samboman 18.05.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Ma ktoś może do polecenia:- stolarza do wszelkiego typu mebli łazienkowych, kuchennych- kogoś od schodów wewnętrznych drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 19.05.2015 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Witam, poszukuję architekta, który podejmie się wykonania projektu indywidualnego domu jednorodzinnego z dachem mansardowym. Czy znacie kogoś godnego polecenia? Większość ofert nie uwzględnia np. kosztorysu, na którym mi zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RÓZIA 20.05.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielosmachos 31.05.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Witajcie, Szukam dobrej ekipy do zrobienia stanu "0" w Dębem Wielkim (wykop, fundamenty, zasypanie z zagęszczeniem). Firma powinna być solidna/uczciwa ponieważ zaczynam budowę na odległość. Czytałem dobre komentarze o C.S Bud Cichocki z Długiej Szlacheckiej, o Marbud Paweł Rudnik - potwierdzacie czy coś się może zmieniło? Może jeszcze jakichś dobrych ludzi znacie? Potrzebuję tylko stan "0" ponieważ będę budował dom z bali. Dziękuję za pomocDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 01.06.2015 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 CS BUD możesz brać w ciemno, ale powinieneś odezwać się z wyprzedzeniem bo mają sporo pracy. Robili u mnie SSO, a w tym tygodniu zaczynają izolację zew./elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzeju82 05.06.2015 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Sprzedam stal zbrojeniową fi 8 żebrowaną 268 prętów tj 1286 kg. W razie zainteresowania proszę o kontakt. Stal leży na jednym ze składów budowlanych wobec czego jest "nowa". Cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pabllo84 06.06.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Witam sąsiadów Sprawy nabierają tępa więc czas już na zabranie się za ekipy do sso. przyłącze energetyczne jest już w fazie projektowania i myślę że stanie najpóźniej Do końca lipca (przyłącze docelowe). Jestem też już po pierwszych rozmowach przyłączenia się do wodociągu.Rozmawiałem z p.Witkowskim i p.Lesińskim , Cenowo bardzo zbliżone oferty choć myślałem że będzie trochę taniej. Wybiorę raczej p.lesińskiego (był polecany już na tym forum) Co do firm i ekip od sso działających na naszym terenie , to czy możecie mnie wspomóc i podzielić się swoimi doświadczeniami. Pod uwagę biorę firmę Cs bud, ale wypadałoby mieć co najmniej kilka ofert. Ktoś pisał jeszcze o jakiejś ekipie z mazur ale od tamtego czasu cisza o niej. Sąsiedzi , pomożecie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 07.06.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Ja tylko napiszę, że jeśli chodzi o przyłącze wodociągu (jak i reszty mediów) to p. Lesiński wykonał to u mnie kompleksowo i przede wszystkim sprawnie. CS Bud budował u mnie więc też mogę polecić. Później mogę polecić Ci ekipy na kolejne prace. ps. Gdzie dokładnie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pabllo84 07.06.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Ja tylko napiszę, że jeśli chodzi o przyłącze wodociągu (jak i reszty mediów) to p. Lesiński wykonał to u mnie kompleksowo i przede wszystkim sprawnie. CS Bud budował u mnie więc też mogę polecić. Później mogę polecić Ci ekipy na kolejne prace. ps. Gdzie dokładnie się budujesz? Witaj Co do przyłączy mediów, a w szczególności wody to nie wyobrażam sobie żebym to ja miał załatwiać wszelkie formalności, bo urlopu by za brakło:) Dom stanie w Cisiu przy ul.Mostowej, zaraz za znakiem cisie po prawej stronie jadąc od stacji. Dziękuję za tak szybką odpowiedź i czekam z niecierpliwością na kolejne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 10.06.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Witam, mam do sprzedania płytkę PASTORELLI ALABASTRO - bardzo ładna płytka 45x45 za pół ceny 40zł za m2płytka włoska http://www.sklepy24.pl/sklep/inserto...x45-noce/32491 tu pokazana jest płytka i cena. Niestety mój wykonawca kupił 2razy za dużo chyba z myślą że pod moją nieobecność wyniesie odemnie z domu do swojego. Ja przyłapałam wcześniej i pogoniłam. Na swoim tarasie położyłam ale zostało drugie tyle.Płytka naprawdę prezentuje się bardzo dobrze. Jest bardzo twarda i trwała. Nie widać na niej brudu a to jest wg mnie największa jej zaleta.Może komuś się spodoba. Polecam.Monika Odbiór osobisty - OKUNIEWtel. 502 361 976 - Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 14.06.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Ma ktoś może do polecenia: - stolarza do wszelkiego typu mebli łazienkowych, kuchennych - kogoś od schodów wewnętrznych drewnianych. Od schodów mogę polecić p. Sztygowskiego z Hipolitowa - 692 176 718. A stolarza od mebli sama szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 15.06.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 hej, szukamy sprawdzonej, solidnej , doświadczonej ( min 10-15 lat) ekipy od elewacji, której główny majster sam jest na inwestycji, pilnuje ew pracuje razem,nie takiej., która zajmuje sie tym dorywczo albo zatrudnia podwykonawców z przypadku, firmy, która doradzi technicznie i estetycznie, poleci solidne materiały do wykonania, która jest na bieżąco w szerokim temacie róznych mozliwosci wykonania elewacji i tematów powiązanych. pracuje na tym terenie.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElemenT 24.06.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Sprzedam rozdzielnie budowlaną.Hermetyczna skrzynka wyposażona w licznik, przyłącze na siłę (wtyczka 32A), wyłącznik główny, różnicówka i 2 bezpieczniki - gniazdka i siła.Siła wyjściowa 16A - do tego przejściówka - 16 do 32. http://temp.hostname.pl/rozdzielnia/IMAG0786.jpghttp://temp.hostname.pl/rozdzielnia/IMAG0787.jpghttp://temp.hostname.pl/rozdzielnia/IMAG0788.jpghttp://temp.hostname.pl/rozdzielnia/IMAG0789.jpg Wiadomości na priv.Odbiór Warszawa -Wawer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pabllo84 27.06.2015 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Witajcie kochani, Ślijcie namiary na ekipy do SSO bo p.Sławomir (firma cs-bud) nie ma dla mnie w tym roku czasu. Wobec tego muszę szukać dalej. Wiem że nie będzie łatwo znaleźć ekipę pokroju cs-bud.Jednak mam nadzieje że gdzieś tam są równie uczciwe ekipy , które warto polecać i właśnie o to was proszę. Polecajcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mishkanto 15.07.2015 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Cześć, Powiedzćie mi proszę - dom z 130 metrów, projekt dom z poddaszem, 135m2, podwójny garaż, dach dwuspadowy, nad garażem obniżenie), jeden balkon. Bez żadnych udziwnień przy adaptacji. Grunt nasz halinowski, normalne warunki do budowy. październik 2014, z pozwoleniem w ręku rozglądam się. Wyszło mi : 30-35.000 budowa od marca, kwietnia. Przed zimą mamy SSO. Wybrałem gościa, który za taki sam dom jak mój wziął 32000. On mówi 35000 i żadnych negocjacji, bo ma już kalendarz zapchany. Wchodzi w lipcu, więźba do końca listopada. Nie pasowało mi to, bo się boje że nie przykryję dachu.lipiec 2015 , zdjęty humus - Pan majster przyjezdza i mówi, ze wchodzi poczatek sierpnia a w ogóle to 37000, bo zapomniał, że to z Silki. Miało być drogo, bo szybko, będzie bardzo drogo i z ryzykiem nieprzykrycia dachu przed zimą. Ponieważ nie jestem prezesem banku myślę sobie tak: humus zdjęty, do września znajdę sobie ekipę na same fundamenty, od marca, kwietnia ruszę ze ścianami. Wezmę polecanych Mazurów albo Ukraińców. Geodeta mi wczoraj powiedział, że ekipy są coraz bardziej rozpuszczone. Co Wy o tym sądzicie? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raftrusz 17.07.2015 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Sprzedam prowizorkę budowlaną, przyłącze, słup, erbetka.http://olx.pl/oferta/prowizorka-budowlana-przylacze-slup-CID628-ID9gkI1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 20.07.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 @MishkantoTen majster co zmienił zdanie, to jakiś lokalny, polecany? Mi w zeszłym roku dach deskowali i kryli papą dach na przełomie listopad/grudzień więc dosyć późno. Dom tak przeczekał do wiosny i w marcu poszła na to dachówka.Jeśli ten majster za 37k (moim zdaniem całkiem sporo) zabierze się konkretnie z robotą (bez przerw na inne budowy) to powinieneś się wyrobić i w tym roku. A jeśli zamierzasz ruszyć z robotą w marcu/kwietniu - to już podpisz umowę z jakąś ekipą. PS. Z jakiej silki budujesz? Jeśli jesteś zainteresowany mam trochę bloczków silki pozostałych po mojej budowie (gr. 18 i 24). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 20.07.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Dla inwestorów przed etapem ocieplenia budynku: mam do sprzedania ok. 450 kołków metalowych firmy KOELNER dł. 220 mm (do warstwy ocieplenia 15 cm). Sprzedam w całości, zainteresowanych proszę*o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 22.07.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 witam szukamy majstra do 1 wykończenia garazu tj, płytki na scianach, malowanie sufitu i części scian, wygładzenie i malowanie podłogi , obsadzenie luksfer 2 połozenia płytek na balkonie z odpowiednia izolacja 3 i drobne prace wew ...obróbki wokół kontaktów i ościeżnic drzwi, obróbka przyklejonych luster, połozenie 1 mkw płytek w kuchni,obsadzenie kratek went, montaż oświetlenia, podmalowanie tu i tam i pewnie jeszcze kilka pierdół sie znajdzie. Miejsce Halinow...osoba może pracowac popołudniami ,byle systematycznie, codziennie ze 4 godz, najpoźniej wrzesień. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkao 23.07.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Witam, poszukuję architekta, który podejmie się wykonania projektu indywidualnego domu jednorodzinnego z dachem mansardowym. Czy znacie kogoś godnego polecenia? Większość ofert nie uwzględnia np. kosztorysu, na którym mi zależy. Witam, poleciłabym panią architekt z Halinowa, nie wiem tylko czy wykonuję z ty typem dachu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts