mjeziorska 09.04.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Heja, już polecałam na tym forum.U mnei robił Pan Rafal Adamczyk tel. 502 640 580fajny facet. Rozsądny. POaga dobrać oświetlenie, wyznaczyć gdzie gniazdka itp na budowie.Ma wszystkie dokumenty i papiery z tym związane więc jak robi instalacje to potem nei ma problemu z poszukiwaniem kogos z papierami.Robil tez u nas domofon i alarm.Fajny i rzeczowy facet.Bardzo szybko i czysto zrobiona instalacja. Moj kier budowy był zachwycony.Poloecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 09.04.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Dziękuję za namiar, jutro skontaktuję się z panem, ja rozstałam się z moimi "pseudofachowcami", którzy obrazili się, że nie podobają mi się kable... krzywo położone i odstające od ścian. "W sytuacji braku zaufania" postanowili jaśnie panowie zakończyć współpracę. Nie chcieli się także rozliczyć za materiały, na które dostali 3tys. zaliczki... Tak właśnie wygląda honor w wydaniu polskiego pseudofachowca od wszystkiego. Bo panowie mieli ochotę wykańczać cały dom i nawet robić tynki zewnętrzne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 09.04.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Dziękuję za namiar, jutro skontaktuję się z panem, ja rozstałam się z moimi "pseudofachowcami", którzy obrazili się, że nie podobają mi się kable... krzywo położone i odstające od ścian. "W sytuacji braku zaufania" postanowili jaśnie panowie zakończyć współpracę. Nie chcieli się także rozliczyć za materiały, na które dostali 3tys. zaliczki... Tak właśnie wygląda honor w wydaniu polskiego pseudofachowca od wszystkiego. Bo panowie mieli ochotę wykańczać cały dom i nawet robić tynki zewnętrzne... Hej, nie ma sprawy. Mój wykonawca nie brał żadnych zaliczek na materiały czy jakichkolwiek pieniędzy. Wszystko zapłaciłam po wykonaniu prac. Nie miałam się do czego przyczepić. Kabelki ładnie poukładane. No później jak zaczęłam sprawdzać przekrój kabelków to okazało się, że wsyztskie są wg przepisów. Co mnie to też bardzo ucieszyło bo już słyszałam o takich przypadkach, że są za cienke kable wsadzane w ściany a oferta wtedy jest o wiele atrakcyjniejsza od innych:) Życzę powodzenia:) Ja jak narazie nei nierzekam na wykoanwców. Teraz jesteśmy wtracie wykończeniówki:) Pozdrawiam i wytrwałości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 10.04.2012 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Poszukuję kontaktu do elektryka z uprawnieniami, znacie kogoś rozsądnego i kulturalnego? Polecam p.Arka. Spotkalismy sie juz na niejednej budowie 660 611 374. Dzwoniac prosze powiedziec, ze maja Panstwo nr od Jacka od poddaszy. Na pewno sie dogadacie Pozdrawiam cała grupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekko 14.04.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Szukam sprawdzonego wykonawcy ogrodzenia - klinkier + przesla metalowe, montaz bramy przesuwnej.Prosze o namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 18.04.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Polecam p.Arka. Spotkalismy sie juz na niejednej budowie 660 611 374. Dzwoniac prosze powiedziec, ze maja Panstwo nr od Jacka od poddaszy. Na pewno sie dogadacie Pozdrawiam cała grupe ja polecam pana z mińska mazowieckiego, solidny i fachowiec jakis rzadko 606-472-368 kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur429 19.04.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 WitamPoszukuję dobrej ekipy do zrobienia podmurówki do ogrodzenia. Będę wdzięczny za kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 20.04.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam, dziękuję za kontakt, problem się rozwiązał i pracę dokończył fachowiec. Większe szczęście miałam do ekipy od tynków, jeśli ktoś będzie potrzebował, śmiało mogę polecić, jestem bardzo zadowolona, ściany lepsze, niż przewiduje norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaMSul 25.04.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witamszukam sprawdzonego czlowieka od ukladania gresu/plytek na zewnatrz. Do polozenia na tarasie oraz schodach. dziekuje, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 25.04.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam, a ja jeszcze z pytaniem, jakiś namiar na wywóz odpadów budowlanych? Czas uporządkować trochę działkę... Z góry dziękuję za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.04.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Szukam zduna do wybudowania kominka zewnętrznego. Możecie kogoś polecić? Interona - dzwonisz do firm "śmieciarskich" (ja znam Lekaro, Remondis), zamawiasz kontener na budowę i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abarwicki 27.04.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam,Odkupie stemple budowlane dł. 2,8. Potrzebuje około 150 szt. Budowa w Długiej Szlacheckiej.Pozdrawiam,Adrian 604516320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaMSul 30.04.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Witamoferuje deski zdjete z dachu domu - sa w bardzo dobrym stanie - spokojnie nadaja sie na szaalunki czy nawet polozenie na dach. Na budowe jak znalazl. Odbior osobisty w Warszawie Wesola. Koszt 500 zl do niewielkiej negocjacji. Mam tez zdjecia, moge wyslac na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur429 04.05.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Witammam do sprzedania 4 wiaderka (po 20 kg) gruntobet 310 Kreisel po 50 zł opakowanie. Do tego 160 klinkieru CRH ciemno-czerwonego po 1 zł za sztukę i baniak na wodę. Odbiór w Józefinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kot_behemot 11.05.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Poszukuję wywrotki ziemi do ogródka - najlepiej gliny, torfu, ogrodowej - takiej co by na niej trawa urosła, bo mojego piacho-iłu nie lubi. Może być z waszej działki albo namiar na jakiegoś Pana z wywrotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 11.05.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Pan z wywrotką: pan Piotr, 506 031 129 z Dębego, mi przywoził piasek, nie wiem jeszcze, jak z ceną ziemi u niego, ale wiem, że wozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 13.05.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Pan z wywrotką: pan Piotr, 506 031 129 z Dębego, mi przywoził piasek, nie wiem jeszcze, jak z ceną ziemi u niego, ale wiem, że wozi. zgadzam sie i polecam pana Piotra bo u nas tez woził piasek i nie tylko. Ma żwir, piasek, ziemie na podwyższenie terenu oraz lepsza pod trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swemi01 14.05.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Witamsprzedam stemple budowlane sosnowe ok 2,8m po 4zł ok. 150szt. odbiór w halinowie tel 663-306-211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katienkaaa 20.05.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Witam. Mam do sprzedania stemple drewniane -grube 300szt. Długość od 2,3 do 2,5m. Cena za szt. 3,5zł. Odbiór we własnym zakresie w Sulejówku. Tel. 696558110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chaffinch 20.05.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 WITAM!Do sprzedania ok. 200 sztuk stempli sosnowych, długość od 2,30 do 3,00 metra. Niektóre stemple przedłużane (zbite deskami). Użyte 1 raz, jesienią. Cena 3 PLN za sztukę. Odbiór osobisty w Sulejówku. NIEAKTUALNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts