kot_behemot 22.02.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Szukam godnej polecenia ekipy do tynków zewnętrznych. Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 24.02.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Właściciele pokryć dachówką, macie jakieś godne polecenia hurtownie dachówki? Wypróbowane przez Was? Szukam punktu z profesjonalną obsługą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łuki80 25.02.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Właściciele pokryć dachówką, macie jakieś godne polecenia hurtownie dachówki? Wypróbowane przez Was? Szukam punktu z profesjonalną obsługą. Pozdrawiam Sprawdź sobie Dach Kowalscy w Michalinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plati 25.02.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Proszę o opinię drogich forumowiczów, czy lepiej położyć samą dachówkę z folią paroizolacyjną, czy raczej pełne deskowanie z papą i dopiero na to dachówkę? Jesli pełne deskowanie to lepsza będzie papa, czy membrana? Może są jacyś właściciele takich rozwiązań na forum i mogą się podzielić własnymi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaLip 25.02.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Proszę o opinię drogich forumowiczów, czy lepiej położyć samą dachówkę z folią paroizolacyjną, czy raczej pełne deskowanie z papą i dopiero na to dachówkę? Jesli pełne deskowanie to lepsza będzie papa, czy membrana? Może są jacyś właściciele takich rozwiązań na forum i mogą się podzielić własnymi doświadczeniami. U mnie dach czterospadowy w sumie 245m pełne deskowanie i papa -dlaczego? bo na początku miało zostać tak na zimę a potem zmiana planów i został pokryty dachówką w listopadzie 2011r.A i zdania są podzielone czy papa czy inne to też dobre, ale papa to stara metoda i sprawdzona. Tylko, ż koszty większe. Dach przezimował śnieg topniał i narazie żadnych przecieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 26.02.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Hej, ja centrum Halinowa - Okuniewska. Radek jest najbardziej "zaawansowany". Ja nie mam pradu, ani wody. Czekam na projekty i uzgodnienia z ZUD. Teraz szukam ekipy i jakos pomalu wkur...enie mnie bierze. Q. a czemu to wkur..... nie ciebie bierze, czyzb od szukania ekipy ??? kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 27.02.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Sprawdź sobie Dach Kowalscy w Michalinie. Szukam opinii popartych doświadczeniem, nie reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 28.02.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Szukam opinii popartych doświadczeniem, nie reklamy. Dachlux, Dachlux i po raz trzeci Dachlux. Świetna obsługa, dobre ceny, znają się na tym co robią, i nie trzeba licytować się z nimi o rabaty bo były przyznawane od ręki. W moim przypadku jedyna profesjonalna firma z którą miałem do czynienie podczas całej budowy ( no może jeszcze ktoś by się znalazł ). Miałem z nimi kontakt paro krotnie podczas 3-4 lat i cały czas te same podejście nawet jeśli sprawy załatwiałem z innym pracownikiem niż zwykle. Dachlux - Trakt Brzeski - Stara Miłosna / obok Hebanu ( Kronopol ) Dachówkę mam ROBENA okna dachowe ROTO i jestem bardzo zadowolony. Dach około 350 m2 kryty folią TYVEK. Ja od początku zdecydowany byłem na folie. Osobiście uważam że deski + papa pod dachówkę nie ma mają najmniejszego sensu. Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań wymarzonego dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 29.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 marcin-jogo, dziękuję, jutro do nich uderzam. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swemi01 01.03.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Polecam As Dach, ja zawsze rozmawiałem z Panem Sebastianem, w okolicach dębego, w Dachluxie maiłem gorsze wyceny. Generalnie polecam zrobić dokładną wycenę w jednej hurtowni z rozpisem wszystkich materiałów a później pojechać do następnej. Co do pokrycia warto zainwestować w pełne deskowanie + Folia, nie warto inwestować w papę, jest droższa i gorsza ponieważ nie oddycha.http://www.muratorplus.pl/technika/dachy/papa-na-deskowaniu-czy-membrana-dachowa_58251.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MR-BIG 02.03.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Witam Wszystkich!Planuję małą budowę w okolicach Cisia. Byłbym wdzięczny za namiar na elektryka do prowizorki. I jeszcze jedno. Czy słyszeliście o kimś kto kopie studnie kręgowe. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abarwicki 02.03.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Witam Wszystkich! Planuję małą budowę w okolicach Cisia. Byłbym wdzięczny za namiar na elektryka do prowizorki. I jeszcze jedno. Czy słyszeliście o kimś kto kopie studnie kręgowe. Z góry dziękuje. U mnie robil pan Jaroslaw Jeznach z Okuniewa tel. 601 306 132. Polecany już na tym forum. Jak prowizorka nie jest juz potrzebna pan Jaroslaw odkupuje ja, a czesc rzeczy wykorzystuje w instalacji docelowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MR-BIG 02.03.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Bardzo dziękuje. Jakby potrzebował Pan lub ktoś inny jakieś ładne, dorodne iglaki do ogrodu to zapraszam. Muszę wykopać ok. 200 szt. świerków pospolitych i kłujących, jodeł pospolitych i balsamicznych, cisów i modrzewi, wys. od 1m do 3m. Oczywiście nie za darmo, ale za co najmniej 50% ceny rynkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 03.03.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 A dlaczego studnie kręgową właśnie? Faktycznie wody głębinowe mają duużo żelaza ale nie mają przynajmniej wszelakich związków antropogenicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MR-BIG 03.03.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Miałem robione badania geooporwe. I po prostu nie mam do 30 metrów żadnej warstwy wodonośnej. U sąsiadów są studnie kręgowe, każda po 6 kręgów. Wody mają pod dostatkiem, używają jej do celów spożywczych i nigdy nie narzekali na jej jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 04.03.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Badania elektrooporowe nie zawsze zgadzają się z tym co jest pod ziemią. W samym Cisiu woda jest praktycznie wszędzie. W kierunku Dębego Wielkiego faktycznie bywały problemy. Mogę sprawdzić w archiwum jakie warunki tylko potrzebowałbym dokładnej lokalizacji, najlepiej na email. Do kopania studni niestety nie potrafię nikogo polecić to zajęcie trudne i nieprzyjemne stąd mała liczba wykonawców, może popytać tych sąsiadów co mają takie studnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 05.03.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam Wszystkich! Planuję małą budowę w okolicach Cisia. Byłbym wdzięczny za namiar na elektryka do prowizorki. I jeszcze jedno. Czy słyszeliście o kimś kto kopie studnie kręgowe. Z góry dziękuje. Witam, ja moge polecić Pana RafałA Adamczyk. Robił u nas prowizorkę, cała elektryę, alarm i domofon. tel 502 640 580 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaLip 05.03.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Mam paletę bloczków -narożników stropu TERIVA zamienię np.na deski szalunkowe ,gruz,lub ziemię czystą nie gliniastą 500-212-879 Okuniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grregg 06.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Witam Wszystkich! Planuję małą budowę w okolicach Cisia. Byłbym wdzięczny za namiar na elektryka do prowizorki. I jeszcze jedno. Czy słyszeliście o kimś kto kopie studnie kręgowe. Z góry dziękuje. Jeżeli nadal szukany jest elektryk do prowizorki czy do innych odbiorów to mogę polecić swojego. Numer tel mogę podesłać na priv, bo nie wiem czy mogę tak oficjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MR-BIG 07.03.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Oczywiście, że oficjalnie. Jeżeli elektryk ów zarabia w ten sposób na życie, to nawet powinien być wdzięczny. Polecenie go przez zadowolonego klienta jest 100 razy lepsze niż jakakolwiek reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts