Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

Witam, dziękuję za kontakt, problem się rozwiązał i pracę dokończył fachowiec. Większe szczęście miałam do ekipy od tynków, jeśli ktoś będzie potrzebował, śmiało mogę polecić, jestem bardzo zadowolona, ściany lepsze, niż przewiduje norma.

Witaj,

A możesz podesłać namiary i nazwisko fachowca luba nazwę firmy?

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie,

Tym razem potrzebuję Waszych opinii na temat okolicznych tartaków. Gdzie kupowaliście drewno na więźbę? Jesteście w stanie polecić/odracić jakieś konkretne miejsca?

Przy okazji, jeśli macie sprawdzonych montażystów/dealera okien, będę wdzięczny za namiary.

PS. Mam do sprzedania trochę stępli (ok. 250szt) - solidne, grube. Do odbioru w Hipolitowie. Jeśli jest ktoś zainteresowany, więcej informacji udzielię na PW.

pozdrawiam!

Witajcie,

Tym razem potrzebuję Waszych opinii na temat okolicznych tartaków. Gdzie kupowaliście drewno na więźbę? Jesteście w stanie polecić/odracić jakieś konkretne miejsca?

Przy okazji, jeśli macie sprawdzonych montażystów/dealera okien, będę wdzięczny za namiary.

PS. Mam do sprzedania trochę stępli (ok. 250szt) - solidne, grube. Do odbioru w Hipolitowie. Jeśli jest ktoś zainteresowany, więcej informacji udzielię na PW.

pozdrawiam!

Tartak Mokka , skład maja koło Pustelnika, właściciel mieszka chyba w Sulejówku. Okna Oculux na Modlińskiej w Warszawie, MS, Gebauer, krc i alter dom z Siedlec Urzędowski głównie.

My szukamy sprawdzonego kominkarza dobór wkładu, montaż, obudowa.

Tartak Mokka , skład maja koło Pustelnika, właściciel mieszka chyba w Sulejówku. Okna Oculux na Modlińskiej w Warszawie, MS, Gebauer, krc i alter dom z Siedlec Urzędowski głównie.

My szukamy sprawdzonego kominkarza dobór wkładu, montaż, obudowa.

jeśli chodzi o okna to polecić mogę producenta z Ożarowa - Robert Głaz 603794179 - konkretny człowiek i produkty

kominkarz to Kaczmarek Łukasz tel. 509384808

Witam Wszystkich forumowiczów,

Na wstępię ogromne podziękowania za niezliczoną ilość rad, namiarów, pomysłów itd. Śledzę to forum już od jakiegoś czasu i z pewnością dzięki Wam udało mi się wyjść z niejednej opresji:rolleyes:

Buduję się w Halinowie blisko kościoła; aktualnie zakończyłem etap stanu surowego otwartego.

Praktycznie całość materiałów kupowałem w Replinie, ekipę miałem z okolic Łukowa (ale oni głównie budują po drugiej stronie Wawy (okolice Babic); hydraulikę robił mi Tomek Witkowski.

W listopadzie chcę pokryć dach i wstawić okna.

Prośba o info czy ktoś z Was miał kontakt z ekipą Pana Piotra Makowskiego współracującego z Noczką - jakie opinie/ewentualnie uwagi

Dodatkowo prośba o namiary na sprawdzonych:

- elektryków

- instalatorów cwu/co

Gdyby ktoś był zainteresowany - mam na zbyciu:

- sporo drutu fi 6

- gruz

- solbet 24/59 oraz 12/59

Pozdrawiam

W jakiej cenie drut?

Jestem też zainteresowany solbetem, jaka cena?

Witam !

Po budowie zostały mi następujące rzeczy do sprzedania:

- 40szt (ok pół palety) pustaków WIENERBERGER Porotherm 25/37.5 AKU, doskonale tłumiące dzwięki. Kupowane po 8,36zł, sprzedam za 3zł/szt

- 10szt Porotherm 25 P+W, 2zł/szt

- Kawałki blatów szalunkowych Peri 18mm, idealne do szalowania słupów, wieńców, nadproży itd. Wymiary róźne: 27,5 x 328cm, 58 x 328cm, 27,5 x 260cm oraz mniejsze, cena 10zł/m2 - do uzg w zależności od wielkości i ilości

- stemple 2-3m 3zł/szt

- worki z proszkiem od Pigeona (poliuretan sypki) - doskonały do izolacji fundamentów, podłog, itd, zostało mi ok 40 worków, tj ok 2-3 m3, oddam oczywiście za darmo

Materiały od odebrania Warszawa / Wawer.

• 1 month później...