andri 19.10.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Witam, dziękuję za kontakt, problem się rozwiązał i pracę dokończył fachowiec. Większe szczęście miałam do ekipy od tynków, jeśli ktoś będzie potrzebował, śmiało mogę polecić, jestem bardzo zadowolona, ściany lepsze, niż przewiduje norma. Witaj, A możesz podesłać namiary i nazwisko fachowca luba nazwę firmy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 20.10.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Witam poszukuje kupić deski szalunkowe w okolicach halinowa Jeśli jeszcze aktualne, to ja mam do sprzedania. Używane i nowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 22.10.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Witam. Poszukuję ekipy do wykonania balustrady do schodów wewnetrznych wykonanych z materiału: stal nierdzewna łączona z drewnem. Kogo polecacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaHalinów 25.10.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Witam wszystkich,Poszukuję ekipy do elewacji, może ktoś ma kogoś godnego polecenia?Szukam także ekipy do tynków. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 28.10.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Witajcie, Tym razem potrzebuję Waszych opinii na temat okolicznych tartaków. Gdzie kupowaliście drewno na więźbę? Jesteście w stanie polecić/odracić jakieś konkretne miejsca?Przy okazji, jeśli macie sprawdzonych montażystów/dealera okien, będę wdzięczny za namiary. PS. Mam do sprzedania trochę stępli (ok. 250szt) - solidne, grube. Do odbioru w Hipolitowie. Jeśli jest ktoś zainteresowany, więcej informacji udzielię na PW. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maljur 29.10.2013 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Witam,chętnie kupię garaż po budowie. Tel. 607 708 102. PozdrawiamM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 03.11.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Mam do sprzedania: 1. Kilkadziesiąt sztuk cegły klinkierowej Roben Nf382. Brama tymczasowa dwuskrzydłowa z zawiasami3. 40 m siatki leśnej zdjętej z ogrodzenia4. Cztery łóżka wojskowe metalowe z materacami tel. 0608 838 268 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 04.11.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Witam wszystkich, Poszukuję ekipy do elewacji, może ktoś ma kogoś godnego polecenia? Szukam także ekipy do tynków. Pozdrowienia Pawel Bernacki 501139987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiac2 05.11.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Mam do oddania gruz ok. 1m3. Do odbioru w Halinowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 05.11.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Witajcie, Tym razem potrzebuję Waszych opinii na temat okolicznych tartaków. Gdzie kupowaliście drewno na więźbę? Jesteście w stanie polecić/odracić jakieś konkretne miejsca? Przy okazji, jeśli macie sprawdzonych montażystów/dealera okien, będę wdzięczny za namiary. PS. Mam do sprzedania trochę stępli (ok. 250szt) - solidne, grube. Do odbioru w Hipolitowie. Jeśli jest ktoś zainteresowany, więcej informacji udzielię na PW. pozdrawiam! Tartak Mokka , skład maja koło Pustelnika, właściciel mieszka chyba w Sulejówku. Okna Oculux na Modlińskiej w Warszawie, MS, Gebauer, krc i alter dom z Siedlec Urzędowski głównie. My szukamy sprawdzonego kominkarza dobór wkładu, montaż, obudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 05.11.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Tartak Mokka , skład maja koło Pustelnika, właściciel mieszka chyba w Sulejówku. Okna Oculux na Modlińskiej w Warszawie, MS, Gebauer, krc i alter dom z Siedlec Urzędowski głównie. My szukamy sprawdzonego kominkarza dobór wkładu, montaż, obudowa. jeśli chodzi o okna to polecić mogę producenta z Ożarowa - Robert Głaz 603794179 - konkretny człowiek i produkty kominkarz to Kaczmarek Łukasz tel. 509384808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzeju82 07.11.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 WitamPoszukuje piachu do zasypania fundamentów, może dacie namiary gdzie najtaniej kupie owy piach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzeju82 07.11.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 WitamPoszukuje piachu do zasypania fundamentów, może dacie namiary gdzie najtaniej kupie owy piach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poni 08.11.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Witam Wszystkich forumowiczów, Na wstępię ogromne podziękowania za niezliczoną ilość rad, namiarów, pomysłów itd. Śledzę to forum już od jakiegoś czasu i z pewnością dzięki Wam udało mi się wyjść z niejednej opresji:rolleyes: Buduję się w Halinowie blisko kościoła; aktualnie zakończyłem etap stanu surowego otwartego. Praktycznie całość materiałów kupowałem w Replinie, ekipę miałem z okolic Łukowa (ale oni głównie budują po drugiej stronie Wawy (okolice Babic); hydraulikę robił mi Tomek Witkowski. W listopadzie chcę pokryć dach i wstawić okna. Prośba o info czy ktoś z Was miał kontakt z ekipą Pana Piotra Makowskiego współracującego z Noczką - jakie opinie/ewentualnie uwagi Dodatkowo prośba o namiary na sprawdzonych: - elektryków - instalatorów cwu/co Gdyby ktoś był zainteresowany - mam na zbyciu: - sporo drutu fi 6 - gruz - solbet 24/59 oraz 12/59 Pozdrawiam W jakiej cenie drut? Jestem też zainteresowany solbetem, jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sherif 09.11.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Witam ! Po budowie zostały mi następujące rzeczy do sprzedania: - 40szt (ok pół palety) pustaków WIENERBERGER Porotherm 25/37.5 AKU, doskonale tłumiące dzwięki. Kupowane po 8,36zł, sprzedam za 3zł/szt- 10szt Porotherm 25 P+W, 2zł/szt- Kawałki blatów szalunkowych Peri 18mm, idealne do szalowania słupów, wieńców, nadproży itd. Wymiary róźne: 27,5 x 328cm, 58 x 328cm, 27,5 x 260cm oraz mniejsze, cena 10zł/m2 - do uzg w zależności od wielkości i ilości- stemple 2-3m 3zł/szt- worki z proszkiem od Pigeona (poliuretan sypki) - doskonały do izolacji fundamentów, podłog, itd, zostało mi ok 40 worków, tj ok 2-3 m3, oddam oczywiście za darmo Materiały od odebrania Warszawa / Wawer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinto13 15.11.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Sprzedam po budowie skrzynkę budowlaną i rozdzielnie. Międzylesie. Ceny do dogadania. http://allegro.pl/skrzynka-budowlana...708356032.html http://allegro.pl/rozdzielnia-uzywan...708338378.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena08 18.11.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Witam,Mam do Was pytanie, robiliście kominek z płaszczem wodnym?gdzie kupowaliście i jakiej firmy polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzeju82 20.12.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Kupie deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzeju82 26.12.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 kupię deski, zainteresowanych sprzedażą proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzeju82 26.12.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 kupię deski, zainteresowanych sprzedażą proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts