Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

Heja,

już polecałam na tym forum.

U mnei robił Pan Rafal Adamczyk tel. 502 640 580

fajny facet. Rozsądny. POaga dobrać oświetlenie, wyznaczyć gdzie gniazdka itp na budowie.

Ma wszystkie dokumenty i papiery z tym związane więc jak robi instalacje to potem nei ma problemu z poszukiwaniem kogos z papierami.

Robil tez u nas domofon i alarm.

Fajny i rzeczowy facet.

Bardzo szybko i czysto zrobiona instalacja. Moj kier budowy był zachwycony.

Poloecam:)

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję za namiar, jutro skontaktuję się z panem, ja rozstałam się z moimi "pseudofachowcami", którzy obrazili się, że nie podobają mi się kable... krzywo położone i odstające od ścian. "W sytuacji braku zaufania" postanowili jaśnie panowie zakończyć współpracę. Nie chcieli się także rozliczyć za materiały, na które dostali 3tys. zaliczki... Tak właśnie wygląda honor w wydaniu polskiego pseudofachowca od wszystkiego. Bo panowie mieli ochotę wykańczać cały dom i nawet robić tynki zewnętrzne...

Dziękuję za namiar, jutro skontaktuję się z panem, ja rozstałam się z moimi "pseudofachowcami", którzy obrazili się, że nie podobają mi się kable... krzywo położone i odstające od ścian. "W sytuacji braku zaufania" postanowili jaśnie panowie zakończyć współpracę. Nie chcieli się także rozliczyć za materiały, na które dostali 3tys. zaliczki... Tak właśnie wygląda honor w wydaniu polskiego pseudofachowca od wszystkiego. Bo panowie mieli ochotę wykańczać cały dom i nawet robić tynki zewnętrzne...

Hej,

nie ma sprawy.

Mój wykonawca nie brał żadnych zaliczek na materiały czy jakichkolwiek pieniędzy. Wszystko zapłaciłam po wykonaniu prac. Nie miałam się do czego przyczepić. Kabelki ładnie poukładane. No później jak zaczęłam sprawdzać przekrój kabelków to okazało się, że wsyztskie są wg przepisów. Co mnie to też bardzo ucieszyło bo już słyszałam o takich przypadkach, że są za cienke kable wsadzane w ściany a oferta wtedy jest o wiele atrakcyjniejsza od innych:)

Życzę powodzenia:)

Ja jak narazie nei nierzekam na wykoanwców. Teraz jesteśmy wtracie wykończeniówki:)

Pozdrawiam i wytrwałości życzę

Poszukuję kontaktu do elektryka z uprawnieniami, znacie kogoś rozsądnego i kulturalnego?

Polecam p.Arka. Spotkalismy sie juz na niejednej budowie 660 611 374. Dzwoniac prosze powiedziec, ze maja Panstwo nr od Jacka od poddaszy. Na pewno sie dogadacie :) Pozdrawiam cała grupe