Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

Najlepszy skład opału w okolicy to Carbon Dębe Wielkie. Ale czy mają pellet ? hmmm musisz zadzwonić lub pojechać (od Inter Keram rzut beretem jeśli się tam wybierasz). Skład jest po lewej stronie za wiaduktem - jadąc do Mińska / wjazd jak do szkoły

Ja akurat o tym składzie mam zupełnie inne zdanie: przed zimą 2010/2011 kupiłem 3 tonu groszku. Pakują w foliowe worki przez co węgiel po otwarciu worka jest bardzo mokry. Węgiel leżał w nieogrzewanej szopce, więc do kotłowni przynosiłem worki-bryły - jeden wielki sopel.

Ponadto węgiel nie był największych lotów, bo piec musiałem czyścić co tydzień, popiół wynosić codziennie i co chwile strącać z retory kalafiory.

Ogólnie po tamtym zakupie mam złe doświadczenia z tym składem. Wcześniej kupowałem w Sulejówku, a w Dębe kupiłem na próbę i to był błąd. Obecnie nadal zaopatruje się w Sulejówku, a cena niższa niż w Dębe.

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Sprzedam Budynek mieszkalny, jednorodzinny, parterowy z poddaszem użytkowym w stanie surowym zamkniętym.

Położenie: Kąty Goździejewskie Drugie koło Halinowa.

Pow. działki: 1075 m2

Pow. całkowita: 237,70 m2

Pow. użytkowa: 149,40 m2

Pow. gospodarcz: 39,60 m2

Kubatura: 685,00 m3

Zainteresowanych proszę*o kontakt: 0 601 20 16 60.

Ja akurat o tym składzie mam zupełnie inne zdanie: przed zimą 2010/2011 kupiłem 3 tonu groszku. Pakują w foliowe worki przez co węgiel po otwarciu worka jest bardzo mokry. Węgiel leżał w nieogrzewanej szopce, więc do kotłowni przynosiłem worki-bryły - jeden wielki sopel.

Ponadto węgiel nie był największych lotów, bo piec musiałem czyścić co tydzień, popiół wynosić codziennie i co chwile strącać z retory kalafiory.

Ogólnie po tamtym zakupie mam złe doświadczenia z tym składem. Wcześniej kupowałem w Sulejówku, a w Dębe kupiłem na próbę i to był błąd. Obecnie nadal zaopatruje się w Sulejówku, a cena niższa niż w Dębe.

My jesteśmy z kolei zadowoleniu z tego składu - kupiliśmy w tym roku węgiel nie workowany, suchy, 880 zł/t, po tygodniu palenia jest tylko garstka popiołu. Wszystko zależy od rodzaju węgla, z jakiej kopalni itp Im wcześniej się kupuje tym większy wybór na składzie.

Poprzedniej zimy kupiliśmy workowany i też był mokry, ale to chyba norma.

Niestety nr telefonów przepadły - w trakcie zmiany na nowszy model tel. :(

W Halinowie jest jeszcze p. Mietek ul. Słowackiego

Jak nie zapomnę to w poniedziałek będę miał numery.

Aaaa, rozumiem.

Jakiegoś spawacza niby namierzyłam (co ma czas, bo inni zarobieni do nowego roku). Ale nie zrobił jeszcze wizji lokalnej i boje się co powie jak zobaczy co jest do zrobienia.

Także każdy kontakt zapisuję bo nigdy nic nie wiadomo.

Witam sąsiadów,

mam pytanko gdzie można tanio ale dobrą bramę przesuwaną kupić. Polecacie coś?

Pozdrawiam

Witam,

kupiłem bramę garażową od firmy GP LUX z Józefowa. Pan polecał Ryternę, podobno jakościowo taka samo jak Wiśniowski. Mam ja od pół roku i jak na razie jestem zadowolony

Pzw,

MCC