wutang 08.03.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Potrzebuje kogos do schodów wew. bo moj kolezka Pan Stolarz spier... sprawę od A do Z nic z udziwnień jak macie kogos proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 11.03.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Potrzebuje kogos do schodów wew.... A czy może komuś robił schody nasz lokalny stolarz Pan Sztygowski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 11.03.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Potrzebuje kogos do schodów wew. bo moj kolezka Pan Stolarz spier... sprawę od A do Z nic z udziwnień jak macie kogos proszę o kontakt Znam super goscia od parkietów, robi tez schody. P.Mirek 600 500 092. Mozna sie powolac na Jacka od poddaszy - mysle,ze sie dogadacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 14.03.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dach około 350 m2 kryty folią TYVEK. Ja od początku zdecydowany byłem na folie. Osobiście uważam że deski + papa pod dachówkę nie ma mają najmniejszego sensu. Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań wymarzonego dachu. Ja się z tym nie mogę zgodzić. Deskowanie + papa SBS to rozwiązanie na lata. To Ci powie każdy mistrz dekarski. Mówię mistrz dekarski a nie pseudo fachowcy działający w naszej okolicy. Deskowanie usztywnia dach, dobra papa przybita papiakami bez podkladek, zakłady przykrywające papiaki i zgrzane na gorąco i masz spokój do końca życia jak budujesz koło 30 -stki. Szczególnie jak na to ma iść dachówka. Pod blachę nie opłaca sie dawać deskowania i papy, bo blacha wcześniej zgnije niż spodnie poszycie. Oczywiście folia jest tańsza ale nie każdy tez umie ją dobrze połozyć, szczególnie na wielospadowych dachach. Ja sam żałuję, że nie deskowałem i papowałem dachu, położyłem folię Tyvek. Dach mam położony bardzo dobrze, zgodnie z zasadami sztuki dekarskiej, z wentylowaną kalenicą. I teraz przy wietrznej pogodzie mocny wiatr wchodzi wróblówką nad deską okapową i słyszę jak targa folią. I się tak zastanawiam jakie wyniki osiąga taka folia w tescie na wielokrotne zginanie. Bo chyba kiedyś się musi przetrzeć? Tak więc dla mnie tylko deskowanie + papa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Jaworski 15.03.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Zgadzam się z przedmówcą. Dla potwierdzenia link do strony Icopalahttp://www.icopal.pl/index.php?page=wady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 18.03.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Witam wszystkich, Mamy działkę do sprzedania w Długiej Szlacheckiej, 1006 m2. Działka uzbrojona (prąd, kanalizacja) i ogrodzona. W przypadku pytań zapraszam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaLip 18.03.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Poszukuję fachowca od alarmu (nie z Solidu) może kogoś rozsądnego polecicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 19.03.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Mam do wykonania dwie szafy w zabudowie i parę szafek. Czy ktoś może polecić dobrego stolarza? W samym Halinowie jest kilku ale nie wiem czy dobrze robią. Stolarz nie musi być najtańszy ale ma myśleć i mieć poczucie estetyki. Sąsiedzi pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wtgoda76 20.03.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 witam oddam czarna ziemie z wykopu pod fundamenty, ok 20t, [ grunt przepuszczalny].transport we wlasnym zakresie. dzielnica WYGODA-UL. PODCHALAŃSKA. dla zainteresowanych tel. 506-388-107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekko 20.03.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Poszukuję fachowca od alarmu (nie z Solidu) może kogoś rozsądnego polecicie. Moge polecic fachowca z Okuniewa, sporo tez udziela sie na tym forum: http://forum.muratordom.pl/member.php?8609-ar***pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena08 27.03.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witam wszystkich,Moja budowa dobiegła końca,więc mam do sprzedania pare pozostałosci:1.Pustaki stropowe Teriva ok 100szt.cena 4zl/szt.2.Stemple ok 50szt. dlugosci ok 2,20-3,00m cena 4 zl/szt. Jesli jest ktos zainteresowany prosze pisac.odbiór Wielgolas brzeziński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 27.03.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Mam do wykonania dwie szafy w zabudowie i parę szafek. Czy ktoś może polecić dobrego stolarza? W samym Halinowie jest kilku ale nie wiem czy dobrze robią. Stolarz nie musi być najtańszy ale ma myśleć i mieć poczucie estetyki. Sąsiedzi pomożecie? Ja mam dobrego stolarza. Pan Roman tel.516969564 Tylko różnie u niego z terminami. My się wstrzeliliśmy i nie trzeba było czekać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 27.03.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witam. Zajmuje sie docieplaniem poddaszy. Stad tez mam namiary na sprawdzonych fachowcow od hydrauliki, elektryki, tynkow cw, parkietu, podbitki dachowej i elewacji. Gdyby ktos potrzebowal prosze pisac na priv. Pozdrawiam cala grupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiac2 28.03.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witam szanownych sąsiadów z Halinowa i okolic. Od miesiąca jestem właścicielką domku w stanie surowym zamkniętym w Halinowie. Byłabym wdzięczna na namiary na sprawdzonych u Was fachowców tj. solidnych, z fachową wiedzą i doświadczeniem, terminowych i najlepiej tanich:) Będę wdzięczna w pierwszej kolejności za numery do fachowców od ogrzewania( centralne na gaz + solar+ kominek z płaszczem wodnym) oraz sprawy wod-kan. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena08 29.03.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Witam szanownych sąsiadów z Halinowa i okolic. Od miesiąca jestem właścicielką domku w stanie surowym zamkniętym w Halinowie. Byłabym wdzięczna na namiary na sprawdzonych u Was fachowców tj. solidnych, z fachową wiedzą i doświadczeniem, terminowych i najlepiej tanich:) Będę wdzięczna w pierwszej kolejności za numery do fachowców od ogrzewania( centralne na gaz + solar+ kominek z płaszczem wodnym) oraz sprawy wod-kan. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam witam, Jeśli potrzebujesz hydraulika to mam bardzo dobrego fachowca.numer tele wysle na prywatna wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 29.03.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Witam sąsiadów Poszukuje sprawdzonego, niedrogiego i solidnego stolarza do wykonania schodów wewnatrz domu i barierek. Kogoś polecacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 29.03.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Witam sąsiadów Poszukuje sprawdzonego, niedrogiego i solidnego stolarza do wykonania schodów wewnatrz domu i barierek. Kogoś polecacie? Pozdrawiam Polecam p.Mirka 600 500 092. Dzwoniac prosze powiedziec, ze ma Pan(i) nr od Jacka od poddaszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agna11 31.03.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 polecam ekipę do wszelkich wykończeń Piotr Turski 607 372 087, ceny średnie, wykonawstwo z głową i solidnie, człowiek słowny, nie zawala terminów, nie oszukuje, coś zawsze podpowie czy ten telefon jest nadal aktualny, bo nie moge sie z nim skontaktowac Poszukuje kogos do stropow i do roznych robot budowlanych (powiekszenie otworow drzwiowych, zabudowanie łuków itp.)POMOCY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 01.04.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 polecam ekipę do wszelkich wykończeń Piotr Turski 607 372 087, ceny średnie, wykonawstwo z głową i solidnie, człowiek słowny, nie zawala terminów, nie oszukuje, coś zawsze podpowie czy ten telefon jest nadal aktualny, bo nie moge sie z nim skontaktowac Poszukuje kogos do stropow i do roznych robot budowlanych (powiekszenie otworow drzwiowych, zabudowanie łuków itp.)POMOCY!! Zdecydowanie odradzam z korzystania usług Pana Piotra Turskiego. Na chwilę obecną próbuje polubownie odzyskać część zmarnowanych pieniędzy. Do zakończenia sprawy nie będę na forum publicznym roztrząsał moich problemów z tym fachowcem. Jeśli kogoś interesują szczegóły to zapraszam na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 07.04.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Poszukuję kontaktu do elektryka z uprawnieniami, znacie kogoś rozsądnego i kulturalnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts