Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No Bonzo.... to zes zbesztal Qdlatego tyle razy, ze mu w skarpetki poszlo.... :wink:

A mi udalo sie skonczyc frontowe ogrodzenie i lada moment bede finiszowal z bocznym... Wylewki na pietrze prawie skonczone... Z zona szukamy gresy i glazury... Trzeba tez spotkac sie z kominkarzem...

OGOLNIE DO PRZODU!

CZOLEM! :D

No Bonzo.... to zes zbesztal Qdlatego tyle razy, ze mu w skarpetki poszlo.... :wink:

Sorry Qudlaty. Bije sie w piers cherlawa. :oops: Cos sie mi przyblokowalo i potem poszlo 3 razy. Wot tiechnika. :D

Qudlaty

Mister Skarpetowski jest znanym dekarzem w okolicy halinowskiej. Mi polecala go tez miejscowa architektka, ktora chyba i Tobie adoptowala projekt.

Pozdrawiam

Witam Sąsiadów ja z Sulejówka

jeśli ktoś szuka ekipy to ja polecam swoją

a mam w tym swój własny interes ponieważ ekipa ma obecnie 2 budowy w Sulejówku a wkrótce 1 - moją wiec jedna to dla nich nieekonomiczne i chcą się wynieść gdzieś na drugą stronę W-wy i juz mi zaczynają bąkać, że coś im się nie będzie dla jednej budowy opłacało przyjeżdżać

nie są najtańsi za to mają zalety, których szukałam rozpoczynając budowę czyli:

- nie piją,

- nie biorą zaliczek,

- rozumują z sensem, a wielokrotnie myślą za inwestora, który zwykle nie ma doświadczenia,

- komunikatywni,

- robotę wykonują przed terminem ustalonym w harmonogramie,

- samodzielni, jak trzeba to sobie dokupią co tam im brakuje

Ekipa dla pracujących inwestorów, którzy nie mają czasu na zrośnięcie się z linka i miarką.

Zainteresowanych zapraszam na plac budowy.

Otóż takie czasy nastały, że walczyć trzeba o ekipę.

Sporo "lata" po chalinowie.

Zagadaj do forumowiczki Agawa. U nich w Jozefinie na 99% robil Skarpetowski.

No ale Qudlaty - "Chalinow"????? :o Moze to gdzie indziej? :wink:

Aajajajaj!!

To ja się biję w piersi.

To przez nerwy - dach miałem mieć gotowy do połowy listoapada.

Zaraz grudzień, a ja mam tylko krokwie postawione.

Q.

monieq - czy ci Twoi budowlańcy chcą robotę na już czy od wiosny ( a może stan zero jeszcze w tym roku) .

Jeżeli nie od razu to skłonny jestem z nimi pogadać .

No i czy Rembertów ich interesuje ?

Sluchajcie nie wiem w ogole jak oni stoja z robota; tak ich reklamuje bo zalezy mi zeby zostali w okolicy poniewaz chcialabym z nimi dobrnac do konca budowy i naprawde sa niezli

Moze sie okazac, ze juz sa zajeci na wiele miesiecy naprzod, trzeba byloby pogadac z facetem

Sporo "lata" po chalinowie.

Zagadaj do forumowiczki Agawa. U nich w Jozefinie na 99% robil Skarpetowski.

No ale Qudlaty - "Chalinow"????? :o Moze to gdzie indziej? :wink:

Aajajajaj!!

To ja się biję w piersi.

To przez nerwy - dach miałem mieć gotowy do połowy listoapada.

Zaraz grudzień, a ja mam tylko krokwie postawione.

Q.

Qudlaty pamietasz jak sie widzielismy u Kraftza, my dopiero planowalismy rozpoczecie budowy, a teraz juz klada dachowke i mam nadzieje, ze skoncza w tym tygodniu lub w przyszlym najpozniej choc termin maja do 20 grudnia, to inna ekipa, nie ta murarska

jak chcesz to dam Ci namiar na pana, ktory u mnie kryje dach, wole nie chwalic zanim nie skonczy i nie spadna deszcze ale fakt, ze jeszcze grudnia nie mamy a on juz konczy mimo deadline'u na 20 grudnia tez chyba o czyms swiadczy

zapraszam na wizje lokalna dachu i murarki

Witam,

ludzie pomóżcie, bo już mi włosy ze łba wyłażą - szczególnie Ci z Was co juz są po montażu drzwi zewnętrznych.

Gdzie kupowaliście swoje portale (nie mylić z portasami!) ???

Objeździłem już wszystko co mi wpadło w oko w okolicy i nie mogę nic znaleźć :cry: :evil: :(

Szukam drewnianych, dębowych drzwi w drewnianej ościeżnicy.

Może cos bliżej Mińska jest?

Qudlaty pamietasz jak sie widzielismy u Kraftza, my dopiero planowalismy rozpoczecie budowy, a teraz juz klada dachowke i mam nadzieje, ze skoncza w tym tygodniu lub w przyszlym najpozniej choc termin maja do 20 grudnia, to inna ekipa, nie ta murarska

jak chcesz to dam Ci namiar na pana, ktory u mnie kryje dach, wole nie chwalic zanim nie skonczy i nie spadna deszcze ale fakt, ze jeszcze grudnia nie mamy a on juz konczy mimo deadline'u na 20 grudnia tez chyba o czyms swiadczy

Hej,

ale tempo!!! ;)

Rewelka.

U nas wszystko się ślimaczy, ale z drugiej strony nie spieszy nam się.

Chcemy tylko przykryć dom papą zanim śnieg spadnie.

Umówiłem się z jedną ekipą od dachu na sobotę. Jeśli się nie dogadam to będę Cię atakował.

Buziaki,

Q.

Hej,

ale tempo!!! ;)

Rewelka.

U nas wszystko się ślimaczy, ale z drugiej strony nie spieszy nam się.

Chcemy tylko przykryć dom papą zanim śnieg spadnie.

Umówiłem się z jedną ekipą od dachu na sobotę. Jeśli się nie dogadam to będę Cię atakował.

Buziaki,

Q.

Mnie tez chodzi o to, żeby snieg nam dziury nie zawalił a z drugiej strony to już jak pokryją dach to plan zostanie wykonany i chcę wreszcie przez krótką chwilę odpoczać od dokonywania wyborów i podejmowania decyzji.

Choć nie wiem, bo już rozeznanie co do okien robiłam i trzeba czekać 2/3 miesiące więc chyba muszę zacząć się konkretyzować

O rany, chyba nie odpocznę :cry:

pozdrowienia

a co sie stanie jak sie nie przykryje domu i spadnie śnieg??

Ksieciu i Wicekk dziei za rady- troche udało nam sie przyspieszyc te formalności.... szkoda że nie wiedzieliśy o tym wcześniej....

Zostały nam tylko 3 osoby z 16 więc myślę ze i tak jest dobrze, pościągalisy cih do urzędu albo przyszły te głupie zwrotki wiec uda sie troszke przyśpieszyć....

Choc wylanie fundamentów to nikłą szansa