teka 24.08.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 witam, macie moze namiar na dobry piasek do wylewek?potrzebuję 0,2-0,4mm dzieki lukasz696869513 lafarge ok popularny,albo standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpyrka 30.08.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Mam do oddania za darmo WC (swawojkę) została po budowie. Odbiór własny. Halinów tel. 662 193 777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 31.08.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witam, mam do sprzedania kuchenko-lodówkę Liebherr. Posiada także zlewozmywak bez syfonu i baterii.Lodówka działa bez zarzutów, w kuchence działa tylko jeden palnik. Cena 200zł do uzgodnienia. Odbiór osobisty w HIPOLITOWIE koło Halinowa.Tel. 663 52 53 53http://imageshack.us/a/img153/8229/nj36.jpghttp://imageshack.us/a/img20/9536/5klf.jpghttp://imageshack.us/a/img266/1054/ffzv.jpghttp://imageshack.us/a/img845/4686/0n3o.jpghttp://imageshack.us/a/img96/8004/n7q2.jpghttp://imageshack.us/a/img821/3867/g164.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 03.09.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Macie namiary na sprawdzonych wykonawców przyłączy? Lub może ktoś korzystał z usług firmy p. Lesińskiego z Halinowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 03.09.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Macie namiary na sprawdzonych wykonawców przyłączy? Lub może ktoś korzystał z usług firmy p. Lesińskiego z Halinowa? Na etapie przyłączy u mnie i u sąsiadki: super i polecam. Jak dalej nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 04.09.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 @KasioMarDzięki za odpowiedź! Poproszę jeszcze o namiary na cieślę, który jest w stanie się zająć więźbą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaHalinów 06.09.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Macie namiary na sprawdzonych wykonawców przyłączy? Lub może ktoś korzystał z usług firmy p. Lesińskiego z Halinowa? U mnie p . Lesińskiego z Halinowa robi a raczej ma zrobić przyłącza - przynajmniej tak twierdzi odkwietania, jak narazie ciągle się wykręca, że gdzieś papiery utknęły. Zobaczymy podobno do końca września ma zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 07.09.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 @KasioMar Dzięki za odpowiedź! Poproszę jeszcze o namiary na cieślę, który jest w stanie się zająć więźbą. Pozdrawiam Nam więźbę robiła ta sama ekipa, która budowała dom, więc nie pomogę. Za to mogę jeszcze polecić naszego dekarza: p.Paweł Lawenda tel.501 646 239 Jestem bardzo zadowolona z jego pracy. WM z reku i DGP robił nam p.Tomasz 608 623 650 U znajomej z Długiej Szlacheckiej robił też GWC. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomi-ei 07.09.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Macie namiary na sprawdzonych wykonawców przyłączy? Lub może ktoś korzystał z usług firmy p. Lesińskiego z Halinowa? Dla mnie i sąsiadów Pan Lesiński właśnie kończy budowę sieci WOD-KAN w ulicy oraz dodatkowo dogadaliśmy się na przyłącza, po lekko ciężkich początkach w negocjacjach Pan Lesiński jednak dał najlepszą ofertę cenową na sieć po czym podpisaliśmy umowę. Uzgodnionym terminem realizacji bardzo bym się nie przejmował, jak się umówił na robotę to ją wykona, u nas też był lekki poślizg czasowy, nasza inwestycja była dogadana już w styczniu, a realizacja jest teraz czyli we wrześniu, ale mi to akurat pasowało ze względu na trwającą budowę... Jak do chwili obecnej ogólnie mogę polecić Pana Lesińskiego... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raftrusz 11.09.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Chętnie kupię używany garaż blaszany lub wiatę 3x5. Nie musi być w idealnym stanie. Jeżeli ktoś posiada, proszę napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 12.09.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Dla mnie i sąsiadów Pan Lesiński właśnie kończy budowę sieci WOD-KAN w ulicy oraz dodatkowo dogadaliśmy się na przyłącza, po lekko ciężkich początkach w negocjacjach Pan Lesiński jednak dał najlepszą ofertę cenową na sieć po czym podpisaliśmy umowę. Uzgodnionym terminem realizacji bardzo bym się nie przejmował, jak się umówił na robotę to ją wykona, u nas też był lekki poślizg czasowy, nasza inwestycja była dogadana już w styczniu, a realizacja jest teraz czyli we wrześniu, ale mi to akurat pasowało ze względu na trwającą budowę... Jak do chwili obecnej ogólnie mogę polecić Pana Lesińskiego... . Poproszę o jakiś namiar do Pana Lesińskiego, ponadto może macie kogoś do polecenia do ponownego ułożenia kostki bauma po zrobieniu przyłącza... Z góry dzięki za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaHalinów 12.09.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Dla mnie i sąsiadów Pan Lesiński właśnie kończy budowę sieci WOD-KAN w ulicy oraz dodatkowo dogadaliśmy się na przyłącza, po lekko ciężkich początkach w negocjacjach Pan Lesiński jednak dał najlepszą ofertę cenową na sieć po czym podpisaliśmy umowę. Uzgodnionym terminem realizacji bardzo bym się nie przejmował, jak się umówił na robotę to ją wykona, u nas też był lekki poślizg czasowy, nasza inwestycja była dogadana już w styczniu, a realizacja jest teraz czyli we wrześniu, ale mi to akurat pasowało ze względu na trwającą budowę... Jak do chwili obecnej ogólnie mogę polecić Pana Lesińskiego... . Jeżeli uważasz, że ponad 4 miesiące obsuwy to lekki poślizg - to Twoja opinia, ja uważam, że to już gruba przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomi-ei 16.09.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Poproszę o jakiś namiar do Pana Lesińskiego, ponadto może macie kogoś do polecenia do ponownego ułożenia kostki bauma po zrobieniu przyłącza... Z góry dzięki za pomoc... tel. komórkowy - 604 330 666 oraz układanie kostki - 886 637 876 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomi-ei 16.09.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Jeżeli uważasz, że ponad 4 miesiące obsuwy to lekki poślizg - to Twoja opinia, ja uważam, że to już gruba przesada. tak jak napisałem mi akurat się nie spieszyło, ale fakt to nie jest błyskawiczne tempo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 17.09.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Sprzedam kompletną r-betkę (zabezpieczenia, podlicznik, przenośny oryginalny stojak, 35 mb przewodu). Odbiór w Halinowie. Cena 500 pln.W razie pytań proszę o telefon: 608-787-310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzeju82 23.09.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Chętnie kupię używany garaż blaszany. Ofert na PW lub na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinio76 15.10.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Witam poszukuje kupić deski szalunkowe w okolicach halinowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 15.10.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Witam, szukam chętnego na poniższą górkę piasku. Odbiór w Pęclinie k/Wiązowny w zakresie własnym. http://imageshack.us/a/img820/736/p794.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andri 19.10.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Witam Wszystkich forumowiczów,Na wstępię ogromne podziękowania za niezliczoną ilość rad, namiarów, pomysłów itd. Śledzę to forum już od jakiegoś czasu i z pewnością dzięki Wam udało mi się wyjść z niejednej opresji:rolleyes:Buduję się w Halinowie blisko kościoła; aktualnie zakończyłem etap stanu surowego otwartego.Praktycznie całość materiałów kupowałem w Replinie, ekipę miałem z okolic Łukowa (ale oni głównie budują po drugiej stronie Wawy (okolice Babic); hydraulikę robił mi Tomek Witkowski.W listopadzie chcę pokryć dach i wstawić okna.Prośba o info czy ktoś z Was miał kontakt z ekipą Pana Piotra Makowskiego współracującego z Noczką - jakie opinie/ewentualnie uwagiDodatkowo prośba o namiary na sprawdzonych:- elektryków- instalatorów cwu/co Gdyby ktoś był zainteresowany - mam na zbyciu:- sporo drutu fi 6- gruz- solbet 24/59 oraz 12/59Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andri 19.10.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Dodatkowo - gdzie w pobliżu sprzedają ogrodzenia betonowe???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts