Chytry 13.04.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Hejposzukuje specjalisty serwisanta do automatów bram Normstahl. Ekipa z Eurobramy-Kaspol już 2 razy zablokowała bramę. Było 2 magików i tylko zerwali prowadnicę i nic nie zrobili. SZukam elektronika, bo brama stoi i nie drgnie.Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nazywamsie 15.04.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Czy ktoś może polecić jakąś porządną firmę od okiem w okolichach Halinowa, Sulejówka i Mińska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 15.04.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Z SIEDLEC ALTER DOM, P PAWEŁ, maja stronę na necie. Czy ktoś może polecić jakąś porządną firmę od okiem w okolichach Halinowa, Sulejówka i Mińska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 26.04.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Podpisuję się*pod postem Monii i P, ALTER DOM montował u mnie okna, drzwi i drzwi wewnętrzne. Profesjonalni w każdym calu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msiem 28.04.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 witam Sąsiadów. Potrzebuje sprawdzonego elektryka który okabluje mój domek oraz zabezpieczy go alarmem. Pomozecie?Ze swojej strony mogę polecić firmę CS-Bud - stan surowy, Barbud - hurtownie materiałów budowlanych, Dach-Pol - więżba i dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 28.04.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 witam Sąsiadów. Potrzebuje sprawdzonego elektryka który okabluje mój domek oraz zabezpieczy go alarmem. Pomozecie? Ze swojej strony mogę polecić firmę CS-Bud - stan surowy, Barbud - hurtownie materiałów budowlanych, Dach-Pol - więżba i dach.[/quote U nas był i bywa dalej, bo ciągle jest cos do zrobienia : Rafał Adamczyk 502 640 580 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pabllo84 01.05.2015 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 najwazniejsze to dobra ekipa a o taką jest na prawdę ciężko. My mieliśmy to szczeście i dobrze trafiliśmy. Pozdrawiamy sąsiadów z Cisia. K Witaj, Masz rację, dlatego jestem tutaj ( wśród was ) . Chętnie poproszę od ciebie w swoim czasie o namiar na ekipę. No ale na ten etap muszę jeszcze poczekać, bo bez pozwolenia i kasy to nawet najlepsza ekipa nic nie zdziała Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pabllo84 01.05.2015 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Witajcie,Jest interes do zrobienia, otóż chętnie odkupie stęple po budowie.ilość bliżej nieokreślona ale dziś będę na działce to spróbuję policzyć. Stęple mam zamiar wykorzystać jako słupki ogrodzenia tymczasowego. Do tego przyda się też jakaś siatka (leśna lub inna ), dokładną ilość metrów podam wieczorem. Jeszcze jedna kwestia, najlepiej gdyby było to w cisiu bądź bliskiej okolicy.Czekam więc na jakieś info.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka_i_piotr 03.05.2015 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 WitamSprzedam prowizorkę budowlaną, skrzynkę prądową, w środku tablica, bez bezpieczników, wraz ze słupem oraz ok.15 metrowym przewodem do podłączenia do linii energetycznej. Odbiór osobisty Józefin, gm. Halinów. tel: 603692276 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bankapolonia 03.05.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Witam Forumowiczow, Coz, od czego by zaczac... Planuje budowac sie w Haliowie... Jest dzialka, jest projekt w adaptacji, zlozony wniosek o warunki przylaczy wody... Piszac krotko, zabawa rozpoczeta... Chetnie skorzystam z Waszych doswiadczen i podziele sie swoimi... Oboje z zono pracujemy, wiec i czasu nie za wiele, gdamay z kilkoma ekipami... Ale ceny jakie rzucaja zwalaja z nog... Moze kogos polecicie... pozdravki Witam. Wybudowaliśmy się w Kazimierowie. Wzięliśmy ekipę z mazur. W niczym to nie przeszkadzało. Wynajęli sobie kwaterę w Halinowie, a na soboty i niedziele jeździli do domu. Pracowali bardzo efektywnie. 5 dniowy system pracy w porównaniu z innymi ekipami nie opóźnił budowy. To bardzo uczciwi ludzie i dokładni, a co najważniejsze, nie piją. Nie chachmęcili z fakturami, rozliczali sie co do złotówki. Jak przyjechała ekipa wymierzać okna, nie mogła wyjść z podziwu. Wymiary okien były dokładne, wszystkie, co do 2 mm. Nie trzeba ich pilnować, w razie wątpliwości sami dzwonią i pytają. To jedyna ekipa, która nie płakała, że daję swojego kierownika budowy. Inne chciały mieć swojego, żeby chachmęcić na towarze. Z czystym sumieniem polecam. Dariusz Tyc 513 433 021, Marek Tyc 508 141 742. Dom stoi już 4 lata. Nic nie pęka, nie rozszczelnia się. Wzór do naśladowania. Na budowie nie walały się materiały, bardzo czysto było cały czas. Dbali o wykorzystanie towaru. Dzwońcie, warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bankapolonia 03.05.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 witam Sąsiadów. Potrzebuje sprawdzonego elektryka który okabluje mój domek oraz zabezpieczy go alarmem. Pomozecie? Ze swojej strony mogę polecić firmę CS-Bud - stan surowy, Barbud - hurtownie materiałów budowlanych, Dach-Pol - więżba i dach. Pan Mirek 501418198. Pracuje w okolicach Halinowa. Polecam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bankapolonia 03.05.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Ja dopiero szukam działki w Halinowie >Mam upatrzoną w Kazimierowie. I pewnie zacznę z budową na przyszły rok Witam. Ja mieszkam w Kazimierowie i obok nas są działki do sprzedania. Ul. Żurawinowa 6 pytajcie. Wjazd od Czereśniowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 05.05.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 witam Sąsiadów. Potrzebuje sprawdzonego elektryka który okabluje mój domek oraz zabezpieczy go alarmem. Pomozecie? Ze swojej strony mogę polecić firmę CS-Bud - stan surowy, Barbud - hurtownie materiałów budowlanych, Dach-Pol - więżba i dach. Hejka, ja polecam mojego elektryka. Rafał Adamczyk 502640580 - robił u mnie elektrykę, alarm, montował kontaktrony w oknach. Szybko i sprawnie. Doradził jak było trzeba. Rozsądny młody facet z fajnym spojrzeniem )) POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 05.05.2015 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Czy ktoś może polecić jakąś porządną firmę od okiem w okolichach Halinowa, Sulejówka i Mińska? Ja brałąm okna w OKNOPLAST - z Sulejówka. Wszystko pięknie do momentu jak okazało się że są trochę krzywe. Koszmar jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 05.05.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 witam Sąsiadów. Potrzebuje sprawdzonego elektryka który okabluje mój domek oraz zabezpieczy go alarmem. Pomozecie? Ze swojej strony mogę polecić firmę CS-Bud - stan surowy, Barbud - hurtownie materiałów budowlanych, Dach-Pol - więżba i dach.[/quote U nas był i bywa dalej, bo ciągle jest cos do zrobienia : Rafał Adamczyk 502 640 580 ohhh widzę, że mamy tego samego elektryka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 05.05.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 ohhh widzę, że mamy tego samego elektryka Pozdrawiam Tak wygląda,p Rafał "się przyjął" , zasłużenie zresztą, w okolicach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nazywamsie 07.05.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 A macie jakiegoś sprawdzonego elektryka (widzę Pan Rafał polecany przez wielu), hydraulika i kogoś od rekuperacji? Potrzebne na już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raftrusz 08.05.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Ponawiam. Sprzedam prowizorkę budowlaną, przyłącze, słup, erbetka.http://olx.pl/oferta/prowizorka-budowlana-przylacze-slup-CID628-ID9gkI1.html PS z 2015-06-02. Cena 200 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robin280 16.05.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Witam. Mam do sprzedania -prowizorkę budowlaną z licznikiem i bezpiecznikami, stojącą+ 35m przewodu 5*4mm.- super rzecz jeżeli rozliczasz sie z sąsiadem -link do ogłoszeniahttp://olx.pl/oferta/prowizorka-erbetka-budowlana-z-licznikiem-35m-przewodu-CID628-ID9jxRP.html - pustaki wentylacyjne 2-kanałowe schiedel-19szt - 10zł/szt- trójnik 45stopni do komina systemowego fi200- 150złkontakt 515-174-727 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robin280 16.05.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Czy ktoś może polecić jakąś porządną firmę od okiem w okolichach Halinowa, Sulejówka i Mińska? Również polecam AtlerDom. Firma rzetelna , super kontakt, doradzą, pomogą. Mam od nich okna i zamówiłem drzwi zewnętrzne i bramę garażową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts