teka 23.03.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Witam, szukam solidnego hydraulika do całej instalacji, potem wylewkarzy i tynkarzy cem-wap, dokładnych. hydraulik Kazik 601753973 tynki elewacje Paweł 501139987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 23.03.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 przestrzegam przed facetem od wykończeniówki, glazury, elewacji DARIUSZ ŚWIĄTEK jest z Woli Grzybowskiej/Wesołej - sparataczył nam prace na budowie, zamówił o 20 m2 płytek za dużo, zamówił 10 wiader elewacji za dużo.Prace ciągneły się 5 razy dlużej niż normalnie, kasę wyciągał na maxa, a na koniec zwinął swoje rzeczy i uciekł - zostawił nas z niedokończonymi pracami na lodzie i z mnóstwem materiałów i roboty nie zrobionej, długo by pisać ... ahhh szkoda gadać. Najlepiej nie ufać pozornie wyglądającym ludziom. Nie odbiera telefonów - TRAGEDIA dziwię się,że jest tutaj tyle osób które się dają nabrac na takie zaliczki.też jestem budowlańcem zPłocka -posadzki z mixokreta,czesto jeżdzę na budowy pod Warszawę,czy Łódz i biore tez około 200zł gdy jadę na Wasze budowy bo czasem marnowałem paliwo i czas a ludzie niepoważni się nie odzywali.Zawsze trzeba zniwelować stropy chudziaki pod styropiany bo często są różnice na poziomach lub na drzwiach balkonowych,tarasowych i zakładane styropiany nie wchodzą lub wchodzą czasem większe. Wy płacicie często ogromne pieniądze,czy całość.Jeśli ktoś wyciąga takie pieniądze tzn ,że na 90% chce Was oszukać,tak się właśnie dorabjają i budują sobie za Wasze pieniądze domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 24.03.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Witam.Poproszę namiar na sprawdzoną ekipę do tynków silikonowych Caparol, Weber lub Bolix (jeszcze nie wybrałem). Najważniejsza dla mnie jest jakość, estetyka i niewiele zmarnowanego materiału. Będzie jakieś 250m2, styro już jest zaciągnięte klejem 3 lata temu, mało uszkodzeń. Niezbędne referencje z możliwością weryfikacji wcześniejszych realizacji. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 26.03.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam. Poproszę namiar na sprawdzoną ekipę do tynków silikonowych Caparol, Weber lub Bolix (jeszcze nie wybrałem). Najważniejsza dla mnie jest jakość, estetyka i niewiele zmarnowanego materiału. Będzie jakieś 250m2, styro już jest zaciągnięte klejem 3 lata temu, mało uszkodzeń. Niezbędne referencje z możliwością weryfikacji wcześniejszych realizacji. Dziękuję. Rozumiem. Nie ma takich fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adikrop 30.03.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Witam, czy ktoś może mi polecić z okolic Wesołej Halinowa Mińska firmę która dowiezie wodę do budowy na wtorek po św? Może ktoś ma beczkę ok 500l albo 1000 do sprzedania???? Przegapiłem sprawę, ławy wylane na jesieni już wchodzi ekipa a studniarze którzy przedwczoraj próbowali wiercić nie dali rady. Jakieś żarty przyjechali i się pytają gdzie tu można wody nabrać,wiertło połamali i chcieli żeby im płacić :mad:szkoda gadać zero profesjonalizmy (gdzieś od Siedlec). Studniarz z którym jestem już umówiony (z Sulejówka )zacznie dopiero po 6IV do tego czasu muszę wodę wozić :bash: Budowa ok Halinowa. Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomi-ei 01.04.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Sposób może trochę prymitywny, ale przy aktualnym poziomie wody gruntowej wystarczy jak wykopiesz koparką lub ręcznie studnię/dół około 1 - 1.5m w głąb ( w Halinowie woda jest teraz w niektórych miejscach już na poziomie 50-70cm ) i kupisz pompę elektryczną i małym kosztem masz wodę na budowę. \Ale to tylko taka awaryjna możliwość, która warto rozważyć w takiej sytuacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 02.04.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam. Poproszę namiar na sprawdzoną ekipę do tynków silikonowych Caparol, Weber lub Bolix (jeszcze nie wybrałem). Najważniejsza dla mnie jest jakość, estetyka i niewiele zmarnowanego materiału. Będzie jakieś 250m2, styro już jest zaciągnięte klejem 3 lata temu, mało uszkodzeń. Niezbędne referencje z możliwością weryfikacji wcześniejszych realizacji. Dziękuję. Rozumiem. Nie ma takich fachowców. A ja mogę polecić: 601991594 Andrzej Tyburek - ekipa, rzetelność 1 klasa natomiast przestrzegam wszystkich przed Firmą El-Bud Mieczysława Niepiekło 601920236 !!! - oszukuje na wszystkim co się da i nawet podstaw budownictwa chyba nie zna, robi podstawowe błędy co wychodzi nawet po 3 latach i kosztuje krocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 02.04.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ponownie mam do Was kilka pytań: - poszukuję projektanta instalacji wod-kan. najlepiej z Halinowa lub okolic- słyszeliście może o jakichś niedrogich pokojach pracowniczych w Halinowie/Hipolitowie?- w przeciągu 1/1,5 miesiąca będę potrzebował baraku/blaszaka na budowę, ktoś z Was może będzie miał na zbyciu? Pozdawiam,samboman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f_s_ 02.04.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Popieram. Uwaga na EUROPLEX MARCIN URBANEK. To zwykły oszust, naciągnął nas na kasę. Słyszałam, że było kilka zgłoszeń na niego w policji w Mińsku. Szkoda czasu i pieniędzy a najbardziej zdrowia. Pan Marcin jest beszczelny i chamski. Zwleka z zamówienie a później kręci. Odradzam wszystkim z okolic Mińska i Cegłowa. Witam, sprawa jeszcze się nie zakończyła. Z powodu natłoku spraw zawodowych nie bardzo mogłem się tym ostatnio zajmować. Na policji nic nie wskórałem, koszty sądowe wychodzą mi więcej niż ów "byznesmen" jest mi dłużny. Zmienia się chyba już na lepsze ponieważ zadzwonił kilka dni temu do mnie (i to sam, bez upominania się) że ma dla mnie pieniądze. Nie bardzo w to wierzę, ale cóż... nadzieja jakaś jest. Mamy spotkać się w tym tygodniu. Brakujące okna kupiłem gdzie indziej, ale straciłem przez niego mnóstwo czasu i nerwów. Pozdrawiam Łukasz Chmielewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinio76 04.04.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam mam pytanko do forumowiczów ile się czeka w okolicy halinowa dokładna lokalizacja to Józefin na pozwolenie na budowę dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomi-ei 04.04.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 w grudniu było to około 1 miesiąca, jeżeli urząd nie wnosił żadnych uwag do dokumentacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomi-ei 04.04.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 w grudniu było to około 1 miesiąca, jeżeli urząd nie wnosił żadnych uwag do dokumentacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 07.04.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Witam,Sprzedam kompletną r-betkę na przenośnym fabrycznym stelażu, z przewodem dł. 20 metrów, kompletem zabezpieczeń i licznikiem indukcyjnym. Na życzenie prześlę zdjęcia. Odbiór w Halinowie. Szukam sprawdzonych fachowców od gładzi na zabudowie poddasza. Pozdrawiam,Grzegorz Tomaszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcc 11.04.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witam forumowiczów,czy ktoś może ma do odstąpienia lub odsprzedania stemple albo deski szalunkowe. Chce tego użyć do ułożenia brzegów drogi na posesje, droga ok. 120 m. Dobrze by było gdyby stemple były podobnej grubości.Wielkie dzięki.Pozdrawiam, mcc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcc 11.04.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 również polecam, dobry operator w dobrej cenie A ile bierze za godzinę? Też niedługo będę potrzebował. Może jeszcze ktoś ma namiar na tani piach, żwirek, ziemie ogrodową? Okolice Halinowa. Pozdrawiam, mcc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abarwicki 11.04.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witam forumowiczów, czy ktoś może ma do odstąpienia lub odsprzedania stemple albo deski szalunkowe. Chce tego użyć do ułożenia brzegów drogi na posesje, droga ok. 120 m. Dobrze by było gdyby stemple były podobnej grubości. Wielkie dzięki. Pozdrawiam, mcc Witam, Ja mogę odsprzedać. Nie wiem ile dokładnie zostało, ale myślę że z 50-70 szt będzie. Wysyłam do siebie namiar na priv. Pozdrawiam, Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 12.04.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Orientujecie się może gdzie w okolicy Hipolitowa można najkorzystniej dostać H+H lub Solbet? Aktualne ceny jakie dostałem z jednego z najbliższych składów na literę K, to:H+H 24x24x59 biały, odm.600 6,46zł brutto, Solbet 24x24x59 6,99zł brutto pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 13.04.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Orientujecie się może gdzie w okolicy Hipolitowa można najkorzystniej dostać H+H lub Solbet? Aktualne ceny jakie dostałem z jednego z najbliższych składów na literę K, to: H+H 24x24x59 biały, odm.600 6,46zł brutto, Solbet 24x24x59 6,99zł brutto pozdrawiam zobacz wskałdzie Replin w Choszczówce Stojeckiej (koło Debe Wielkie) K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur429 14.04.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 WitamMam do sprzedania sprawną i bezawaryjną pompę głębinową Grundfos SQ-40 za 1700 złNie potrzebuje jej, bo doczekałem się wreszcie wodociągu. Pompę używałem przez 1,5 roku. Dostarczała wodę do domu jednorodzinnego.Odbiór własny w Warszawie lub Józefinie. PozdrawiamA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 15.04.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 zobacz wskałdzie Replin w Choszczówce Stojeckiej (koło Debe Wielkie) K Ja mogę polecić Eurobud w Sulejówku - tylko nie zrażaj się cenami - negocjuj, szczególnie jeśli chodzi o dostawy na budowę kompleksowo, wychodzi najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts