, parterowy z poddaszem użytkowym w stanie surowym zamkniętym. Położenie: Kąty Goździejewskie Drugie koło Halinowa.Pow. działki: 1075 m2 Pow. całkowita: 237,70 m2Pow. użytkowa: 149,40 m2Pow. gospodarcz: 39,60 m2Kubatura: 685,00 m3 Zainteresowanych proszę*o kontakt: 0 601 20 16 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 22.11.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 witam szukam solidnej ekipy do tynków do wesołej Polecam tę ekipę 511 835 310. Namiary wziąłem z tego samego forum i jestem zadowolony. Robią agregatem szybko, dokładnie, sprawnie i w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swemi01 22.11.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam, gdzie w okolicy kupić gwoździe do wieźby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 25.11.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ja akurat o tym składzie mam zupełnie inne zdanie: przed zimą 2010/2011 kupiłem 3 tonu groszku. Pakują w foliowe worki przez co węgiel po otwarciu worka jest bardzo mokry. Węgiel leżał w nieogrzewanej szopce, więc do kotłowni przynosiłem worki-bryły - jeden wielki sopel. Ponadto węgiel nie był największych lotów, bo piec musiałem czyścić co tydzień, popiół wynosić codziennie i co chwile strącać z retory kalafiory. Ogólnie po tamtym zakupie mam złe doświadczenia z tym składem. Wcześniej kupowałem w Sulejówku, a w Dębe kupiłem na próbę i to był błąd. Obecnie nadal zaopatruje się w Sulejówku, a cena niższa niż w Dębe. My jesteśmy z kolei zadowoleniu z tego składu - kupiliśmy w tym roku węgiel nie workowany, suchy, 880 zł/t, po tygodniu palenia jest tylko garstka popiołu. Wszystko zależy od rodzaju węgla, z jakiej kopalni itp Im wcześniej się kupuje tym większy wybór na składzie. Poprzedniej zimy kupiliśmy workowany i też był mokry, ale to chyba norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 25.11.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Szukam dobrego spawacza.Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JasiuB 25.11.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witam, mam do sprzedania barak budowlany (mieszkalny)Cena: 1200zł Tel.: 607 507 463 Lokalizacja: Majdan k . WiązownyLink do aukcji allegro: http://allegro.pl/barak-budowlany-mi...958467138.html JasiuB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 30.11.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Szukam glazurnika. Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 01.12.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Polecam tę ekipę 511 835 310. Namiary wziąłem z tego samego forum i jestem zadowolony. Robią agregatem szybko, dokładnie, sprawnie i w dobrej cenie. dziękujemy Panie Grzegorzu za docenienie naszej pracy i polecenie pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 01.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Szukam dobrego spawacza. Możecie kogoś polecić? Zależy co chcesz spawać Tadek Kuta Halinów ul. Bema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 01.12.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Zależy co chcesz spawać Tadek Kuta Halinów ul. Bema A dziękuję Jakiś telefonik Spawać potrzebuję na już teowniki stalowe (konstrukcja pod taras) do marek stalowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 01.12.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 A z innej beczki : zostało mi trochę bloczków stropowych terriva I bis. Może jest jakiś chętny na odkupienie?Transport własny z Bolesławowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 03.12.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Niestety nr telefonów przepadły - w trakcie zmiany na nowszy model tel. W Halinowie jest jeszcze p. Mietek ul. Słowackiego Jak nie zapomnę to w poniedziałek będę miał numery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.12.2011 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Niestety nr telefonów przepadły - w trakcie zmiany na nowszy model tel. W Halinowie jest jeszcze p. Mietek ul. Słowackiego Jak nie zapomnę to w poniedziałek będę miał numery. Aaaa, rozumiem. Jakiegoś spawacza niby namierzyłam (co ma czas, bo inni zarobieni do nowego roku). Ale nie zrobił jeszcze wizji lokalnej i boje się co powie jak zobaczy co jest do zrobienia. Także każdy kontakt zapisuję bo nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcc 09.12.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witam sąsiadów, mam pytanko gdzie można tanio ale dobrą bramę przesuwaną kupić. Polecacie coś? Pozdrawiam Witam, kupiłem bramę garażową od firmy GP LUX z Józefowa. Pan polecał Ryternę, podobno jakościowo taka samo jak Wiśniowski. Mam ja od pół roku i jak na razie jestem zadowolony Pzw, MCC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcc 09.12.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Polecacie jakąś konkretną firmę do wywozu śmieci? Na żadnej stronie nie ma cennika ;( U mnie odbiera Transnec. Place za każdy odbiór 240L ok. 36 zł. Pozdrawiam, MCC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaimichal 15.12.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 witam szukam solidnej ekipy do tynków do wesołej My korzystaliśmy z usług firmy MIWOBUD Warszawa tel. 606223766 Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobiusz 20.12.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Chciałybym przestrzec przed firma DURBUD z ursynowa/Warszawa-firma transportowa/ziemia/piach naciagajaca i oszukuje ludzi uwazajcie na nia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts